12 Fineste Ear Piercing Ideer for menn og dets fordeler Stiler på livet

Ørepiercing er en tradisjon, samt en mote som har blitt fulgt siden tiden og er fortsatt i praksis. Det er en vanlig tradisjon for kvinner over hele verden for å få ørene deres gjennomboret. Men i dag gjør menn også det akkurat som de pleide å gjøre det lenge tilbake. Det er mange parlors og piercing sentre for menn, som vokser kraftig takket være mani for menn og gutter. Ikke bare gir disse sentrene piercing-tjenester, men selger også noen fantastiske tilbehør til menn.

I denne artikkelen har vi kurert noen nyeste og beste ørepierende ideer og fordeler for menn og også smykker som kan eksperimenteres med.

12 Fineste Ear Piercing Ideer for menn og dets fordeler Stiler på livet

Topp 10 Helsemessige fordeler ved ørestikker for menn:

Ørepiercing har mer til det enn stil. Det er beviste vitenskapelige fordeler bak denne tradisjonen, noe som gjør det mest foretrukket av menn og gutter.

  • Piercing er allment akseptert av alle tradisjoner og kan være en form for å uttrykke sin kultur.
  • Piercing er basert på akupunkturteknikken, som kan helbrede mange problemer
  • Daith piercing er kjent for å kurere pasienter med migrene smerter.
  • Ifølge visse tradisjoner sies piercing å forbedre en persons visjon basert på pierceområdet.
  • Auricle-området piercing sies å hjelpe til med fordøyelsen og til og med menstruasjonsproblemer
  • I følge akupressurterapien gikk nervene som forbinder hjernen gjennom ørene. Med piercing blir nerver aktivert, noe som igjen gir raskere utvikling av hjernen.
  • Ifølge visse studier, ved å øre gjennom ørepinden i tidlig alder, kan nedsettelser relatert til hals, øyne, tunge og ører minimeres eller nullifiseres.
  • Piercing området en tomme over standard lobe kan bidra til å kurere tilbake smerter.
  • Foruten helsemessige fordeler kan piercing være en form for å uttrykke sin kreativitet og til og med opprørskhet for menn
  • Ved å velge forskjellige smykker, kan man skille seg ut fra mengden

Ulike typer ear piercings for menn:

La oss finne her med nevnte topp 12 ørepiercinger for menn som gir et modig utseende.

1. Rook Piercing:

Øre Piercing for Men1

Dette er en av de vanskeligste og mest populære designene i henhold til ørepierende artister. Det gjør vondt mye, men en gang gjort ser fantastisk ut. Men hvis du ikke har ordentlig brusk i øret, kan dette designet være ganske vanskelig å oppnå. I denne typen piercing brytes bruskene ved hjelp av en piercing pistol og mange sier at det gjør vondt mer enn normal piercing. Man kan velge en krok med baller eller til og med små løkker for et quirky utseende.

2. Helix Piercing:

Øre Piercing for Men2

Piercing helixen er en av de mest stilige måtene for å fange opp øret. Helixen har to sider, og den kan gjennombores på begge måter. En spiral kan pierces med mer enn en ring. En rekke kjendiser og idrettsutøvere piercerer deres helix for å skape et elegant og prangende utseende. Smerten er relativt følte mer enn det er ørebrusk. Men når du er ferdig, kan du eksperimentere med en rekke studs, sløyfer og til og med en stolpe for at setningen ser ut.

3. Earlobe Gauging:

Øre Piercing for Men3

Dette er en populær ørepiercing måte for tenåringer over hele verden. I denne typen piercing er det eksisterende gjennomtrengte hull strukket og utvidet for å gi dem store øredobber. Dette er en av de mest interessante ørepieringsalternativene for både gutter og menn. Denne stilen er mer populær med punks livsstilsvalg.

4. Lobe Piercing:

Øre Piercing for Men4

Lobe piercing er den enkleste og enkleste form for ørepiercing noensinne. Ørepiken er perforert nederst med en rekke smykker av forskjellige størrelser. Sammenlignet med andre ørepieringsformer vil dette føre til minst skade og du får ikke mye smerte i prosessen.

