10 hjemmelagde ansiktspakker for klar hud | Stiler på livet

Ansiktspakker trengs av kvinner i noen få uker for å få huden til å glø av og holde huden ren. Det finnes ulike typer ansiktspakker som du kan bruke, som fruktmasker, kosmetisk baserte masker, kjemisk baserte masker og de naturlige ansiktsmasker som alle bidrar til å ta vare på huden din.

ansikt packs for clear skin

Denne artikkelen viser de topp 10 ansiktspakker for klar hud for å gi deg.

Hjemmelaget Face Packs:

Her er topp 10 hjemmelagde ansiktspakker for klar hud som følger.

1. Gulrotmaske:

10 hjemmelagde ansiktspakker for klar hud | Stiler på livet

Gulrot masker bidrar til å balansere ut fet hud og gi deg en klar hudglød. Det jevner og renser huden. Ingrediensene som trengs er 2 ferske gulrøtter og ½ ss honning. Legg ingrediensene i en mikser, slik at du smelter den til en pasta. Påfør pastaen i ansiktet og la pakken tørke. Påfør bare for å rengjøre ansiktet og sørg for at ansiktet er tørt. Ikke bruk i nærheten av øynene eller leppene. Fjern masken etter 15 minutter, eller tidligere, hvis du har tørr hud. Dette er den beste hjemmelagde ansiktspakken for klar hud.

2. Avocado Mask:

10 hjemmelagde ansiktspakker for klar hud | Stiler på livet

Avocado ansiktsmasker bidrar til å balansere tørr hud og gir deg en klar hudglødning. Det jevner og renser huden og fjerner også hudfargen. Ingrediensene som trengs er ¼ kopp avokado ekstrakt i vann, 1 egghvite. og 1 ss honning. Sett ingrediensene i en mikser. Påfør pastaen i ansiktet og la pakken tørke. Påfør bare for å rengjøre ansiktet og sørg for at ansiktet er tørt. Ikke bruk i nærheten av øynene eller leppene. Fjern masken etter 15 minutter, eller tidligere, hvis du har tørr hud. Dette er en av de beste ansiktspakker for klar hud.

3. Potetmaske:

10 hjemmelagde ansiktspakker for klar hud | Stiler på livet

Potetmasker hjelper deg å gi en klar hudglødning. Det jevner og renser huden, og lindrer også solbrent. Ingrediensene som trengs er 1 fersk potet og ½ ss ostemasse. Legg ingrediensene i en mikser, slik at du smelter den til en pasta. Påfør pastaen i ansiktet og la pakken tørke. Påfør bare for å rengjøre ansiktet og sørg for at ansiktet er tørt. Ikke bruk i nærheten av øynene eller leppene. Fjern masken etter 15 minutter, eller tidligere, hvis du har tørr hud. Det er den beste hjemmelagde ansiktsmasken for klar hud.

Se mer: Hjem Rettsmidler for å fjerne Tanning

4. Havregrynsmaske:

10 hjemmelagde ansiktspakker for klar hud | Stiler på livet

Havremelmasker hjelper til med å rense huden og gi deg en klar hudglød. Det jevner og renser huden. Ingrediensene som trengs er ½ ss havregryn som er gjennomvåt i melk. Legg ingrediensene i en mikser, slik at du smelter den til en pasta. Påfør pastaen i ansiktet og la pakken tørke. Påfør bare for å rengjøre ansiktet og sørg for at ansiktet er tørt. Ikke bruk i nærheten av øynene eller leppene. Fjern masken etter 15 minutter, eller tidligere, hvis du har tørr hud.

5. Tomatmaske:

10 hjemmelagde ansiktspakker for klar hud | Stiler på livet

Tomatmasker hjelper til å balansere ut fet hud. Det jevner og renser huden. Ingrediensene som trengs er 1 tomat, 3 dråper sitronsaft og ½ ss sitronskallpulver. Legg ingrediensene i en mikser, slik at du smelter den til en pasta. Påfør pastaen i ansiktet og la pakken tørke. Påfør bare for å rengjøre ansiktet og sørg for at ansiktet er tørt. Ikke bruk i nærheten av øynene eller leppene. Fjern masken etter 15 minutter, eller tidligere, hvis du har tørr hud.

