10 nye design av Button Up Skjorter i Trend | Stiler på livet

Skjorter er designet i mange mønster og design som lang eller kort ermet, ermeløs og mange flere. Blant det er en av dem knapper opp skjorter som er veldig etterspurt og også gjør at personen ser ut som trendy og smart. Denne skjorten er designet med en krage og åpnes også på forsiden som er lukket eller festet med knapper. Disse typer skjorter kan brukes som formell slitasje og også uformell slitasje også. Skjortene er designet for både menn og kvinner, og kan brukes til enhver anledning, og også et smart kontorslær.

Nyeste og fasjonable skjorter med knapp opp design for menn og kvinner.

la oss få et raskt blikk på topp 10 design av skjorter i knapp opp.

1. Party Wear Floral Print Button Up skjorte for menn:

10 nye design av Button Up Skjorter i Trend | Stiler på livet

Stilfulle og fasjonable utseende knapper opp skjorter er disse for menn i alle aldersgrupper. Skjorten har et moderne og moderne utseende uten ytterligere elementer som gjør denne skjorten perfekt for noen kveldsfester eller for hangouts for det kule og kompiset ser ut.

2. Formell bomulls knapp opp skjorte for kvinner:

Formell Cotton Button Up Shirts for Women

Denne typen skjorte er den perfekte som formell slitasje. Skjorten er designet i form av knapp opp og har knapp mansjett og er skreddersydd i bomullst stoff, det mest behagelige stoffet. Skjorten har løs passform som gjør det enkelt å bære og en perfekt formell slitasje for hver kvinne.

3. Casual Button Up Skjorter for Woman:

Uformelt Button up Shirts for Woman

Her kommer en lys og ekstravagant utseende oransje farge casual knapp opp skjorter med en dyp V-hals for kvinner. Den dype V-halsen fremhever torsoområdet og kragebenet gir et tiltalende utseende. Skjorten har lange ermer og kan sammenføyes med jeans eller bukser for det smigrende blikket i casual wear også.

4. Smart Stripped Button Up Skjorter til Girls:

Smart Stripped Button Up Shirts for Girls

Denne typen stilige strippede skjorter med spredt krage og skreddersydd i knapp-up-skjorter fremhever utseendet til brukeren på miles. Ved en hvilken som helst sjanse rosa er den mest søte fargen til hver kvinne og den sleeveløse ser sammen med andre funksjoner gjør skjorter og bærer perfekt for de skarpe ad flotte utseende.

5. Enkel knapp opp skjorte for kvinner:

Enkel Button Up Shirts for Women

Dette er den virkelig nydelige ser sjekket knappen opp skjorte for kvinne. Skjorten er designet i lett bomullsstoff og har til og med korte ermer som gjør det behagelig for sommere. Disse enkle, men kule skjorteene er ideelle som kollasjeklær og en perfekt kveldsklær også.

Se mer: Herre knapp ned skjorter

6. Menns One Pocket Patch arbeid Knapp opp skjorter:

menn One Pocket Patch work Button up Shirts

En annen smart og kul utseende en lomme knapp opp skjorte er disse for unge gutter. Denne unike kjoleskjorten har blomsterskriveroppskrift på lommen, kragen og på forsiden. Kontrastfargekombinasjonen har en stor innvirkning på skjorten og gir et fantastisk utseende til brukeren.

7. Tie Neck Button Up skjorte for kvinner:

Slips Neck Button Up Shirts for Woman

"Wow" kan være ideelt ord for denne typen nydelige og sexy utseende knapp opp skjorter av kvinner. Skjortene fremhever kroppens øvre del sammen med kragebenet og halsen kledd i slipsmønster. Skjorten har den forskjellige smarte V-kuttet foran og kan kle seg med noen bunner for å fullføre den glamorøse kle seg for enhver fest!!

Se mer: Skjorter med lange armer for menn

8. Slim Fit Casual Button opp skjorte for menn:

Slank Fit Casual Button up Shirts for Men

Denne tiden med enkle, men elegante lette slanke fitknapp-up-skjorter gir en ny definisjon til menns utseende. Den slanke fit-t-skjorten er veldig i trend, og den forskjellige fargekombinasjonen i splicing strippet mønster gir sofistikert utseende for enhver anledning.

9. Menns daglige slitasje korte ermer Knap opp skjorte:

menn Daily Wear Short Sleeves Button up Shirts

Denne typen skjorter er en perfekt daglig sliteknapp opp skjorter med korte ermer og i merket mønster. Skjortene er tilgjengelige i mange mønster og stilarter, og du kan velge den i henhold til ditt utseende og vises stilig i daglig basis.

Se mer: Herrer T-skjorte med korte ermer

10. Kontor Slå Button Up Skjorter med lange armer for menn:

Kontor Wear Button Up Long Sleeve Shirts for Men

Dette er en perfekt smart og elegant utseende kontor slitasje skjorter for alle menn. Knappknappen har tynn passform sammen med lange ermer. Skjorten har en flott passform som gir ekstra tillit og ser fantastisk ut på hver mann.

Knapp opp skjorter er designet i mange stoffer som bomull, chiffon, silke, poly bomull og mange flere, og de gir et smart og kult utseende til brukeren. Disse t-skjortene er tidløse, så når de er kjøpt, kan de brukes til engangstid. I knappen opp skjorter er det stort alternativ tilgjengelig, og du velger den etter din anledning og persona.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Leave A Comment

4 + 4 =