Wonders of Robbers Cave kanssa kuvia Tyylit elämässä

Robbers Cave on valtion puisto, joka sijaitsee Kaakkois Oklahoman Sans Boisin vuorten luonnonkauniissa, mäkisessä metsissä. Aiemmin tunnettu nimellä Latimer State Park, se sai nykyisen nimensä vuonna 1936. Puisto on suosikki rattaiden, ratsastajien, retkeilijöiden ja ulkona ystäville. Se kattaa yli 8000 eekkeriä maata yhdessä viereisen villieläintenhoitoalueen kanssa. Puistossa on kolme järveä, jotka sopivat taimenen kalastukseen kauden aikana ja miellyttävän veneilykokemuksen. Muita aktiviteetteja ovat metsästys, maastopyöräily, vaellusreitit ja hevoset, hiekkakivikallit kiipeilyyn ja rappeleihin sekä laskujen lehtien katselu jättäen vierailijat runsaasti odottamaan.

Kaunis ryöstövene kuvia:

Robbers Parkin historia:

rosvoja cave

Puiston ympäröimä alue oli ennen metsästysmaata tuhansia vuosia sitten. Varhaisimmat asukkaat olivat ihmisiä, jotka liittyivät Spiro Moundsin rakentajiin. Laittomiehet suojattiin sisällissodan jälkeen, etenkin Jesse James ja Belle Starr.

Tryst with Nature:

Wonders of Robbers Cave-Tryst with Nature

Luonnon ystäville Roberts Cave on erinomainen hangout päästäkseen lähelle ja luonnollisen luonnon kanssa. Sen maalauksellinen kauneus on täydellinen paikka rentouttaa kehoa, mieliä ja sielua ja nauttia kaikesta, mitä luonto on tarjonnut. Voidaan oppia paljon puista ja linnuista ja perhosista puiston aikaa.

Katso lisää: Kalkkikivipysähdysmuodot

Robber Caves Lake:

Wonders of Robbers Cave-Robber Caves Lake

Kolme järveä ympäröivät puisto - Lake Carlton, Lake Wayne Wallace ja Coon Creek järvi, jotka luotiin patoja rakennettu puro. Lake Carlton kuvassa alla olevassa kuvassa tarjoaa veneily- ja kanoottilaitteita.

Robbers Cave Fall Festival:

Wonders of Robbers Cave-Robbers Cave Fall Festival

Ensimmäinen Roberts Cave Fall -festivaali perustettiin vuonna 1987. Yli kolmen päivän ajan vuosittainen festivaali käsittelee käsityön taidetta ja käsityötä yli 200 taiteen ja käsityön myyjältä. Se pysyy herkullisen ruoan ja juomien sekä karnevaaliturnausten ja -pelien kanssa. Festivaalissa on myös Fall Foliage Cruise lauantaina, jossa on satoja räätälöityjä ja restauroituja klassikkoja. Se on hauska päivä aikuisille ja lapsille.

Leirintäalue Roberts Cave:

Telttailu at Roberts Cave

Roberts Cave State Park tarjoaa leirintäalueita aina moderneista RV-kohteista alkeellisiin telttapaikkoihin ja ratsastuskeskuksiin. Puiden läpi kulkevat reitit tarjoavat upeat näkymät pienelle laaksolle.

Katso lisää: Caves With Crystals

Majoitusmahdollisuudet:

Wonders of Robbers Cave-Lodging Facilities

Roberts Cave State Park -hotellissa on 26 majoitusmökkiä, joista toinen on nimeltään Belle Starr View Lodge, joka on tunnettu surullisen Belle Starrin jälkeen. Lodge tarjoaa täyden palvelun 20 huonetta ja kokoustilaa samalla kun se tarjoaa mahtavan näkymän Coon Creek järvelle. Kaikissa huoneissa on parivuode, johon mahtuu neljä vierasta. Leashed pets ovat sallittuja puistossa ja joissakin mökeissä.

Vaellusreitit:

Wonders of Robbers Cave-Hiking Trails

Robbers Cave State Park Wilburtonissa tarjoaa syvänmeren polkujärjestelmän vaeltajille, olipa kyse tavallisesta retkeilykokemuksesta, maastopyöräilystä tai ratsastuksesta. Se on paratiisi hevosurheilijoille, joiden retkeilyreitit tarjoavat henkeäsalpaavan näkymän San Boisin vuorille.

Robbers Cave:

Wonders of Robbers Cave-Robbers cave Wilburton

Robbers Cave State Park Wilburtonissa, Oklahoma on ihanteellinen lomapaikka perheelle. Siinä on kaikki mitä voit ajatella mökeistä piknikpöytiin, uima-altaan kylpylä, leikkipaikat lapsille, minigolf-kentällä, meloa venevuokrausta, ratsastustalli, pieni ruokakauppa, paikan päällä ravintola ja luontokeskus nimi muutama. Park-tilat ovat lukuisia, joten se on loistava paikallinen nähtävyys ja kuuluisa turisti paikalla.

Katso lisää: Kuuluisia merihakkaa

Robbers Cave State Park:

Wonders of Robbers Cave-Robbers Cave State Park

Retki Robbers Caveen ei ole täydellinen ilman kiipeilyä kiviä ja saada vilauksen luolasta, josta puisto on saanut nimensä ja jossa kuuluisat lainsuojat, kuten Jesse James ja Belle Starr, kielsivät lain. Luolaan johtavat polut eivät ole kovin raskaita. Yläpuolella näkymä vuorille on virkistävää ja vaivan arvoista.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 2 = 7