Voiko murskaus auttaa laihtua? | Tyylit elämässä

Laihtuminen ja painon ylläpito on jatkuva prosessi. Se ei ole jotain, joka voidaan saavuttaa noudattamalla yhtä menetelmää. Se on otettava kokonaisvaltaisesti ja laihtuminen on pidettävä askeleena parantaa yleistä terveyttä ja elämänlaatua. Joten, jos yrität menettää ylimääräisen painon ja päästä takaisin ihanteelliseen kehon painoon, sinun on huolehdittava monista asioista. Sinun päiväsi on aloitettava positiivisella huomautuksella, sinun täytyy saada ateriasi oikeaan aikaan. Mitä syötäisit, pitäisi olla terveitä, koska syöpää aiheuttavat ruokavaliot menevät epäonnistuvat, useammin kuin eivät & johtavat myös heikkouteen. Joten sinun ruokavalio suunnitelma tulee olla hyvin huolellisesti leikattu ulos niin, että et nälkää tai kärsit ravitsemuksellisista puutteista. Jos kärsit tietyistä lääketieteellisistä olosuhteista, ne on otettava myös huomioon. Kun kaikki nämä asiat ovat katettu, seuraava tulee, liikuntaa 30-40 minuuttia päivässä auttaa parantamaan laihtuminen ohjelmasi tulokset.

rutistus-for-painonlasku

Kaikenlainen voimakas liikunta voi auttaa sinua lisäämään ylimääräistä painoa. Tietenkin sinun on hallittava myös ruokavalionne. Nyt tietyt harjoitustyöt on suunniteltu kohdistamaan rasvan menetys tietyillä alueilla.

Ratkaisut painonpudotukseen:

Crunches auttaa henkilöä saavuttamaan yleinen laihtuminen ja tietty tuuman tuhoutuminen vyötäröalueen ja vatsan alueella ja auttaa myös menettämään jiggly vatsa rasvaa. Houkuttelevat harjoitukset, kuten kourut ja istuimet jopa kuusen 15-20 minuuttia päivässä yhdessä vilkas kävellä auttaa kuluttaa energiaa, joka sitten on suora vaikutus määrä kaloreita palanut. Jälleen poltettujen kalorimäärä on suora korrelaatio laihtuminen.

Ensimmäiset asiat ensinnäkin, sinun pitäisi aina tehdä vatsan rutistuksia alle kouluttajan lisätä tehokkuutta. Jos teet näin väärällä tavalla, saatat johtaa vakaviin niska- ja selkävaurioihin. Aloita tekemällä kolme sarjaa 10 Crunches kustakin.

Katso lisää: Kardioharjoitukset painonpudotukseen

polkupyörä Crunch

Ruuhkautuminen kohtalaisella voimakkuudella, esimerkiksi kymmenen minuuttia, palaa noin 100 kaloria. Jälkeen 10 minuuttia, jos pystyt säilyttämään saman intensiteetin, joka on melko vaikea useimmissa tapauksissa, jos voit venyttää crunch-workout istuntoa vielä 10 minuuttia, voit menettää jopa 200 kaloria kahdenkymmenen minuutin.

Kuten tutkimuksissa, kiloa rasvaa kehossasi sisältää 3500 kaloria. Joten, jotta vuodatetaan kiloa painaa, sinun on luotava kaloreita alijäämäksi 3500 kaloria. Joten edellä mainittujen arvioiden mukaan voit toivoa menettää painoa, joka vastaa puntaa kuukaudessa, jos teet rypyt 20 minuuttia päivässä. Se ei näytä liian vaikuttavalta, mutta ydinlihaksenne voisivat olla voimakkaampia ja voimakkaampia.

Katso lisää: Paras aerobinen harjoittelu

Kuinka tehdä Crunches oikea tapa:

  • Aseta lattialle litteä
  • Käytä kätesi tukemaan pää- ja niska-alueesi. Taivuta polvet ja aseta jalat lattialle. Tämä on paikka, josta sinun on aloitettava.
  • Kun jalat ovat tiukasti istutettu lattialle, nosta hartiat ja ylätasku ylös lattialta. Kasvosi pitäisi osoittaa kattoa.
  • Kun nostat kehoa ylös, hengitä. Pidä tässä asennossa muutaman sekunnin ajan. Hengitä sisään, kun palaat lähtöasentoon.

Käänteinen Crunches

Kun sanon, rypyt vahvistavat ydinlihaksesi; Tarkoitan, että se toimii seuraavassa ryhmässä lihaksia: Rectus abdominis, poikittainen abdominis ja lihakset obliques. Kun nämä lihakset vahvistuvat, ne auttavat parantamaan kehon tasapainoa ja koko kehon asentoa. Vahva sydän tarkoittaa voimakkaita lihaksia selässä, lantion ja vatsan alueella.

Toivon, että edellä mainittu artikkeli oli informatiivinen ja hyödyllinen.

Katso lisää: Resistance Workout

Kuvat Lähde: suljinpakkaus

Leave A Comment

76 − = 66