6. Hvetekjemask:

Hvetemusk masker bidrar til å balansere tørr hud og inneholder vitamin D og E. Det jevner og renser huden. Ingrediensene som trengs, er 1 ts hvetekimpulver, ½ ss havregryn, 1 ts olivenolje og ½ ss frisk krem. Legg ingrediensene i en mikser, slik at du smelter den til en pasta. Påfør pastaen i ansiktet og la pakken tørke. Påfør bare for å rengjøre ansiktet og sørg for at ansiktet er tørt. Ikke bruk i nærheten av øynene eller leppene. Fjern masken etter 15 minutter, eller tidligere, hvis du har tørr hud.

Se mer: Hvordan å smelte ansiktet ditt

7. Kjølemask:

Kjølemasker bidrar til å avlaste solbrenthet og renser huden. De nødvendige ingrediensene er 1 ss melkpulver, 1 ts sandalpulver, 1 ts kornpulver og ½ ss honning. Legg ingrediensene i en mikser, slik at du smelter den til en pasta. Påfør pastaen i ansiktet og la pakken tørke. Påfør bare for å rengjøre ansiktet og sørg for at ansiktet er tørt. Ikke bruk i nærheten av øynene eller leppene. Fjern masken etter 15 minutter, eller tidligere, hvis du har tørr hud. Det er en av de gode hjemmelagde ansiktspakker for klar hud.

8. Gjærmaske:

10 hjemmelagde ansiktspakker for klar hud | Stiler på livet

Gjærmasker er rik på vitamin B og gir deg en klar hudglød. Det jevner og renser tørr hud. Ingrediensene som trengs er 1 ss bryggerier gjær og ½ ss melkkrem. Legg ingrediensene i en mikser, slik at du smelter den til en pasta. Påfør pastaen i ansiktet og la pakken tørke. Påfør bare for å rengjøre ansiktet og sørg for at ansiktet er tørt. Ikke bruk i nærheten av øynene eller leppene. Fjern masken etter 15 minutter, eller tidligere, hvis du har tørr hud. Det er en perfekt hjemmelaget ansiktsmaske for klar hud.

Se mer: Hjemmelaget ansiktspakke for tannfjerning

9. Olivenolje Mask:

10 hjemmelagde ansiktspakker for klar hud | Stiler på livet

Olivenolje ansiktsmasker er rikt på vitamin C, D og E. Det glatter og renser huden. Ingrediensene som trengs er 1 ss olivenolje og ½ ss limejuice. Påfør pastaen i ansiktet og la pakken tørke. Påfør bare for å rengjøre ansiktet og sørg for at ansiktet er tørt. Ikke bruk i nærheten av øynene eller leppene. Fjern masken etter 15 minutter, eller tidligere, hvis du har tørr hud.

10. Pudina Mask:

10 hjemmelagde ansiktspakker for klar hud | Stiler på livet

Pudina ansiktsmasker glatter og renser huden. Ingrediensene som trengs er pudinablader og ½ ss rosevann. Legg ingrediensene i en mikser, slik at du smelter den til en pasta. Påfør pastaen i ansiktet og la pakken tørke. Påfør bare for å rengjøre ansiktet og sørg for at ansiktet er tørt. Ikke bruk i nærheten av øynene eller leppene. Fjern masken etter 15 minutter, eller tidligere, hvis du har tørr hud.

Se mer: Hjemmelaget Face Pack For Kombinasjon Skin

Det finnes en rekke ansiktspakker som vil hjelpe huden til å gløde. Hvis disse ansiktspakkene brukes regelmessig, trenger man ikke å se en skjønnhetspleie eller velge kjemiske peeling som kan skade huden i det lange løp.

Bilder Kilde: 0, 1, 2, 3, 4, 5, 8, 9, 10.

Leave A Comment

67 − = 60