10 Usynlige Bilder av Peyton List Without Makeup | Stiler på livet

Peyton List er en veldig kjent amerikansk modell og skuespillerinne. Skuespilleren skutt til berømmelse etter å ha spilt karakteren til Emma Ross i komedieserien Jessie spilte på Disney Channel. Hennes rolle i "Diary of a Wimpy Kid" -filmserien ble også verdsatt av alle. Etter hennes vellykkede stunt i disse to Disney Channel-serien, er det nyheter som sirkulerer at Peyton List sammen med Skai Jackson og Brar vil gjengjøre sine roller i en ny serie med navnet 'Bunk'd'. Skuespillerinnen har skåret en nisje for seg selv på bare den ømte alderen på 16 år.

Vakre bilder av Peyton List Without Makeup:

Sjekk ut disse fantastiske bildene av Peyton Roi List uten sminke som viser hennes naturlige skjønnhet.

1. Smilende skjønnhet:

Peyton List Without Makeup

Å være den yngste kjendisen på tv, Peyton List er skjenket med fremragende ansiktsegenskaper og naturlig skuespillerkompetanse. Dette bildet viser henne uten å ha et spor av sminke, og hennes hjertesviktende smil er alt hun trenger for å gjøre henne til stede merkbar.

2. Åh så kult og pent:

Peyton list without makeup2

Dette er et annet nei sminkebilde av Peyton List, og skuespilleren ser super fabelaktig ut i denne. Hennes geeky utseende offentlig viser hennes sårbare alder, og likevel vil tilliten i øynene hennes sikkert ta henne langt! Vi ønsker deg alt det beste for det samme.

3. Perfekt Selfie:

Peyton list without makeup3

Dette er et bilde sans noen sminke av 'Jessie & Hollie Hills' stjernen som hun selv lastet opp på Instagram. Denne barbeide selfie viser at hun ikke trenger å dekke seg i flere lag med sminke for å se vakkert ut. Peyton List er modig nok til å dele henne ingen sminkebilde med sine fans.

4. Ingen makeup mandag:

Peyton list without makeup4

Som bildetekst i dette bildet, er dette et nei sminkebilde av Peyton List som avslører hvordan fantastisk hun kan se selv uten sminke. Den feilfri skjønnheten som er begavet, trenger ikke noe kunstig middel.

5. Den nydelige dronningen:

10 Usynlige Bilder av Peyton List Without Makeup | Stiler på livet

Peyton Roi List ble vellykket, bare i en alder av 16 år, og hennes skuespillerkarriere ser ut som lyse som noen gang, på grunn av hennes naturlige skuespillervennlighet og skjønnhet. I dette bildet er skuespilleren sett på seg bare hennes munterte smil og ikke noe sminke i det hele tatt. Hennes teenage skjønnhet kan få henne til å skille seg i mengden uten sminke.

Se mer: Meghan Trainor Without Make Up

6. Fashionista:

Peyton list without makeup6

Like en hvilken som helst jente i sin alder, elsker Disney Channel-stjernen å handle. Hun liker å eksperimentere med utseendet hennes og i dette bildet viser skuespilleren hennes klær og sko. Peyton List er ikke redd for å gjøre offentlige fremtoninger uten å ha sminke og hun elsker å være den måten hun er.

7. Skjønnhet kommer fra Innen:

Peyton list without makeup7

Å være tenåring, står Peyton List overfor hudproblemer som alle. Skuespilleren mener at en skikkelig hudpleierutine kombinert med disiplinert diett kan bringe alle hudrelaterte problemer til en slutt. På dette bildet av Peyton List uten sminke, skinner hennes hud uten bruk av kosmetikk. Skuespilleren sverger av Renee, en hudpleieekspert med en fantastisk serie av produkter.

Se mer: Miranda Lambert No Makeup

8. Jeg skriker for is:

Peyton list without makeup8

I dette bildet er Peyton List fanget å spise en stor skje av sin favoritt iskrem. Hun har ikke noe sminke og vi elsker bare hennes girlish sjarm.

9. En perfekt blanding av enkelhet og eleganse:

Peyton list without makeup9

Den berømte stjernen Jessie er en ung jente på hjertet, og dette bildet viser det veldig bra. Peyton List ser utrolig vakkert ut uten sminke og som sitert av hennes fan 'hennes indre og ytre skjønnhet kan lyse opp dette universet'.

Se mer: Miranda uten sminke

10. Divaen:

Peyton list without makeup10

I dette bildet av Peyton List uten sminke ser skuespilleren ut som en Diva. Hennes blonde hår er forlatt uforsiktig, og hun ser på seg en svart kjole, i sterk kontrast til hennes hvite skinnende hudtone.

Disse var noen av de beste bildene av Peyton List uten sminke. Gi oss beskjed om hvilken du likte mest og del dine synspunkter.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Leave A Comment

+ 69 = 74