10 Beautiful Marathi Mehndi Designs i Trend | Stiler på livet

Siden antikken har mehndi sin egen betydning mens man feirer noen form for funksjon eller anledning. De regnes for å være en fromme begynnelse for ethvert nytt skritt i livet. Men med endringen i mote og kunstneriske trender grep mehendi design også nye ideer og mønstre.

I dag har kvinnene mange design for å velge som Indian Mehndi-design, arabisk mehndi-design, indo-arabisk mehndi-design, Marokko mehndi-design og mye mer. Blant dem har Marathi mehandi design sin egen sjarm og betydning.

2018 Siste Marathi Mehndi Designs:

La oss gå gjennom noen vanlige Marathi mehandi design for å dekorere hendene.

1. Kong og dronning Marathi Mehndi Design:

Konge and Queen Marathi Mehndi Design

En allment akseptert brud Marathi Mehndi design er Queen og King Henna kunst. Den mehandi inkluderer små kurve design som omgir bildene av en konge og en dronning i midten av palmer. Fingre, håndledd og underarm har gitt en veldig tung design med spiral, paisleys og blomstermønster.

2. Patola Zari Arbeid Marathi Mehndi Design:

Patola Zari Work Marathi Mehndi Design

Ønsker å gi hendene en lignende design som vil matche til antrekk eller saree som skal brukes på bryllupsdagen, Marathi Mehendi som er gitt lignende design som patola eller saree ville bli dekorert med i Zari-arbeid. Det er også kjent som broderi mehndi design som har en stor mani rundt dette designet.

3. Svart Henna Marathi Mehandi Design:

heena Marathi Mehndi Design in Black

Dette er et annet mehandi mønster som er laget med en svart farget henna mehndi-kjegle. Den mørke svarte fargen etterlater gir et godt utseende til brudene, hovedsakelig for Raja Rani-designene. De svingete mønstrene ser fint preget på hendene for å gjøre dem svært designet og gi en fantastisk kul.

4. Grafisk Marathi Mehndi-design:

grafisk Marathi Mehndi Designs

Dette er ganske kontinuerlig design i Marathi Mehendi-designene, som er laget med grafiske mønstre som sirkulære prikker, firkanter, trekanter osv. Allment kjent som Jaali Mehendi Design, brukes det mest på beina fra føttene til knærne til brudene. Denne typen design vil være bra for bryllup.

5. Ancient Full Hands Marathi Mehandi Designs:

eldgammel Full Hands Marathi Mehndi Designs

Ønsker å gi bruden et gammelt preg med Mehendi-designene! Marathi henna kunst i denne kategorien inneholder former inspirert av bilder av Gud og Gudinne, Brud og brudgom design er valgt fra smykker og mye mer. Designet følger en vintreetype flyt på hånden med tykkelsen på designet.

6. Bred Marathi Mehendi Designs:

Bred Marathi Mehndi Designs

Hadde å bruke de komfortable mehandi-designene! Leter du etter noe med en moderne eller arabisk design touch! Applatorens hender forblir tomme ved få hull fra mehndi, og det er derfor en åpen og fri design. Inspirert fra den arabiske designen, er den laget av blomstermotiver med flere andre sjarm.

7. Påfugl inspirert Marathi Mehandi Design:

påfugl Inspired Marathi Mehndi Designs

Påfugldesign anses å være de eldgamle designene i Mehandi. De er nå bare modernisert med enkle kurver uten et riktig påfuglflate. Designet er svært inkluderende av Marathi mehendi design i små kurver og små sjarm for en snuggled design som strekkes til håndleddet.

8. Underarm Marathi Mehandi Design:

Underarm Marathi Mehndi Designs

Denne utformingen er på baksiden av hånden: fingrene er fullt dekket av designet med forlengelsen mot håndleddet er alle dekket. Det andre poenget å merke seg i dette designet er at mens det grunnleggende mønsteret av designet på hånden er det samme, varierer designene fra hverandre vesentlig for å gi et bedårende utseende.

9. Motiv Marathi Mehendi Design:

Motif Marathi Mehndi Designs

Motivdesignene er en av de nyeste designene i Marathi Mehndi, de er utformet separat og gir hull i håndflatene, håndleddet og også på underarmen med blomstermønstre. Utformingen inkluderer også knut og veneutforming i tofargeteffekt for å gjøre det ser mer elegant ut, dette vil være egnet med tradisjonell slitasje.

10. Kombiner hjerte Marathi Mehndi Designs:

Kombinere Heart Marathi Mehndi Designs

Mehandi-designene i Maharashtrian-kategorien gir en kunstnerisk kombinasjon av designet der et enkelt design er delt inn i to deler for begge palmer. Designet er laget med et stort hjerte som er omgitt av mange små design, som vil bli brukt enkelt og vil også være bra for små anledninger.

Konklusjon:

Marathi Mehndi Designs gir vanligvis et snev av de tradisjonelle figurene. Det er fortsatt noen landsbyer i Maharashtra som designer mehendi på hendene ved hjelp av pinner i stedet for kjegler som gir dem den mørkeste mulige fargen. Velg fra forskjellige Marathi motiver for å pryde ankler, rygg, midriff, armer og enda håndledd for å få en mehndi-design for denne bryllupsåret.

Leave A Comment

4 + = 12