10 Bilder av Kate Winslet uten sminke | Stiler på livet

Titanic-stjernen er 40 år gammel nå, og er fortsatt ekstremt vakker. Kate ropte Hollywoods skjermverden, hver gang hun avslørte sitt gudspeserte vakre ansikt. Hennes personlighet snakker for henne, og får henne til å se så utrolig ut i denne alderen. Hun har dukket opp med forskjellige frisyrer og har spilt forskjellige figurer, men hun har beholdt den opprinnelige skjønnheten som ikke kan sammenlignes.

Her er topp10 uten sminkebilder av Kate, som vil vise hvor vakkert hun egentlig er.

1. De inspirerende kvinnene:

Kate Winselt without makeup1

Kate har gjort mye av sitt vakre arbeid gjennom hele hennes livstid og i løpet av sin tid i Hollywood også. Hennes verk gjør henne til en fantastisk kvinne fra kjernen, og hennes skjønnhet skinner gjennom hennes arbeid og hennes ansikt også. Hun er en fantastisk kvinne, og noen kan si det ved å se på sitt naturskjønne ansikt.

2. på jobb:

Kate Winselt without makeup2

Kate Winselt ble knust mens hun dro hjem etter å ha tatt noen skripteksemplarer og fullført hennes papirarbeid for sin nye film. Her har hun en uformell, men likevel vakker genser og ser bare fantastisk ut i det. Hennes skjønnhet ligger i ansiktet som reflekterer 24 × 7.

3. Kvinner med briller er de vakreste:

Kate Winselt without makeup3

Her, kate sport henne nerdy se sammen med minimal sminke. Hun har en ganske rettferdig og en vakker hud som krever nesten ingenting. Hun kan se bra ut ved å ha nesten alt ut i skapet, og hun vil kunne klippe det enkelt. Her har hun en vakker hvit blazer for kvinner og sport henne godt gjort hår også.

4. Lubben men fantastisk:

Kate Winselt without makeup4

Dette er Kates post-graviditetsbilde. Klart har hun fått mye vekt, men det er fortsatt noe fantastisk med henne som tiltrekker folk å komme og snakke med henne uten noe formål. Å vent! Det er hennes naturlig vakre ansikt. Dette er sannsynligvis en av de beste bildene av Kate Winslet uten sminke.

5. på flyplassen:

Kate Winselt without makeup5

Dette er et annet vakkert uten-sminkebilde av Kate som ble klikket på flyplassen. Hun så ganske profesjonell og stilig på samme tid. Klart, hennes kjærlighetsfølelse kan ikke bli stilt spørsmål.

Se mer: Lindsay Lohan Makeup

6. På settene:

Kate Winselt without makeup6

Dette bestemte bildet av Kate ble klikket på settene av hennes film, der hennes medvirkende var Liam Hemsworth. Ifølge kilder så hun ganske utrolig ut i denne filmen, som er overraskende åpenbart. Hun har fått litt vekt, men ser det samme vakkert ut som hun gjorde på 20-tallet.

7. i svart:

Kate Winselt without makeup7

Her ble Kate oppdaget å svinge en svart skinnjakke som passet bra. Hun bar også sitt naturlig vakre ansikt ganske jevnt og det var ingen tegn på sminke eller noen form for mascara på ansiktet hennes. Hun så bare naturlig og vakker ut.

Se mer: Emily Blunt No Makeup

8. Mor-Sønn Tid:

Kate Winselt without makeup8

Her kan vi se Kate Winselt, rocking hennes uformelle kjole da hun tar sin sønn en tur. Dette er en av de vakreste bildene av Kate Winslet uten å ha noen sminke i det hele tatt. Den smilende og naturlige skjønnheten til denne kvinnen er mer enn nok til å imponere tusenvis av menn.

9. Den berømte kvinnen i kausal klær:

Kate Winselt without makeup9

Dette er et bilde av Kate Winselt som igjen ble klikket på flyplassen, hvor hun ble sett på å vise bort hennes sminkefri ansikt og et uformelt sett klær ganske smart uten å nøle.

Se mer: Amber hørt uten sminke

10. et gammelt bilde:

Kate Winselt without makeup10

Dette er et tenåringsbilde av Kate Winslet. Hvis du leter etter Kate Winslet ingen sminke bilder, så er dette en vakker en. Her smiler hun på kameraet, selv om hun visste at hun hadde ingen sminke i det hele tatt.

Bilder Kilder 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Leave A Comment

85 − 76 =