10 Stilig Sølv Fargesko for menn og kvinner

En av ting som gjør oss Mennesker forskjellig fra dyr er sko. Det er hoveddelen av vårt tilbehør. Det har bare vært dyreskinn på riktige vevde sko. Disse mønstrene av sko har utviklet seg fra tid til annen, sesong til sesong. Farger og varianter er uendelige. En av de stilige fargene i sko er sølv.

Ulike typer sko i sølvfarge:

Her er noen få stiler av formelle og bryllup sølvsko for menn og kvinner i India.

1. Sølv kattungehæl Kvinner Sko:

Sølv kitten heels women Shoes

Alle jentene liker å bevege seg i stil. Høye hæler legger tommer sikkert, men det begynner å skade etter en stund. Så hvis du har en lang dag, så sølv kattunge hæl sko. De har bare en tomme hæl.

2. Sølv Lace-Up Menn Sko:

sølv shoes

Fra rappere til idrettsutøvere er alle menn i blonder. Du bruker den til å spille ball eller løpe eller gjøre noen form for fysisk aktivitet. Mennene legger til en liten bling ved å bruke sølvfargen i sine blonder-up sko. Det er veldig stilig. Menn foretrekker å bære dem til fester og arrangementer.

3. Brude Sølv Wedge Sko:

Sølv wedge women Shoes

Hvis du virkelig ønsker å ha på seg hæler å feste, men ikke vil kompromittere på din komfort. Så sølv kilesko er best for deg. Siden det er som plattformshæl, er de komfortable. De brede hælene hjelper deg å balansere.

4. Sølv Trenere Sko:

Sølv Trainers Shoes

Du kan kjøre i treningssko eller trene i dem. Sølv trener sko gir den rette komforten og ser stilig ut samtidig. Den er ideell for menn som ønsker å se smart og fasjonabel, selv når de trener.

5. Sølv Stiletto Kvinner Sko til Bryllup:

Sølv Stilettoeswomen Shoes

Stilettos er høyt slanke hæler. Du vil finne mange kvinner kjendiser bruke denne typen sko også. De har diamanter eller paljetter på den. Jenter bruker det til fester. Det er et brudevalg.

Se mer: Grønne sko

6. Silver Loafer Sko til menn:

Sølv Loafers for men

Loafers er office favoritt. Sølv loafer skoene er stilige alternativ i kontor slitasje. De er ikke så bling. Se stilig og annerledes fengende følelse for menn. Menn bærer det lett på drakter og formell slitasje.

7. Silver Peep Toes Kvinner Sko:

Sølv Peep Toes women Shoes

Hvis du har brede tær, så er tynn sko det beste for deg. Sølvtopp tærsko har liten åpning nær tærne. Disse skoene er best for semi-formelle fester. Jenter kan bære den over alt.

Se mer: Kvinner Rosa Sko

8. Sølv Støvler Menn Sko:

Sølv Boots men Shoes

Støvler kan være veldig kjedelig. Menn liker å eksperimentere med farger i sko. Sølv støvler sko er et stilig alternativ for mennene. Det er perfekt for dagen fest, spesielt hvis det innebærer mye dans.

9. Sølv Satin Kvinner Sko:

Sølv satinwomen Shoes

Jenter elsker satengsko. Sølv satengsko har ekstra glatt overflate. Bruder bærer det med brudekjole da de ikke er veldig prangende. De er veldig klare for arbeid også.

Se mer: Kvinner Gull Sko

10. Sølv Sneakers Menn Sko:

Sølv sneakers men Shoes

Ingen gutt kan vokse uten sine joggesko. Disse ideelle skoene ser veldig kjempebra ut i sølv. Det ser smart ut og veldig fasjonabelt. Unge menn bærer det for natt ute på grunn av sin ekstra komfort.

Bilder Kilde 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Leave A Comment

− 4 = 1