Yoni Mudra – miten ja hyödyt Tyylit elämässä

Yoni Mudra Tärkeys:

Yoni Mudra on yksi muinaisista Intian käytännöistä. Se on mainittu mytologiassa, että vanhoista päivistä ihmiset, joita kutsutaan myös Intian kultaisina päivinä, käyttivät mudraa. Oikeastaan ​​tuohon aikaan mudra ei ollut jotain, jota on harjoiteltava. Mudra oli itse asiassa elämän muoto. Heidän ei tarvitse etsiä milloinkaan erityisesti mudraa varten. Se oli tapa heidän olemassaolostaan. Se oli luontaista elämäntapaa. Tämä on tärkein syy siihen, että terveydenhuoltojärjestelmä oli niin voimakas.

Ei ollut lääkkeitä niinä päivinä. Jopa monet kuolevat sairaudet, kuten syöpä, aids ja kaikki eivät olleet niin suosittuja sitten. Sitä ei edes kuullut. Tämä on tällä hetkellä vain silloin, kun elämäntapamme on saanut niin paljon häiriintynyt ja stressaavaa, että monet sairaudet ovat olleet nykyään kotitalouden nimi. Ne ovat niin yleisiä. Tiede on edennyt ehdottomasti, mutta rehellisesti sanottuna allopaattisten lääkkeiden syöminen niin kauan ei ole ollenkaan hyvä pitkällä aikavälillä.

Ne auttavat ja vaikuttavat sisäiseen järjestelmään jollain tavalla tai toisella. Voi olla, että tänään et pysty näkemään sen haasteita, mutta vähitellen ne tulevat niin suuriksi ja vaikeiksi välttää. Tämä on tärkein syy, miksi tänään jopa lääkärit neuvovat käyttämään jooga- ja mudraharjoituksia terveelliseen ja pitkäikäiseen elämään.

Katso lisää: Uttarabodhi Mudra

Nyt tulossa tämän päivän yoni mudraan. Tämä on erittäin merkittävä. Miksi haluan kertoa teille tämän. Ensinnäkin nykypäivän stressaavassa elämässä ei ole tilaa tauolle. Ihmiset vain juoksevat ja ajavat ilman mitään syytä. Se on sopivasti nimeltään rottarotu. Joten, tänään, kun heräät aamulla kiireesi työpaikallesi tai korkeakouluusi. Kerran, kun tulet takaisin illalla, olet pudota kuollut väsynyt ja sinulla ei ole aikaa eikä energiaa perheellesi tai muuhun toimintaan. Joten, mikä mies pitäisi tehdä siinä tapauksessa? Sinulla on vain 24 tuntia, ja sinun on käytettävä sitä täysin. Siinä tapauksessa yritämme tehdä tilaa rauhalle.

Monet ihmiset ovat harjoittaneet joogaa ja mudraa vain saavuttaakseen tämän rauhan tason. Me kaikki kaipaamme rauhaa jokapäiväisessä elämässämme. Ja se on tärkein syy joogaa harjoittaville ihmisille. He harjoittavat sitä useiden vuosien ajan ja saavat sen asiantuntemusta. Sitten he voivat irrottaa itsensä nykyisestä materiaalimaailmasta ja matkustaa toiseen maailmaan, jossa on rauhaa ja hiljaisuutta. Mutta tiedätkö, että on olemassa joogaa, joka voi helposti auttaa sinua irtautumaan maailmasta ja matkustamaan sisäiseen itsenne. No, että mudra tai jooga muoto on nimeltään Yoni Mudra. Tämä on tärkein Yoni-käden Mudra Jooga-etuja.

Yoni Mudra -vaiheet, merkitys ja edut:

Millä tavalla to do Yoni Mudra

Yritetään selvittää Yoni Mudran merkitys:

Ymmärrän Yoni Mudran merkityksen. Yoni on muinainen sanskritinkielinen sana, joka tarkoittaa "Uterus" tai "kohdun". Kuten ehkä tiedätte, että kun vauva on kohdun sisäpuolella, se on elävässä vaiheessa, mutta silti se irrotetaan ulkoisesta maailmasta. Se on täysin eristetty maailman ulkoisista asioista ja jännitteistä. Samoin yogi mudra irrottaa sinut ulkopuolisesta maailmasta.

