10 beste fosser i Andhra Pradesh | Stiler på livet

Andhra Pradesh ligger nær hjertet av India. Ligger i Deccan-platået med nærhet til slettene i Øst-Ghats, har regionen Godavari, Krishna og Penner-elvene som strømmer gjennom den. Den mineralske cladded regionen er fylt med deltas dannet av disse elvene.

1. Kailasakona Falls:

Beste Waterfalls in Andhra Pradesh-Kailasakona Falls

Kailasakona Falls kan lett nås fra den hellige regionen Tirupati. Fossen gjør en vakker scene i tre fjerdedeler av året. Kailasakona Falls betraktes som hellig og antas å ha medisinske krefter også.

2. Pochera Fosser:

Beste Waterfalls in Andhra Pradesh-Pochera Waterfalls

Pochera Fosser ligger blant tett skog av Sahayadri, og ligger nær Nirmal og Adilabad. Den Pochera Falls er en av dens slag blant fossene i Andhra Pradesh. Som det er bredt og dypt, anses det å være farlig.

Se mer: Bilder av naturlige fosser

3. Ethipothala Falls:

Beste Waterfalls in Andhra Pradesh-Ethipothala Falls

Ethipothala Falls er 70 ft høy og er dannet fra Chandravana-elven som er en biflod av elven Krishna. Det ligger 11 kilometer fra Nagarjuna Sagar Dam. Fossen skildrer et vakkert syn som solen setter om kvelden. De fargerike lysene gir en fantastisk og forbløffende utsikt for turister.

4. Talakonafallet:

Beste Waterfalls in Andhra Pradesh-The Talakona Fall

Talakona-fossen ligger 40 km fra Tirupati, i nærheten av Sri Venkateswara National Park i Chittoor-distriktet. Med en 270 meter stupe blir Talakona den høyeste fossen i Andhra Pradesh. Talakona Fall skildrer en rolig og rolig atmosfære. Området ble deklarert et biosfærereservat mellom årene 1989 - 1990 på grunn av den rike og levende flora og fauna rundt stedet.

Se mer: Liste over fosser i Karnataka

5. Ubbalamadugu Falls:

Beste Waterfalls in Andhra Pradesh-Ubbalamadugu Falls

Ubbalamadugu Falls eller Tada Falls ligger mellom grensen til Andhra Pradesh og Tamil Nadu. Det faller under Chittor-distriktet i nord av Sricity. Høsten er ca 80 km fra den travle byen Chennai. Ligger i skogen Kambakam, når dette høsten krever en viss mengde trekking.

6. Mallela Theertham:

Beste Waterfalls in Andhra Pradesh-Mallela Theertham

Mallela Theertham ligger midt i den tette skogen i Nallamala Forest i Mahbubnagar, som ligger 185 kilometer fra Hyderabad, hovedstaden i staten. Fossen kan nås etter en tur ned på 350 trinn. Høsten går gjennom tette terreng av skogen og til slutt møter Krishna-elven.

Se mer: Beste fosser i Mumbai

7. Katiki Fosser:

Beste Waterfalls in Andhra Pradesh-Katiki Waterfalls

Katiki-fossene er oppkalt etter den mytologiske figuren Kaitiki og er 50 fot høy. Det ligger 4 km fra Borra-hulene, som ligger i Arraku-dalene. Høsten kommer fra Ghostani-elven, og det krever 2 km lang trekking for å nå høsten. Høsten er staude og svært hyggelig for de ivrige trekkers.

8. Thatiguda Falls:

Beste Waterfalls in Andhra Pradesh-Thatiguda Falls

The Ghostani-elven Thatiguda Falls ligger i Vishakhapatnam, og den er under bygging for å gjøre den mer tilgjengelig for turister og besøkende. Det er ingen skikkelige veier for å nå fossen, og man må krysse de grønne feltene og kuperte terrengene for å nå høsten. Fossen er lagdelt av tøffe bergarter på den ene siden og det frodige landskapet på den andre.

9. Kuntala Foss:

Beste Waterfalls in Andhra Pradesh-Kuntala Waterfall

Ligger i Alidabad-distriktet, ligger Kuntala-fossen i Kadam-elven. Det er en av de høyeste fossefallene i staten som dobler 147 feeder og også en av favorittutflukter for de nærliggende Hyderabad-ians. Ifølge vanlig folklore ble Kuntala-elven oppkalt etter Shakuntala, mor til Bharat.

10. Kaigal Fosser:

Beste Waterfalls in Andhra Pradesh-Kaigal Waterfalls

Ligger i nærheten av Koundinya Wildlife Sanctuary i Chittor District of the State er Kaigal Waterfalls lokalt kjent som Dumukurallu fosser. Fossen nytes mest under monsunen og gir en spektakulær utsikt for turister.

Det er så mange vakre fossefall i andre pradesh. Her finner du noen fantastiske fosser som du kan prøve for din neste tur!

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Leave A Comment

14 − = 4