10 nye design av kontrollerte skjorter for kvinner | Stiler på livet

For å matche den nye stilen og utseendet på denne fasjonable tiden har markedet eksperimentert med stilen, spesielt for kvinnene, for å gi dem den nye stilen og det fasjonable utseendet. Sjekket skjorter er en slik av dem.

Siste sjekket skjorter for kvinner:

Her er de topp 10 sjekket skjorter designene for kvinner i mote.

1. White Checked Plaid Shirt:

sjekket-skjorter-for-kvinner

Hvit kontrollert plaid skjorte, komfortabel og romslig, er det hyggelige alternativet. Dens lange lange ermer med trykt tjekke på den, øker utseendet og plassen på baksiden gir en behagelig følelse til den som eier den.

2. Kimono Collar Women Casual Shirt:

Kimono Collar Women Casual Shirt

Med sin lavinshingly design og utmerket materiale har denne trøya også markert sin fordel i markedet. Å gi både årsakssammenheng og formell utseende, ifølge anledningen, inneholder denne skjorten til kvinner bomull som materiale, har en blanding av komfort med stil i det.

3. High Low Hem Checked Shirts Kvinner:

Høy Low Hem Checked Shirt

Ferdig med høyt lavt hem, denne damekjekkte skjorten, gir et uformelt utseende til klærne til noen kvinner. Kan bli slitt over bukser av eierens valg, brukeren vil få et komfortabelt og stilig utseende med dette.

4. Off White Print T-skjorte:

Av White Print Checked Shirt

For å flaunt kvinners chick og girly utseende, er en annen i listen denne trykte kontrollen av hvit skjorte. Denne t-skjorten er laget av spilleren og er komfortabel og kan brukes over en hvilken som helst hudtett bukser under den. Dette er den beste sjekket skjorter for kvinner.

5. Off Shoulder Checked Shirts for Ladies:

Av Shoulder Checked Shirt

Et helt nytt blikk i kontrollskjorten er dette mønsteret av skjorten. Har en trendy og ny mønster, er denne skjorten av skulder og kontrasterende farge som komplementerer begge elementene i denne skjorten. Man kan se på det med noen bukser eller denim shorts av sitt valg.

Se mer: Kvinners Formelle Skjorter

6. Vintage kontrollert skjorte med peplum:

Årgang Checked Shirt With Peplum

En annen unik modell i kontrollskjorten er denne peplum kinnskjorten. Kan finnes i hvilken som helst farge av valget, denne skjorten er ikke bare ekstraordinær i sin unikhet, men også svært krevende blant tenåringsjentene.

7. Kontrollert skjorte med ruffled Detalj:

Krysset av Shirt With Ruffled Detail

Denne t-skjorten har en ny detaljering i seg selv, og viser sin tilstedeværelse i garderoben. Har den spredte kragen og ruffede detaljer, har denne trenden blandingen av både polyester og bomull. Skjorten på skjorten er flettet, med kutt på begge sider.

Se mer: Ladies Linen Skjorter

8. Kontrollert bomullskjorte med ekstreme slipshylser:

Krysset av Cotton Shirt with Extreme Tie Sleeves

Bomullsskjørt med ekte slips er alle nye og kjærlige mønstre. Med den vanlige platen ermene har denne t-skjorten også et tåleelement på baksiden av ermene som gir det et nytt og stilig utseende. Materialet i skjorten er 100% bomull.

9. Tall kontrollert skjorte med ruffle frontdetaljer:

Høy Checked Shirt With Ruffle Front Detail

Betraktet for de høyhøyde kvinnene, har denne tråden gått inn i kolonnen av de ekstra vanlige høyde kvinnene. Og ikke bare dette, men også brakt nytt mønster i denne tittelen på skjorte, ved å ha ruffede detaljer foran skjorten. Dette er en av de beste sjekket skjorter for kvinner

Se mer: Bomullskjorter til kvinner

10. Stamme Long Line Checked Shirt:

Maternity Long Line Checked Shirt

For å støte opp det neste nivået for moderskapsklærne, har denne skjorten et bemerkelsesverdig bidrag. Denne skjorten har ikke bare bomull som stoff, men også romslig i sin natur, med tanke på komforten til de gravide damene.

Så ovenfor nevnte Checked Shirts for Womens design er ikke bare spesiell og modish, men også koselig og opp til forventningene til kvinnene som bærer den. Bortsett fra dette har denne t-skjorten laget rommet i klesskapet til kvinnene.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Leave A Comment

+ 47 = 57