Katso lisää: Vajra Mudra Edut

Vaiheet miten tehdä Yoni Mudra:

Koska käsi yoni mudra on niin tärkeä jooga. Siksi selitämme sinua seuraavaksi, miten se tehdään.
Seuraavassa on muutamia lyhyitä askelia siitä, miten tämä mudra -

1. Koska harjoituksessa ei ole istunto- tai seisokkeja. Joten, voit tehdä niin kuin haluat. Mutta tärkein asia, jonka kannattaa pitää mielessä, on, että sinun on istuttava erittäin mukavassa asennossa. Käytä irrallisia vaatteita ja istu siinä asennossa, jossa ei ole liikaa kohinaa. Missä voit keskittyä paremmin. Ja missä olet täysin vailla mitään maallisia jännitteitä tai asioita. Sitten syödä syvään henkeä ja lopuksi aloittaa tämä mudra.
2. Aseta peukalot korvalle lähelle korvareikiäsi.
3. Sulje silmäluomet sijoittamalla sormesi niihin.
4. Työnnä keskisormi sieraimien molemmin puolin.
5. Paina huulet yhdessä muiden sormien kanssa
6. Vapauta keskisormi, mutta säilytä hengitys ja uloshengitys.

Yoni Mudra Tekniikka:

Yoni mudra on hyvin erikoinen tekniikka. Mitä tässä tapahtuu, on se, että kun aloitat ylimääräisen reunan tai käytännön tämän mudran yli, aloitat elämäsi chakrojen visualisoinnin. Monet vanhat jogit tai harjoittajat ovat jo kertoneet, että he ovat alkaneet nähdä elämänsä chakran liikkeenä. Lisäksi näet menneisyydestänne. Tarkoitan, että elämässäsi on varmasti joitain tärkeitä asioita tai virstanpylväitä. Näet ne. Ne elämän muistot, jotka ovat jättäneet vaikutelman elämääsi. Myös kerran, kun saat ammattitaitoisen tämän yoni mudra meditaation jälkeen, voit kuulla sisäisen äänen. Meillä kaikilla on sisäinen omatunto tai sisäinen ääni, mutta se alenee ulkoisten vaikutusten ja paineiden vuoksi. Joten yoni mudra huolehtii samoista.

Sanotaan myös, että kuulet ääniä tässä joogaasussa, jota kutsutaan myös mystiseksi ääneksi. Yleisesti uskotaan, että oikeakätiset ihmiset kuulevat ääntä oikealta korvalle, kun taas vasenkätiset ihmiset kuulevat ääntä vasemmalta. Myös yoni mudrassa suositeltava asento on siddhasana. Tätä pidetään parhaimpana jooga-poseerina saadaksesi asiantuntemusta ja hallitsemaan alempia aukkoja. Mutta se ei ole jokaisen teekuppi tekemään siddhasanaa. Joten, voit aloittaa padmasanalla. Ja kerran, kun kaikki tehdään alempien aukkojen kanssa, voit aloittaa ylemmien aukkojen tiivistämisellä.

Edut Yoni Mudra:

Näihin kuuluu myös joitain terveydellisiä etuja

  • On erittäin hyödyllistä päästä eroon stressistä ja masennuksesta.
  • tasapainottaa hermojärjestelmää.
  • Pidä sinusta aina rentoutua ja uudestaan ​​mielen ja sielun.
  • On erittäin hyödyllistä kehittää henkistä rauhaa.
  • Antaa henkistä rauhattomuutta ja rauhaa sydämeesi ja mieleesi.

Katso lisää: Vayu Mudra kaasuille

Viimeiset sanat :

Keskittyminen on avain yoni mudraan. Sinun täytyy tehdä paljon ponnisteluja keskittyä ja sitten vain voit excel yoni mudra.

Leave A Comment

+ 1 = 8