5. Tragus Piercing:

Øre Piercing for Men5

Tragus er den ytre delen av øret. Det er den tykke delen av hele ørebrusk. I denne delen kan du ikke sette inn store og tunge øreringer. Snarere må du punktere små og lette ringer. Vanligvis er sirkulære ringer slitt på tragus.

6. Nøyaktig Piercing:

Øre Piercing for Men6

Ofte er den indre delen av randen perforert slik at den ser fasjonabel ut. Vanligvis er en ball eller en sirkelformet ørering slitt i denne delen av øret. Prosessen med piercing er litt smertefull. Den tettsittende piercing kalles også anti-helix piercing siden den ligger ved siden av helixen. Snug piercing vil definitivt gjøre deg ser attraktiv ut.

7. Industriell Piercing:

Øre Piercing for Men7

Denne form for ørepiercing er ute av verden. Det er en unik måte å penetrere på øret som også kalles stillaspiercing. To hull er laget på ørebrusk vendt mot hverandre. En lang øredobb som ser ut som et stykke ledning drives av hullene som bygger en forbindelse mellom de to punkteringene.

8. Daith Piercing:

Øre Piercing for Men8

Daith Piercing er ferdig på øreets indre brusk. En tynn ledning brukes til å punktere den indre brusk og regnes som den vanskeligste og smertefulle piercingprosedyren. Risikoen for infeksjoner i denne typen piercing er ganske høy. Daith piercings er også vurdert av mange for deres migrene relieff potensial. De mest populære smykker er ringene i alle størrelser og former. Hullet kan imidlertid umiddelbart lukkes etter at man fjerner ringene, som det brusk området.

9. Orbit Piercing:

Øre Piercing for Men9

Dette er den mest allsidige piercing-stilen, og man kan eksperimentere med mange variasjoner. For å skaffe denne stilen, må du lage to hull i hvilken som helst del av øret. De mest populære øreområdene er spiral, øreflipper og ytre kant av øret. Orbital piercing bruker vanligvis glatte ringer som kommer med to baller eller til og med ballinnlegg. Det må tas forsiktighet ikke å velge tunge, store ringer for å unngå smerte eller spisse migrering.

10. Anti-Tragus Piercing:

Anti-Tragus Piercing

Anti-Tragus piercinger er gjort i den hevede brettet av brusk som er tilstede på utsiden av øret. For folk som har en liten anti-tragus, kan piercing være for vanskelig eller ikke mulig. Smertene i denne typen piercing er betydelig høye. De vanligste smykkene til denne stilen er en buet barbell, ballens lukke ring eller en sirkulær barbell.

11. Conch Piercing:

konkylie Piercing

Conch er det største området av øret og får navnet sitt fra formen. I Conch piercing blir conchområdet gjennomboret og kan enten være indre conch eller ytre conch. Innvendig conch piercing innebærer den nedre delen av conch, mens den øvre delen er den ytre conch området. Smerte nivået avhenger av størrelsen på hullet og kan øke basert på valg av smykker. Det mest vanlige tilbehøret er ringene, kulestengene og til og med studene.

12. Forward Helix Piercing:

Framover Helix Piercing

Forward Helix piercing er den mest populære stilen for menn. Denne trenden er valgt av mange mennesker som liker å lage et unikt utseende, men likevel beholde det subtile. I fremadgående helix piercing, er øvre øvre brusk, som vender fremover, gjennomboret. Man kan gå for dobbel, tredobbelt helix piercinger også, avhengig av deres valg. Man kan velge pinner og enkle ringer for å markere området.

Uansett hva deres personlighet er, har menn og unge gutter mange stiler å velge mellom for å lage sin egen uttalelse. Ved å eksperimentere med en rekke smykker og tilbehør, kan man skape et helt nytt utseende hver dag. Imidlertid må det tas hensyn til å få en piercing gjort kun av fagfolk. Dessuten må man ikke bruke tunge smykker eller velge billige metaller for å redusere sjansene for ripping og infeksjoner. Velg alltid hypoallergeniske smykker og hold dem lys til området heler. Man må også opprettholde hygiene og rengjør områdene ofte med en bomullspinne.

Bilder Kilde: 3.

Leave A Comment

+ 26 = 28