10 beste behagelige kontorsko for menn og kvinner i India

Kontorslitasje er blant de mest solgte produktene i moteindustrien. Disse produktene er i bruk hver dag og er laget på en slik måte at holdbarhet, komfort og stil er tatt i betraktning.

kontor shoes

Siste Sko til Office Bruk:

Her er en liste over 10 stilige og formelle utseende kontorsko for menn og kvinner. Velg en rekke av disse skoene for hver dag i den travle uken.

1. Office Wear Menns Derby Sko:

Kontor Wear Men’s Derby Shoes

Kontorsko for menn vil ikke være klassifiserer enn disse Derby skoene. De er den tradisjonelle forretningsklær og formelle sko til menn. Stilen er veldig formell og ren. De kan være brogue eller ren.

2. Flats kvinner Sko for arbeid:

Flats Women Shoes for Work

Komfort er en topp prioritet når det gjelder å tilbringe lange timer på kontoret. Leilighetene gir full komfort og stabilitet til trette ben. Disse kontorskoene til kvinner er stilige og stilige når de er dekorert med buer eller andre pyntegjenstander.

3. Business Oxford Herresko:

Virksomhet Oxford Men’s Shoes

Klassisk oxford er valget av hver gentleman. Disse kontortåmens skoene har vært i produksjon siden generasjoner. De rene linjene gir dem et formelt valg for forretninger eller arbeid. Velg farger som svart eller brunt som passer godt sammen med bukser.

4. Formelle hæler for kvinner:

Formell Heels for Women

For bedriftens utseende som oser av tillit og prestisje, velg disse enkle farger / nakenfargeformelle hæler for kvinner. Kvinnerens kontorsko er gjort veldig behagelig med hensyn til ryggen og bena. Velg disse skjønnhetene hvis du er sikker på at du kan bære den for en hel arbeidsdag.

5. Unisex støvler for arbeid:

Unisex Boots for Work

Hvis ditt hjørnekontor er blant de siste ansattes vennlige, så fortsett og velg denne semi-formelle støvlene for arbeid. Støvler fungerer best for menn og kvinner, og kan kombineres med jeans eller bukser. Velg farger som brun og brun for å gi deg det uformelle fredagsklimaet.

Se mer: Festesko

6. Loafers menn og kvinner sko:

mokasiner Men and Women Shoes

Loafers for menn og kvinner er det beste og førstevalg siden de er veldig enkle å sette på og ta av. De gir mye pustevansker. Løvene kan være dekorert med dusker eller bare ren. Velg stilig skinn eller ruskind som passer best for deg.

7. Offisielle pumper for kvinner:

Offisielt Pumps for Womens

Pumper til kvinner er et annet godt alternativ til høye hæler. Disse gir en fin støtte for beina og ryggraden. Hælene er ikke veldig høye og blokkerer vanligvis stil som gir bredere grep.

Se mer: Slip On Sko For Kvinner

8. Menneskes Monk Rem:

menn Monk Strap

Menns munkestroppsko er flotte for kontoret som de viser din stil og karakter godt. Disse skoene kan ha enkle, dobbelte eller tredoble stropper. Velg enkelt eller høyst dobbelte stropper for kontorpleie for å få et formelt utseende.

9. Kvinners kilesko:

kvinners Wedge Shoes

En ny og trendy kontorrekvisita er kileskoen. Disse er ultra komfortable og lette vekt. De fleste av kilene er laget av kork type materiale som er lett og derfor best egnet for lange kontortimer. Stilen er veldig stilig og elegant.

Se mer: Mens Golf Sko

10. Men's Wing Tips Sko:

menn wing Tip Shoes

Velg en stil som er dristig og formell i denne vingespissskoene som er bra for bedriften. Stilen viser din lederkvalitet og gir deg det trygge utseendet. Vinge tipset er flott som det er, men blir accentuert med brogue arbeid. Velg farger som brun eller brun for å få frem broguearbeidet og la skoene skille seg ut.

Kontorsklær er komfortslitasje som må være stilig og med det nyeste innen mote. Kjedelig og kjedelig må byttes ut med eleganse og elegant. Sko gjør en garderobe komplett. Kontorsko hjelper deg ikke bare å holde føttene lykkelige gjennom dagen, de gir deg også en følelse av fullstendighet. Velg stiler som du er komfortabel i og komme videre i livet.

Bilder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Leave A Comment

+ 88 = 95