Ylittyykö korkeuskorkeus? | Tyylit elämässä

Oletko koskaan huomannut, että korkeat ihmiset näyttävät aina houkuttelevalta? Nyt on kyse siitä, mitä korkeammat ihmiset ovat siinä ja et. Vastaus tulee automaattisesti mielestämme, koska niiden korkeuskerroin on vain. Ihmiset, joilla on lyhyt korkeus, eivät koskaan huomaa massaa. Tämä on hyvin masentavaa monille ihmisille.

Lisääntyvä korkeus tietyn ajan ja iän kuluttua tulee hyvin vaikeaksi. Pieniä muutoksia voidaan tehdä kehossamme tekemällä muutama harjoitus, kuten köyden ohittaminen. Nyt on suuri kysymys jokaiselle mieleen, että ohitetaan nousukorkeutta? Keskustelkaamme siis korkeuskorotuksen vaikuttavista tekijöistä.

Hyppään kids

On joitain tekijöitä, jotka auttavat sinua löytämään vastauksen:

• Korkeuden kasvuun vaikuttavat tekijät

Koska aiomme selvittää, että ohittaminen auttaa lisäämään korkeutta, meidän on saatava täydelliset tiedot korkeuskasvun vaikuttavista tekijöistä. Kasvussa on monia tekijöitä, mutta tärkeimmät ovat:

a. Meidän elämäntapa.
b. Perinnölliset näkökohdat
C. Ympäristöolosuhteet
d. Oikea ja terveellinen ruokavalio
e. Oikea rungon asento
f. Terveyttä koskevat ehdot
g. Sopiva harjoittelu

Katso lisää:  Korkeus kasvaa miesten kengät

• Kuinka lankojen ohittaminen auttaa lisäämään korkeutta?

Rope hyppääminen on liikunta, joka lisää sydänpumppausta. Kun aloitat hyppimisen, jalat vaihdetaan asettamalla kentälle ja sen ulkopuolelle, jolloin aktivoituu korkea kiihtyvyys. Hyppääessä kaikki lihakset ja nivelsiteet alkavat supistua ja venyttää. Niiden joustavuus kasvaa, mikä auttaa venyttelyssä.

Ohitettaessa koko kehosi tulee pystyssä venyttämällä selkä- ja selkärangan lihaksia. Jatkuva polven taipuminen ohituksen aikana tekee vasikan alueen lihasten kasvavan pystysuunnassa.

Rope hyppääminen myös lisää luumassaa ja tekee niistä pitkiä. Joten ohittaminen auttaa lisäämään korkeutta muutaman tuumaa.

Yksi vaikutelma ohitetaan on laihtuminen ja tekee kehomme hoikka. Ohuempi runko auttaa myös sinua pitempään.

• Kuinka monta kertaa ohittaminen on tehtävä päivässä?

Jos aloitat ohituksen ensimmäistä kertaa, siirry sitten hitaasti ja matalalla näppäimellä. Noin 50 hypätä päivässä ensimmäisten viidentoista päivän ajan on keholle suotuisa. Sitten vähitellen kasvattaa laskujen siirtymistä 70: een ja 100: een. Kun aloitat hyppäämisen ja helppoa sydämen nopeudella, voit aloittaa parhaimmillaan noin 300 kertaa päivässä. Säännöllinen ohittaminen vähintään 3-7 kuukautta näyttää kehon korkeuden lisääntymisen.

Katso lisää: Edut Korkeus kasvaa kengät

Tehtävät:

• Pidä aina huomasi ohittamatta, että sykkeesi on tasaista. Koska se on erittäin tärkeää ohituksen aikana.
• Juo runsaasti vettä kun ohitat, koska kehosi alkaa kuivua lyhyessä ajassa, kun aloitat ohita.

Älä:

• Älä juo vedestä ohikulkutuksen jälkeen tai väliin, sillä se voi vahingoittaa terveyttäsi.
• Lopeta ohita välittömästi, jos tuntuu lyhyestä hengityksestä.

Harkittavia tekijöitä ohitaessa:

• Hanki köyden kehon pituudesta ja hyvästä lujuudesta. Muussa tapauksessa se voi rikkoa ja aiheuttaa sinulle haittaa.
• Matkaa ja putoaa, jos pituus on liian lyhyt tai liian pitkä. Sen pitäisi olla sinun päästäsi varpaisiin. Koska kaikki ohitusköydet ovat eri pituisia.
• Yritä hypätä monta kertaa ennen köyden ostamista.
• Osta köysi, joka on valmistettu pehmeistä tavaroista, kuten elastisista tai vaahdoista. Joten kun se koskettaa kehoasi ohituksen aikana, se ei sovi sinua.

Toivottavasti löydät antamasi tiedot hyödyllisiksi. Joten alkaa ohittaa ja jatkaa kasvamista.

Katso lisää: Korkeus ja paino kaaviossa Kgs

Leave A Comment

42 − = 35