14 Nylige bilder av Kareena Kapoor Khan i Saree | Stiler på livet

Hun har mestret hennes marked og gjort sine endringer merkbare til hele verden, og da bestemte denne Kapoor-avkommen seg for å få oss til å bli forelsket igjen. Når vi sier indian i antrekk, er det første som oppstår i vårt sinn den svært etniske sareen, et enkelt stykke klær innpakket vakkert over kroppen som gjør hele utseendet til en person forandret til en meget tradisjonell og derfor er vi her kommer til å inspirere deg fra Kareena

Kareena Kapoor Bilder i Saree:

1. The Perfect Sequins:

De perfect sequins

Her serveres en tallerken best med glitter. Du kan alltid stole på Kareena for å krydre utseende og fortsatt være nykter mens hun er på den. Den perfekte sequin-showen på naken beige saree er virkelig fantastisk da Kareena selv ser sitt blendende selv. Med paljetter som passer perfekt, ser hun fantastisk ut. Dette er faktisk en god fest utseende.

2. Fargefylt utseende:

De color filled look

Her er et flott farget fylt utseende som ville få deg til å se bare elegant og samtidig gi den morsomme siden til deg. På en vanlig dag ville du være tørr, men hvis du vil spille det kul, ta en cue fra Kareena her som innlemmet denne pop sitronfarge med en sideskål med pen babyrosa. Den hvite i blusen legger til klagen. Dette Kareena Kapoor-bildet i saree vil sikkert inspirere deg til å prøve!

3. Sølv og Svart:

De silver and black

Ofte vil du legge merke til at en skuespillerinne spiller trygg og hvilken tryggeste farge det er annet enn svart? Svart er ofte den beste fargen for å eksperimentere når det gjelder nye utseende, og her ser Kareena i denne chiffon georgette sareen fantastisk ut. Blusen i en metallisk sølvskygge legger øynene til utseendet mens det meste av sareen er utsmykket i diamant som ornamenter.

4. Ombre Look:

De ombre look

Når vi nevner ombre, mener vi overgang fra en farge til en annen, med hver farge fading vakkert inn i en annen. Hele sareen er fylt med utsmykking av diamantfylt natur mens den rene hvite sakte overgår til korallrosa. Også borderline har en sølv zari disposisjon for ekstra effekter.

5. Den vakre rosa:

14 Nylige bilder av Kareena Kapoor Khan i Saree | Stiler på livet

Her i denne sareen, ser Kareena ut hot hot selv om hun har pakket seg inn i en ganske rosa og svart combo. Vanligvis er rosa en veldig overpowering farge som er feminin og samtidig et uttalelsesstykke også. Nå når dette er kombinert med svart og sølv, ser stykket veldig vakkert ut.

Se mer:  Madhuri Dixit I Saree

6. The Angel White:

De angel white

Hvitt så alltid fantastisk ut på Kareena, og da hun jobbet denne sarenen så bra, ble vi igjen målløs. Sareen i satinhvit ser fantastisk ut med pallu av saree blendet og bejeweled i glitrende ornamenter.

Se mer:  Shilpa Shetty bilder i Saree

7. Neonfarger:

De neon colors

Kareena ser igjen lyst og vakker ut igjen for lyse neonfarger, igjen i en popgul bluse, men denne gangen er sareen i lyse oransje med chiffongtekstur mens den gule og blå borderline så fantastisk med blendende diamant ytre linjer.

Se mer:  Aishwarya Rai Hot In Saree

8. The Fiery Hot Red:

De fiery hot red

Rød er en annen fet og vakker farge. Kareena ser sitt beste ut i denne røde sareen som har vakker grense. Den svarte zari-grensen med tunge ornamenter får også en spesiell omtale. En spaghetti inspirert bluse går bra med dette.

9. Kareena i Greens:

14 Nylige bilder av Kareena Kapoor Khan i Saree | Stiler på livet

Her er en vakker sitrongrønne saree på Kareena. Det er enkelt med en kort ermebluse og har milde skinnende grenser. Hun har matchet den med passende øredobber med noen knapt noen smykker på henne. Hun klarer sin stil med et smil. Sitrongulet er mildt på øynene og er en god festslitasje. Denne er noe å bli inspirert av.

10. Wedding Saree Look:

14 Nylige bilder av Kareena Kapoor Khan i Saree | Stiler på livet

Fikk du bare bowled over? Kareena prøver ut en enkel bryllupsdag. Hun ser ekstremt tiltalende og fullfører det tradisjonelle utseendet med en bhindi og noe fint kjede. Også jhumkasene spiller sin rolle for å få det riktige utseendet. Hennes røde leppestift passer perfekt til sareen og er sikkert et godt valg.

11. Designer-samlingen:

14 Nylige bilder av Kareena Kapoor Khan i Saree | Stiler på livet

Designer sarees er et populært valg i tinsel byen. Kareena er sikker på at hun har en måte med en sterk bluse, designer satt med en stilig drapert saree rundt henne. Sareen har en gylden zari med svarte grenser. Hun har passet utseendet med noen hengende øredobber.

Her er noen av Kareena Kapoor saree nyeste bollywood som setter henne populære i år.

14 Nylige bilder av Kareena Kapoor Khan i Saree | Stiler på livet

Denne er enkel og er en kombinasjon av blå, hvit og svart. Den blå grensen sammen med svarte grenser som strekker seg over sareen, gjør den svarte, tynne strapped bluse den ideelle kampen. Hun har bare et armbånd og foretrekker en minimalistisk dressing.

14 Nylige bilder av Kareena Kapoor Khan i Saree | Stiler på livet

Her er en annen enkel varm titt, det er bare sannsynlig at hun kan trekke seg av. Med nyanser av svart og hvitt ser hun røyking varmt, sammen med sin båthalsbluse som er jet svart. Hun har bare et tykt kjede rundt halsen uten andre smykker.

14 Nylige bilder av Kareena Kapoor Khan i Saree | Stiler på livet

Dette er enda et Kareena Kapoor saree-bilde hvor hun ser røyking varm ut. Hennes saree er en kombinasjon av sandal farge og blå, med ermeløs svart stroppebluse. Hun har bare en stud som øredobber og klarer å ta denne minimalistiske dressingen til det varmeste nivået! Vi må nok lære det fra henne.

Vel, det er det! Det er så mye du kan få inspirert fra hennes utseende. Ideen er enkel. Plukk opp lyse kontrasterende farger og match dem på en passende måte med en bluse. En som er ferdig, spiller ingen rolle egentlig hvis du smykker noen smykker. Din holdning og selvtillit vil snakke! Kom i gang og prøv nå!

Leave A Comment

92 − = 82