10 beste kosttilskudd for vektøkning Stiler på livet

Ønsker du å gå ned i vekt? Det er så mange øvelser og kostholdsplaner å få vektøkning. Hvis du ikke har tid til å følge øvelser eller annen streng diett. Ønsker å gå for mat som kosttilskudd. Denne artikkelen vil støtte deg og gi detaljert informasjon om kosttilskudd for vektøkning.

Mat Supplements For Weight Gain

Beste kosttilskudd for vektøkning:

Gitt nedenfor listen over 10 gode og naturlige kosttilskudd for vektøkning som sikkert overraske deg med sine naturlige næringsstoffer og få resultater i vekt. La oss starte fra idag under naturlig mat du kan spise som kosttilskudd for vektøkning.

1. Hele korn:

Hel grains

Hele korn består av rike mengder glukose. Glukose er kroppens kilde til energi til daglige aktiviteter. De inneholder mye karbohydrater som gjør protein i kroppen brukes til å lage muskelmasse i stedet for energi. Hvitt mel og andre raffinerte korn skal ikke brukes. I stedet gir bytte til fullkorn mer energi og gir deg flere næringsstoffer. Typer av fullkornsmat som du har, inneholder pasta, brun ris, brunt brød, quinoa og luftpoppede kornkjerner. Bortsett fra det, frokostblandinger og bagels eller brød som er laget av fullkorn, gjør gode frokostvalg.

Se mer: Tips for å få vekt i en uke

2. Nøtter:

nøtter

Nøtter er høyt i kalorier, og en liten servering kan gi deg mye energi. En liten håndfull mandler eller ca 18 cashew nøtter inneholder mer enn 160 kalorier. Også nøtter som mandler er rike på næringsstoffer som alpha tocopherol vitamin E. Alpha tocopherol vitamin E bidrar til å reparere skadene etter anstrengende treningsøkter. Valnøtter er kjent for å inneholde fytosteroler, enumettet fett og aminosyre I-Arginin. Fytosteroler, monoumettede fettstoffer og aminosyre I-Arginin gjør en kombinasjon som bidrar til å øke kalorier og frigjør nitrogenoksyd.

Nitrogenoksyd er et av de beste kosttilskuddene. Nitrogenoksyd er laget naturlig i kroppen vår og bidrar til å fremme muskelvekst samt utvinning. De fleste nøtter inneholder polymettet fett som legger til sunne kalorier til ditt daglige kosthold. Nøtter som valnøtter, mandler, cashewnøtter, linfrø, solsikkefrø og gresskarfrø er rike på næringsstoffer og bør derfor konsumeres.

3. Avokado:

avokado

Avokado er en frukt som er rik på kalorier og inneholder mye fett. En normal størrelse frukt inneholder ca 300 kalorier og ca 31 gram fett. Fettet som finnes i disse fruktene er enumettet. Enkelumettede fettstoffer er veldig gode for hjertet. Å spise en avokado hver dag legger til 300 kalorier til ditt daglige kosthold, og du kan få 3 kg i løpet av en uke. Disse fruktene kan spises rå i salater, eller legge til mat som sandwich eller omelett. Avokado er et av de mest populære kosttilskuddene for vektøkning som også er veldig sunt.

Se mer: Vektøkning

4. Potet:

rå potato

Potet er et utmerket kosttilskudd for vektøkning. Poteter er laget av komplekse sukkerarter. De er en rik kilde til karbohydrater. De er veldig gode for vektøkning for undervektige mennesker. Potetflis som er kokt i sunn olje eller smørbrød laget av poteter, gir god middagsopplevelse. Bakte poteter eller side retter laget av poteter bidrar til å øke vektøkningen. Stekte sjetonger tilberedt i fettolje eller bearbeidede poteter inneholder umettede eller transfettstoffer som er skadelige for kroppen. Derfor bør disse unngås.

Se mer: Hvordan Vektøkning

5. Nudler og pasta:

pasta

Nudler og pasta er en rik kilde til karbohydrater og er kjent for å inneholde mange kalorier. De er lett tilgjengelige og er lett å forberede. Grønnsaker skal tilsettes når de er kokt i frisk olje. De er deilig å spise og høyt i kaloriinnhold. Begge disse er også fremtredende kosttilskudd til vektøkning.

