10 beste hjemmemedisiner for kaldt under graviditet

Hva er vanlig kaldt??

Kald er en sykdom som føles av barn til voksne på grunn av en viral infeksjon som fører til rennende nese, kløende hals og nysing kontinuerlig på grunn av betennelse i øvre luftveiene, nesehulen, strubehovedet, farvann. Denne sykdommen skyldes en ulike virus, er det mer enn 200 antall virus som forårsaker endringer i mennesket som hindrer å lede en vanlig dag med arbeid.

Hvordan skille seg fra kald og influensa?

Når noen er smittet av kaldt, er det ingen økning i kroppstemperaturen og ondt i halsen er vanligvis ikke alvorlig, men løpende nese og nysing er de vanligste symptomene på forkjølelse. I influensa er det den signifikante økningen i temperatur sammen med muskel svakhet, hodepine og kulderystelser.

Kald During Pregnancy

Hva er årsakene til kaldt under graviditeten???

Kvinner som forventer en baby er alltid kjent for å kjøre ned med lav immunitetskraft, selv om det er en måte bra for babyen, siden kvinnene som bærer barnet i livmoren, ikke kjemper mot babyen som egentlig er fremmedlegeme, den negative fallen av lav immunitet er å forsvare seg mot virusinfeksjonen som forkjølelse enn resten rundt dem. Det er mer enn 200 virus som ikke er synlige for våre blotte øyne, noe som påvirker folk til å forårsake kaldt. Siden kaldt er en virusinfeksjon, spiller antibiotika ikke en rolle i å kurere forkjølelse.

Noen av de viktige årsakene er oppført for å få en kort kunnskap:

1. Rhinovirus:

Det er en av de viktigste viriene som er ansvarlig for kulde. Det står for 40% av forkjølelsen forårsaket av Rhinovirus. Det spres ved håndtrykk med den smittede personen, smittede vanndråper. Det er ofte påvirket i løpet av vår- og høstsesongen. Klassiske symptomer er -Running Nose.

  • Utmattelse
  • En tørr hoste som er forårsaket i slutten av kulden.
  • Tap av Appetit
  • Lav temperatur

2. Corona-virus:

Det er på av primærviruset ved siden av Rhinovirus. Det sprer seg gjennom en sår i halsen sett i vinter og vårsesong. Noen av symptomene er nese-overbelastning, mekanisering.

3. Lavt immunsystem:

Immunsystemmekanismen minker for gravide, dette er en av hovedårsakene til å få en kald lett når det sammenlignes med andre. Symptomene ligner på influensa, men det vil være lav temperatur i forhold til influensa.

4. Kontakt med vitalt infisert Person:

Ukjent kontakt med personen som er rammet av virusinfeksjonen, som vanligvis oppstår når en gravid kvinne går inn i offentlig fylt område som teater, kjøpesentre eller supermarked.

5. sesongmessige endringer:

Endring i temperatur som fører til forskjellig viral eksponering og ikke kan forsvare seg mot viruset på grunn av redusert immunitet.

6. Sneeze:

Rundt 40 000 dråper som har mange viri i den. Som sprer seg til personen i nærheten som er svært smittsom som fører til kaldt.

Forvente kvinner som har blitt forkjølet på grunn av sesongmessige endringer eller uforutsigbare forhold, men hvordan får man det kurert? og for gravide kvinner tips for å hindre mot å bli utsatt for et antall av den fremmede viri til kroppen vår.

Slik behandler du kaldt i svangerskapet?

Her oppnådde vi noen naturlige kalde rettsmidler for gravide uten noen bivirkninger.

1. Innånding:

innånding

Inhaling varmt vann med eukalyptusolje som lindrer tett nese og slapper av i halsen. En bolle med varmt vann med eukalyptus eller mynteolje inhaleres ved å lene seg og inhalere dampen som dekker hodet og ansiktet for å forhindre utslipp av dampene.

2. urtete med honning:

Herbal tea

Varm te med honning bidrar til å lindre ubehag forårsaket av slim. Honning bidrar til å bryte ned slim og hjelper til med å puste luftveiene lett.

3. Hvil:

Resting 3

Å hvile kroppen er veldig viktig siden kald gjør kroppen sløv og trøtthet, det er best å hvile og ikke bare sitte med kulde og bekymre seg over det.

4. Øvelse:

Øvelser

Moderat gange som fører til god bevegelse av kroppen musklene og den gode mengden frisk oksygen innåndes som fjerner giftstoffer ut av lungen.

5. Spise:

Spiser 5

Konsentrere seg om vitamin C og proteiner bidrar til å bygge opp immunitet: C-vitamin som sitronfrukter, bær, kiwi og grønnsak som brokkoli, paprika, kål og spinat. Fylling av kulde med næringsrik mat er det beste middelet for kaldt.

Se mer: Kaldemedisin For Kids

6. Sink:

Sink 6

Naturlig mat som inneholder sink bidrar til å øke immunforsvaret. Egg, yoghurt, nøtter, bønner havregryn og kjøtt som kalkun, svin er fylt med sink.

7. Energidrikk:

Drikker 9

Kald forårsaker tap av væsker, supplere med væsker er svært viktig for mor og baby. Varm suppe, kokosnøtt vann, Lime juice og mye vann.

Se mer: Kald type

8. Saltvann Gurgling:

Salt water 7

Det bidrar til å lindre ondt i halsen ved å redusere hevelse og betennelse i halsen. Rigorøs saltvann gurgling bør unngås som kan føre til tørr munn.

9. Spise hvitløk:

Hvitløk 8

Hvitløk er et antiviralt middel som bidrar til å bekjempe virusinfeksjon. Spise to til tre frisk sautert hvitløk med vann eller folk som ikke liker smaken av hvitløk, da hvitløkskapsel er tilgjengelig på markedet.

Se mer: Childerns Feber

10. Natural Lozenges:

Naturlig Lozenges 10

Kanel, honning, bær som er knust og malt ingefær blandet sammen med limejuice som bindemiddelet kan brukes som naturlige pastiller som lindrer sår hals og fjerner slim også.

Konsulentdoktor:

Når feber øker over 101,4-grader Fahrenheit, med grønn mucusekretisjon, hvesning og forkjølelsessymptomer som varer mer enn en uke. Det anbefales å gi selvmedisinering under graviditet som kan føre til alvorlige bivirkninger for barnet. Medikamenter som er kontraindisert under graviditet er analgetika som aspirin, naproxen, ibuprofen. Nasal Decongestants og homeopathic medisiner.

Forebygging kan bare gjøres ved avstand fra en virusinfisert person og vaske hånden når vi kommer hjem i minst 20 sekunder for å fjerne bakteriene fra vår hånd. Det er best å råde seg til å holde seg borte fra barn som alltid er utsatt for kulde og voksne som har smittet av virusinfeksjonen. Senter for sykdomskontroll og forebygging har anbefalt gravide kvinner rundt 27.-36. uke graviditetsvaccinering mot kikhoste som er Tdap-vaksinen. Over disken skal narkotika unngås.

Leave A Comment

9 + 1 =