10 Bilder av Sonali Bendre Without Makeup | Stiler på livet

Sonali Bendre er en indisk filmskuespillerinne og en ganske vakker en også. Hun startet sin karriere med modellering og har deltatt i Bollywood, Tamil, Telugu, Kannada, etc filmer til dato. Hun er så forførende at folk bare ser på henne og tror at hun er den vakreste kvinnen de har sett i livet. I denne artikkelen vil vi diskutere noen ingen sminkebilder av denne Bollywood-skjønnheten.

Vakker Sonali Bendre uten sminke med bilder:

1. Med og uten sminkebilde:

Sonali Bendre Without Makeup

Denne 41 år gamle kvinnen ser nesten det samme ut når hun ikke har noen sminke på ansiktet hennes. Hun er sannsynligvis en av de flotteste skuespilleriene i sin tid og hennes naturlig vakre ansikt assistert i hennes reise til berømmelse.

2. Ved en hendelse:

Sonali Bendre without makeup2

Dette bildet ble klikket da Sonali deltok på religiøst arrangement på vennens sted. Hun var sportslig den enkle indiske jenta ser og så ganske fristende. Dette er sannsynligvis en av de beste uten sminkebilder av Sonali.

3. The Old Snap:

Sonali Bendre without makeup3

Sonali deltok en gang i en bursdagsfest på en av vennene hennes. Hun viste sitt helt naturlige ansikt. Hennes smil lyste helt, og hun så veldig spent den dagen. Dette kan sies å være en av de beste Sonali Bendre ingen sminke bilder av hele tiden.

Se mer: Shreya Ghoshal uten sminke

4. Den søte ansiktet:

Sonali Bendre without makeup4

Dette er et bilde av Sonali Bendre uten henne sminke på. Hennes naturlig forlokkende ansikt begrenser henne noen ganger fra å ha for mye sminke. Hennes frisyre og hennes minimal makeup look-kombinasjon var bare perfekt.

5. Dommerens ansikt:

Sonali Bendre without makeup5

I tillegg til filmer, spilte Sonali noen store roller i noen reality show også. Dette er et bilde fra en av disse øyeblikkene. Med hennes beskårte frisyre og minimal sminke ansikt, så hun ganske attraktiv den dagen.

6. På en Talent Show:

Sonali Bendre without makeup6

Sonalis virkelige forlengende ansikt stjeler all tiltrekning. Hennes fantastiske kroppsbygning og vakre ansikt gjør denne kvinnen til å ligne en modell i en alder av 41 år. Hun har opprettholdt seg og noen ganger bergarter hennes velholdte naturlige ansikts skjønnhet.

Se mer: Celina Jaitley No Makeup

7. Flyplass Snaps:

Sonali Bendre without makeup7

Sonali Bendre ble oppdaget på flyplassen og viste seg trygt ut av sitt naturlige ansikt. Hun så veldig vakker ut, og hennes antrekk gjorde henne enda mer oppsiktsvekkende enn hun egentlig er. For alle de riktige årsakene, kan dette bildet hevdes å være en av de beste Sonali Bendre-nei sminkebildene av all tid.

8. Photo Shoot Picture:

Sonali Bendre without makeup8

Denne ansikts-allure avslørende fotografering ble utført av Daboo Ratnani. Sonali Bendre har et godt teksturert ansikt, og hun ser bra ut, selv når hun sporter sitt helt virkelige ansikt som om hun ikke bryr seg om hennes feil viser henne.

9. Ved en hendelse:

Sonali Bendre without makeup9

Sonali Bendre ble oppdaget avgår fra en hendelse og hennes skjønnhet ble testet. Folk fotograferte henne som om de inspiserte hennes naturlige skjønnhet. Men Sonali var som "Du kommer ikke til meg". Hun fortvilte sitt naturlige ansikt og viste seg ut.

Se mer: Sania Mirza No Without Make Up

10. Minimalistisk utseende:

Sonali Bendre without makeup10

Sist men ikke minst, dette er et snap av Sonali fra en hendelse, og hun var igjen sportslig, hennes helt naturlige utseende som en proff. Den minimale sminke på ansiktet hennes gjorde henne ikke tiltrengende den dagen. Det var hennes innfødte skjønnhet som fikk henne til å se vakker ut.

Bilder Kilde 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Leave A Comment

7 + 1 =