11 beste matvarer for å øke brystmelkproduksjonen raskt og naturlig | Stiler på livet

Det er noen matvarer som har vist seg å øke produksjonen av brystmelk. Disse matvarer inkluderer frukt, grønnsaker, etc og mange flere. Hvis du ammer mor, så har du kommet til rett sted da vi skal diskutere noen relevant informasjon om å stimulere produksjonen av morsmelk.

 Beste matvarer som kan øke produksjonen av brystmelk:

La maten se for å øke produksjonen og tilbudet av brystmelk.

1. Havregryn:

Foods To Increase Breast Milk Oatmeal

Nummer 1 på denne listen er havregryn, da det er en av de beste matvarene der ute som har vist seg å være effektive når det gjelder produksjon av brystmelk. Havregryn er også gunstig for moren også. Som under svangerskapet, kan noen mor bli smittet med de forskjellige symptomene på diabetes. Havremel inneholder noen av de beste naturlige elementene som kan redusere risikoen for slik diabetes også. Den er fylt med løselig fiber som er god for fordøyelsen og kan også lett fordøyes. Noen kvinner synes å ha et problem med havregryn da de foretrekker bare deilig mat. De kan alltid prøve havremelkakene.

2. Laks:

Hva To Eat To Increase Breast Milk Salmon

Det er en annen god mat som kvinner vil ønske å spise for å øke produksjonen av morsmelk. Laks har mange andre fordeler også. Noen forbruker laks på daglig basis. Hvis du leter etter matvarer som øker morsmelk, kan laks være den rette maten for deg som den er lastet med omega-3 og er gunstig når det gjelder laktasjon. Det øker laktasjonshormonene og kan gjøre melken bedre og mer effektiv for babyen (næringsrik). Det er mange typer laks, og de fleste foretrekker over laks over alt annet, og det vil derfor ikke være et problem som forbruker denne maten.

Se mer: Almond melk mens amming

3. Gulrøtter:

Gulrøtter Foods That Increase Breast Milk

Her kommer veggene. Hvem liker ikke gulrøtter? Gulrøtter er veldig gode når det gjelder laktasjon. Den leveres med melkeproduksjonsfunksjoner og er en av de beste grønnsaker man kan konsumere. Det er også fylt med vitamin A som vil være bra for mødrene som trenger å amme sine babyer. Gulrøtter har mange andre sunne fordeler som overtaler folk til å konsumere denne maten ganske enkelt ved å bruke den i mange oppskrifter. Det asiatiske folk har noen av de beste oppskrifter for gulrøtter.

4. Fenugreekfrø:

Bryst Milk Increasing Foods Fenugreek Seeds

Disse er kjent som spesielle laktasjonsmidler. De kan enkelt øke produksjonen av brystmelkeproduksjonen, da den inneholder noen av de beste naturlige elementene som er veldig nyttige for ammende mor. Man kan lett ha disse frøene til frokost og blande dem med noen andre matoppskrifter også.

5. hvitløk:

Indian Food To Increase Breast Milk Garlic

En av de beste indiske matene der ute for å øke produksjonen av morsmelk er hvitløk. Maten er helt fantastisk når det gjelder laktasjon. Den leveres med noen av de mest unike kjemiske stoffene som kan være svært gunstig for ammende mor. Hvitløk brukes i mange matoppskrifter og kan sies å være en av de beste matvarene som kan brukes til å lage andre oppskrifter deilig. Du kan bruke hvitløk i din daglige suppe for å gjøre det mer velsmakende. Indians bruker hvitløk i ghee også, noe som gjør det mer velsmakende og dermed de kan spise mer av det hver gang (som egentlig ikke er så bra for helsen).

Se mer: Gurkemeie og amming

6. Kikertær:

Mat For Increasing Breast Milk Chickpea

Dette er fylt med protein og kan sies å være en av de fineste matvarer som kan forbedre produksjonen av brystmelk. Maten er rik er fiber og leveres med et vitamin B-kompleks som er bra for ammende mor. Maten er veldig bra for deg, og du kan lett spise den med andre matvarer også. Kikerter brukes i noen av de beste oppskrifter noensinne, og det kan du også. På grunn av det fantastiske og unike innholdet av kikertærter, regnes det som en av de beste matvarene som hjelper til med å produsere brystmelk.

7. Kumminfrø:

spisskummen seeds Food Increase Breast Milk

Kummin er kjent for sin evne til å øke produksjonen av morsmelk. Maten er veldig bra når det gjelder laktasjon. Disse frøene fungerer vanligvis som appetittvekkere, slik at du kan bruke den av dine egne flotte oppskrifter og få de gode tingene inni deg, slik at det blir bedre produksjon av brystmelk.

8. Oljer og nødvendige fettstoffer:

Øke Breast Milk Food Oils and Necessary Fats

Fett er ikke alltid dårlig for deg. Bare overflødig fett er dårlig for deg. Annet enn det, er fett faktisk nødvendig for at kroppen din skal fungere riktig. Post graviditet kosthold krever alltid noen nødvendige fettstoffer og gode oljer som kan stimulere kroppens egnede organfunksjon. De nødvendige oljene ved siden av å hjelpe til med riktig produksjon av brystmelk hjelper også i avføring.

9. mandler:

mandler Foods To Eat To Produce More Breastmilk

Alminner vil være gode matvarer for å øke morsmelken til ammende mor. Disse vil være en av de matvarene som kan øke produksjonen av brystmelk. Almond kan sies å være en av de mest populære matene (nøtter) som bidrar til å produsere brystmelk. Mandler gjør beinene sterke og holder tankene skarpe også. Husk at på dette punktet uansett hva du spiser, spiser babyen det også.

10. Spinat:

Mat To Increase Breast Milk Fast

Spinat er en av de beste matvarene der ute for å produsere effektiv brystmelk. Den kommer med høye mengder protein, jern, kalsium og mange andre naturlige elementer som kan stimulere produksjon av brystmelk. Dette kan gjøre babyen sterk også, så ammende mor skal ta riktige mengder spinat nesten hver dag. Spinat har mange andre fordeler så vel som det bidrar til å forebygge brystkreft. Spinat brukes også i mange populære oppskrifter.

Se mer: Diettdiagram for ammende mor

11. Byg:

Bryst Milk Producing Foods Barley

Hvis du leter etter mat å spise for å øke morsmelken, kan Barley være den perfekte for deg. Bygg hjelper med laktring og holder moderens kropp godt hydrert også. Barely vann (kokt) er veldig bra for en baby og knapt blandet i grønnsaker er også bra for deg.

Det er visse matvarer som bør konsumeres av ammende mødre for å øke riktig melkproduksjon. Disse matene er virkelig gunstig for deg og babyen også. Noen av disse matvarene inneholder veldig nyttig materiale som kan gjøre babyen vokse raskt og effektivt også. Så bare la spørsmålet om hva du skal spise for å øke morsmelken.

Leave A Comment

9 + 1 =