10 nyeste og fasjonable store sko design | Stiler på livet

Sko er et viktig tilbehør som gjør at du ser mer fasjonabel og trendy ut. Å gjøre et riktig valg for deg er enda vanskeligere. Folk som sliter på grunn av deres store størrelse føtter ser bra ut, vi har en liste over de 10 største skoene funnet. Også for andre, kan de i mote til tross for den store størrelsen være et alternativ for deg også.

Vakre og kompatible sko for stor størrelse for menn og kvinner i trenden:

La oss se på de øverste 9 designene av store sko.

1. The Cowboy Men Big Shoes:

stor shoes

De brune store skoene passer til ditt formelle utseende er et sikkert kjøp. Bra for menn med de store fotene på jakt etter smarte sko. Disse er perfekte for høye menn. Skoene skal være en del av samlingen din.

2. Pencil Heel Women's Big Sandal:

De Pencil Heel Women’s Big Sandal

Den fawn-fargede sandalen med blyanthælen er en perfekt festdrakt for alle kvinner med de store fotene. Det balanserer låret og bena. Med den gyldne berøringen ser den enda mer nydelig ut og er et klart kjøp for deg. Du kan også prøve med jeans eller bukser.

3. Den formelle menns store sko:

De Formal Men’s Big Shoes

De svarte formelle skoene er et must for å være til stede i hver manns samling. Denne, med det perfekte utseende, er lykke til en mann med stor størrelse føtter. For å se bra ut på dine offisielle møter og anledninger, kan du gå med dette paret sko.

4. The Clown Men Big Shoes:

De Clown Men Big Shoes

De lyse røde klovnskoene er en morsom slitasje for enhver mann. Den skikkelig utformede store størrelsen på skoen er det beste alternativet for deg når du vil kle deg på den morsomme måten. For alle slike dager, kjøp disse skoene!

5. The Curvy Women's Big Shoes:

De Curvy Women’s Big Shoes

De sexy skoene med disse kurvene er et øyefangende slitasje. Med de små hælene er de gode nok til enhver jente som kan para det sammen med en kjole eller vestlig slitasje.

Se mer: Herresko

6. Skohælene for kvinner:

De Shoe Heels for Women

Disse skoene til damene med langhælene og skodesignen er et ekstremt stilig slitasje. Det perfekte fottøyet for dine tettsittende kjoler og se sofistikert som noen gang i partiene til å delta. Dermed kjøp dem for ditt gode utseende.

7. Casual Women's Big Sandals:

Uformelt Women’s Big Sandals

Sandaler i svart og rosa farge er en god hæl for daglig bruk. Med de grunnleggende fargene vil de også gi et subtilt utseende. Så kjøp dem for alle dine uformelle bruksområder.

Se mer: Treningssko

8. The Printed Women Wedges:

De Printed Women Wedges

Kilene i den svarte fargen med den attraktive utskriften er et mustkjøp for alle kvinner som ønsker moderne utseende. God nok for alt ditt kontor og uformell bruk, disse skoene skal legges til din samling.

9. Etniske hæler for kvinner:

De Ethnic Heels for Women

Den gyldne glanshælene er den til bryllupet ditt og tradisjonelle anledninger. Perfekt å gå med dine etniske kjoler, de pent hælte sandaler burde være en del av skapet ditt.

Se mer: Sommersko 2017

10. Kneelengde Big Women Sandals:

De Knee Length Big Women Sandals

De svarte sandaler med den avstanden i hverandre er en sexy slitasje, godt nok til å gå med noen av dine vestlige kjoler. Det bidrar til å imponere dine venner; Dette er iøynefallende par, så kvinner vil få takknemlighet for hennes skovalg. For dine sexy utseende, prøv disse!

Disse skoene er de utvalgte valgene blant de beste du vil finne rundt. Denne trenden kommer med nye ideer fra merkede selskaper. Du kan kjøpe i henhold til ditt antrekk. For barns funksjon eller fester, vil det gi deg unikt utseende blant barna. Velg det beste for deg selv som i budsjettområdet ditt lavt til høyt.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Leave A Comment

1 + 7 =