12 vakre bilder av Tyra Banks uten sminke Stiler på livet

Tyra Lynne Banks er en tidligere amerikansk supermodell som steg til berømmelse i en tidlig alder av 15 da hun stjernet som den aller første kvinnen av farget opprinnelse til å stjerne i sporten illustrert badedraktsposisjoner av motemagasinet GQ. Imidlertid var hennes talenter ikke bare sentrert rundt modellering, da hun i sine senere år med sitt yrke forgrenet seg til å bli en vellykket entreprenør, vert og forretningskvinne. Men å være et moteikon er et enormt trykk der en person trenger å se sitt beste i alle situasjoner. Likevel er det ofte lekkasjer og biter når vi ser en stjerne i sitt sanne selvbilde, og her har vi noen av dem lined opp for at du skal avgjøre om hun egentlig er så god uten profesjonell sminke. Denne artikkelen dekker noen av de beste Tyra Banks ingen sminkebilder.

1. Grabbing Eye Balls:

12 vakre bilder av Tyra Banks uten sminke Stiler på livet

Tyra Banks så morsomt ut i denne søte selfie av henne. Hun har absolutt ingen sminke på henne og utvilsomt avslørt hennes ujevn, ujevn hud. Hun viste også sine sunkne øyne og mørke sirkler i dette bildet. Hennes øyeballer ser ut til å stikke ut på tide og hennes anda lepper er sikker på å gi sine fans litt underholdning.

2. Messing With Selfies:

12 vakre bilder av Tyra Banks uten sminke Stiler på livet

Tyra Banks postet enda en selvtillit der hun avslørte sitt galne selv igjen. Hennes helt knuste hår gjør, ingen sminke ansikt og hennes poppet øye baller gjør oss tvil om dette egentlig er Tyra Banks. Hun er en total sport når det gjelder bildene sine, og tøver ikke med å gi fansen litt god tid.

3. The Brown-Haired Girl:

12 vakre bilder av Tyra Banks uten sminke Stiler på livet

Tyra Banks ingen makeup selfie postet her avslører hennes oppsiktsvekkende selvtillit. Hun ser fantastisk ut i sitt vakre, brune kobberbrunt hår. Hun så ut som en dukke i dette forfriskende bildet. Tyra sender ut en viktig melding til alle jentene der ute, den rå er vakker og man trenger ikke tilbringe timer foran speilet.

4. Sende ut kjærlighet:

12 vakre bilder av Tyra Banks uten sminke Stiler på livet

I fortsettelse med hennes selfies ser Tyra Banks ut som om hun sender ut kjærlighet til alle sine fans. Hun gikk barfodet og holdt for et lite nøkkelutseende. Til tross for at hun ikke ser ut, ser kinnbenene ut som de er vakkert konturert. Hennes store, lyse øyne er hver jentes drøm.

5. Frisk ut av dusjen:

Tyra banks without makeup 1

Frisk ut av badekaret, Tyra Banks postet en selvhjelp av henne snudde tilbake og gir et sløvt blikk mot kameraet. Hun hadde ingen sminke på seg selv og likte det beste hun noensinne kunne. Hennes hud feilfri som noen gang skinnet og glanset da hun smilte seg koselig for bildet. Det er tider som dette når vi virkelig kan si Tyra Banks er en faktisk hottie med eller uten sminke.

6. før og etter sminke:

Tyra banks without makeup 2

Vi innrømmer at stjernene ser ganske annerledes ut uten deres vanlige oppgjør selv. Faktisk er vi så vant til å se disse stjernene med deres sminke intakt at vi ofte føler seg overrasket over å se dem uten en. Tyra er imidlertid vakker, selv med sine små ufullkommenheter, da hun med stolthet slitret hennes flekker og glatt hud og strutted om.

7. Fritidstilbud:

Tyra banks without makeup 6

Tyra ble sittende i en av hennes vanlige sminke, mindre årsakssamfunn. Hennes hår som strømmer i vinden var kort og skarp i en bob mens hun hadde et nei sminkeutseende. Selv om ansiktet hennes ikke er tydelig synlig, så Tyra feilfritt uten synlig flekk på ansiktet hennes.

8. Aqua Look:

Tyra banks without makeup 4

Innpakning et skjerf rundt hodet hennes, Tyra hadde håret i to pigtails da hun sto mye for kameraet. Hennes vakre peepers så fantastiske, lyse og grasiøse i brune og hun blinket sine pærehvite til kameraet. En liten rouge fikk aldri noen til å se dårlig ut og uten annen betydelig sminke på hun så mektig søt.

Se mer:  Eva Longoria uten sminke

9. Hvis utseende kunne drepe:

Tyra banks without makeup 5

Trenden ingen makeup selfie hash merket skapte mye buzz i kjendis verden hvor mange kjendiser stolt tok til sine sosiale medier nettsteder for å legge naken ansikt selfies avslørende sin indre skjønnhet. Tyra var ikke annerledes da hun rocket et fantastisk bilde med kattøynene og feilfri hud.

10. Bare for moro skyld:

Tyra banks without makeup 3

På et av hennes sosiale medier hadde hun lagt ut en selvtillit om at hun var dumt å lage ansikter som hun, uten at noen dominerende flekk på ansiktet hennes hadde definert seg uten sminke. Hennes myke mane rullet nedover hennes sider da hun gjorde et morsomt ansikt til kameraet. Selv uten sminke kunne vi se hvordan hun kan trekke av dette utseendet med feil og vi var faktisk imponert.

Se mer:  Gwen Stefani Ingen Makeup

11. Bed Time Selfie:

Tyra banks without makeup 7

Nok en gang ser vi Tyra Banks i hennes nei gjort opp selfie hvor hun ble sett liggende på sengen sidelengs som hun sto for hennes bilde. Denne stunner som har vært vert for den neste amerikanske supermodellen så ganske enkelt fantastisk ut uten feil i ansiktet hennes. Hennes myke egenskaper fremhevede hennes lyse øyne.

12. Slank Håret Utseende:

Tyra banks without makeup 8

Selv om vi alltid har sett at Tyra har våkent å bære hennes utseende, innrømmet Tyra at hun ikke er redd for å vise verden hennes feil og dermed gå ren til en av hendelsene hennes, hun hadde rettet håret til perfeksjon og besluttet å velge et nei sminke utseende.

Se mer: Bilde av Sarah Palin uten sminke

Tyra Banks er en inspirasjon til alle aspirerende modeller av ikke bare Amerika, men av hele verden. Hennes stilige utseende, tillit på rampen og glamourkvoten gjør henne til en av de høyt betalte modellene. Hun er imidlertid alltid for å holde hud sminke fri og avsløre sitt naturlige selvtillit. Hun tror alltid på å holde den rå og ekte. Selv om hennes jobb krever at hun skal være rød teppe klar alltid, liker hun å dive hennes kunstige selv og komme inn i hennes komfortsone. Vi håper Tyra Banks ingen makeup selfie ga deg noen seriøse skjønnhetsmål.

Leave A Comment

− 2 = 6