6. Tørket frukt:

tørket fruits 3

Tørket frukt inneholder mye kalorier. De er rike på vitaminer og mineraler som er nødvendige for god helse og for muskelvekst. Det reduserer fettinnholdet i kroppen og gir enkle snacks hele dagen. Usolvet tørket frukt er best. Du må drikke mye vann for å unngå dehydrering når du bruker disse. De inneholder fra 100 til 1000 kalorier. Ingen andre kosttilskudd for vektøkning er like gode som disse tørkede nøtter.

Se mer: Hvordan få vekt raskt for kvinner

7. Egg:

Mat Supplements For Weight Gain - Eggs

Egg er et av de beste kosttilskuddene. Et enkelt egg gir deg 70 kalorier, 6 g protein, 5 g fett og har nesten ikke karbohydrater. Egg danner stift dietten for kroppsbyggere som protein tilstede i dem hjelper i muskelbygging. Også omega-3-fettene som er tilstede i egg, er svært gunstige for god cellehelse og felles mobilitet. Grunnen til at egg er et godt veksttilskudd til menn er på grunn av tilstedeværelsen av gode fettstoffer som øker testosteronnivået. Også egg kan spises som hele, og ikke bare den hvite delen. Det er en vanlig myte at eggeplomme inneholder kolesterol og dermed de fleste mennesker unngår det. men det reelle faktum er at eggene inneholder bare godt kolesterol som til og med reduserer usunn kolesterolnivå i kroppen. Derfor, hvis du vil gå ned i vekt, ta med egg i ditt daglige kosthold. Det anbefales imidlertid ikke å konsumere rå egg; Du kan enkelt legge dem til dine rister.

8. Bønner:

Mat Supplements For Weight Gain - Beans

Bønner som vi alle vet er en utmerket kilde til næringsstoffer som kreves i kroppen. De er også anbefalt for de som er villige til å gå ned i vekt. En kopp bønner gir 225 kalorier, 40 g karbohydrater og 15 g protein. De har også høyt innhold av fibre. Det finnes forskjellige former for bønner som røde bønner, svarte bønner, nyrebønner, lime bønner, soyabønner og linser for å nevne noen. Bønner er lett tilgjengelige i hvilken som helst matbutikk og kan tilberedes hjemme uten oppstyr.

9. Jordnøddesmør:

Mat Supplements For Weight Gain - Peanut Butter

Jordnøtt smør er et utmerket vekstøkning kosttilskudd i India. En spiseskje med peanøttsmør gir ca 94 kalorier, 8 g fett, 4 g protein og nesten 3 gram karbohydrater. Jordnøtt smør er ingenting annet enn jordnøtter knust og blandet med ulike sundere oljer. Den er tilgjengelig i forskjellige teksturer, akkurat fra å være knasket til glatt. Legg til peanøttsmør sjenerøst til måltider for å få en sunn dose kalorier. Bare spred den på brød eller legg det på salatene dine. Hvis du liker å ha det mer, spis rett ut fra krukken!

10. Frukt og grønnsaker:

Mat Supplements For Weight Gain - Fruits and Vegetables

Frukt og grønnsaker er et kraftverk av antioksidanter som er viktige for en god funksjon av immunsystemet. Også de er lastet med tone av andre viktige næringsstoffer som vitamin C og E, beta karoten og mange andre. Å spise frukt og grønnsaker vil hjelpe deg med å få muskelmasse. Videre vil fiberinnholdet i frukt og grønnsaker bidra til å spyle ut avfall fra kroppen. Frukt og grønnsaker er også beste kosttilskudd for vektøkning.

Dette er noen av de naturlige vektøkningstilskuddene som du kan legge til i kostholdet ditt for å sikre en sunn vektøkning. Bare å øke 500 pounds i dietten daglig kan hjelpe deg med å få 1-2 kg i løpet av fire til fem dager. Telle kaloriene dine for å holde styr på vekten din. Regelen er å konsumere mer kalorier enn du kan bruke. Over 10 beste kosttilskudd er svært næringsrike og kalori-tette. Ta med dem i kostholdet ditt for å oppnå sunneste vektøkning.

Leave A Comment

23 − 21 =