10 beste bilder av Megan Fox uten sminke

Megan Fox er en tidligere modell og amerikansk skuespillerinne som startet sin skuespillerkarriere i 2001, og har gjort seg kjent i mange tv- og filmroller, spesielt den amerikanske sitcom komedieserien Hope and Faith og Two and Half Men. Hun oppnådde Hollywood-status med hennes gjennombruddsopptreden i 2007-blokkerfilmtransformatorene og dens oppfølger, som fikk henne en Teen Choice Award i 2009.

Megan Fox er ikke din kjærlige Hollywood-skuespillerinne, men en som passer inn i kategorien av Hollywoods sexigste skuespillerinner. Med hennes lange brunette hår, piercing øyne, nydelig utseende og en kropp til å dø for, er hun ansett som et moderne sex-symbol som vises på forsiden av Rolling Stones magazine, samt i magasiner som Maxim og FHM under de 100 mest sexy sexene liste.

10 Usynlige Bilder av Megan Fox Without Makeup:

Megan Fox uten sminke:

Megan fox without makeup

Megan Fox anses å være en av de vakreste kvinnene ikke trenger noen sminke for å bevise det punktet. Sett her og kjøpe kosmetikk på en butikk og komme inn i bilen, hun ser så pen ut og er en av de mest anerkjente ansikter selv uten henne sminke på. Hun ville gjøre det bra å kjøpe minimal mengde sminke.

Les også: Miley Cyrus uten sminke

Den blåse utseende

10 beste bilder av Megan Fox uten sminke

Et bilde av Megan Fox fanget på kamera som illustrerer skjønnheten i sin fullstendige og naturlige forstand. Devoid av all sminke med sine tresses blåser i vinden, er hun et perfekt bilde av tidløs skjønnhet.

Se på uskyld:

10 beste bilder av Megan Fox uten sminke

Med naturlig skjønnhet som hennes trenger en selv sminke? Sees her kommer ut av en apotek butikk med en enkel grå T-skjorte og matchende hettegenser med en marine grønn hette, har Megan Fox det naturlige utseendet av uskyld forårsaket uten et snev av sminke.

Les også: Kristen Stewart uten sminke

Ut for lunsj:

10 beste bilder av Megan Fox uten sminke

Megan Fox er kjent for sitt flotte utseende og porselen hud både på og utenfor skjermen. Hun er en av de få skuespillerinne som ikke trenger å gå ut med ansiktet full av sminke. Ofte sett sporting en baseball cap med håret slitt løs rundt skuldrene hennes, hun maler et pent bilde uten maling.

Megan Fox Sans Makeup:

10 beste bilder av Megan Fox uten sminke

For stjerner som Megan Fox er et naturlig utseende det beste utseendet. Megan faktisk når hun selv foretrekker å gå ut barefaced for å la huden hennes hvile. Fotografert med ektemannen Brian Austin Green, hun er uten søm av sminke, men ansiktet hennes ser så pent ut og huden hennes frisk og strålende som alltid.

Les også: Hollywood Celebrities Without Makeup

En dag på stranden:

10 beste bilder av Megan Fox uten sminke

I filmverdenen er stranden et sted som viser filmstjerner på sitt beste, mens i den virkelige verden stryker stranden av alle deres kunstige skjønnhet. For noen ville det tjene dem godt å frolicere rundt på stranden i en film mens for andre som Megan Fox er deres naturlige skjønnhet lagt på en fin sommerdag på stranden.

Spektret utseende:

10 beste bilder av Megan Fox uten sminke

Selv om det ikke er et av hennes beste utendørsutseende, klarer Megan Fox fortsatt å se godt ut uten sminke i en vanlig stripet bluse og tykke rimmede briller som hun alene vet hvordan man skal bære.

Se mer: Kjendiser uten sminke

Bruke briller:

10 beste bilder av Megan Fox uten sminke

Megan Fox er en stjerne som vet hvordan man skal ha en vanlig Jane-look til perfeksjon. Med ingenting annet enn et par briller på ansiktet, som hun ofte fotograferes i, ser hun både pen og smart ut med et snev av raffinement.

Den nakenhet:

10 beste bilder av Megan Fox uten sminke

Hvis Megan Fox skulle handle i en film uten sminke, ville hennes fans absolutt ikke bli skuffet. Hun har et sjeldent sett med funksjoner som ikke krever bruk av sminke for å forbedre hennes skjønnhet. Hennes feilfri hud fremhever sitt gode utseende som gjør at hennes helt naturlige egenskaper skiller seg ut.

Les: Taylor Swift Without Makeup Photos

Varm uten sminke:

10 beste bilder av Megan Fox uten sminke

Megan Fox er en av de hotteste skuespillerne i Hollywood og med god grunn. Hun har bevist at hun er dampende, selv uten sminke. Hun er et klassisk eksempel på naturlig skjønnhet. Kanskje et av høydepunktene i denne medfødte skjønnheten er hennes unike nyanse av øyne som legger frem til sine fantastiske funksjoner.

Bilder Kilde: Megan Fox Twitter

Leave A Comment

14 + = 24