Virabhadrasana (Warrior pose) – miten ja hyödyt

Selittämättömästi hyvä ratkaisu suurimpaan osaan ongelmaan ei todellakaan tule pakattu yhteen laatikkoon. Ruokavaliovalmiste ei koskaan koskaan anna mielihyvää, ainakin ainakin ennen kuin tulokset näkyvät. Kuntosali istunnossa ei myöskään koskaan anna mielessäsi rauhan, jota se niin pahoillaan haluaa.

soturi pose

Siksi jokaisen yksilön on ilmoittauduttava joogaan elämäänsä, fitness-muotoon, joka ympäröi pehmeitä venytyksiä ja kiertymyksiä, jotka eivät ainoastaan ​​antaisi sinulle suurta terveydenhuoltoa maksutta vaan myös huolehtivat rasvan irtoamisesta ja mielen rauhasta. Joogalla on valtava esite kaikentyyppisistä ja osa-alueista. Näistä keskustelemme niistä, joita kutsutaan nimellä Virabhadrasana.

Katso lisää:  Svastikasana Jooga Pose

Kuinka tehdä se?

Jooga on yksi rauhallisimmista vielä paikalla kuntotekniikan lähinnä luottaa venytyksiä ja käänteitä, jotka tulevat yhdessä hallittua luonnollista hengitystä. Vaikka jotkut ovat helppoja, useimmat heistä tekevät sinusta solmuja, jotka yrittävät kierrättää ja rikkoa kehonne valtavaan joustavuuteen.

Onneksi aloitteleville sieluille, Virabhadrasana tai paremmin tunnettu soturi-asema olisi melko helppo saavuttaa. Käynnistä, anna joogamatto valmiiksi. Kun istut joogamattoillasi, raajasi, alemmat tulee venyttää ulospäin, mikä luo aukon kahden jalan.

Venytyksen on oltava riittävän leveä pehmeän venytyksen aikaansaamiseksi, mutta tarpeeksi pehmeä pitämään asiat mukavina. Nosta käsivartesi ylös, niin että se muodostaa kohtisuoran kehon kanssa. Tällä hetkellä pidä ne suorina, kun taivuta jotain polvet, sano oikea.

soturi yogic pose

Kehosi nyt kääntyisi kohti oikeaa puolta, kun taivutat polvetasi enemmän, jolloin oikea reisisi on rinnakkain maan kanssa. Koska tämä on riittävän helppo asento, miksi ei pidä sitä hyvänä kolme tai neljä minuuttia? Kun teet niin, varmista, että hengität syvälle mutta ohjataan.

Muutaman minuutin kuluttua vapauta asema ja toista sykli tällä kertaa vasemman jalan keskellä. Jotta asiat olisivat helpommin toteutettavissa, tässä on joitakin vinkkejä suorituksen aikana. Kun venytät kätesi, varmista, että ne ovat ylhäältä tai suoraan kohdakkain rintatasosi tasolle, jotta luodaan tämä lievä venytys rinnassa.

Myös käänny kaulaasi taaksepäin, jotta se helpottaisi sinua. Tällä tavalla sinun ei tarvitse huolehtia niskavälistä.

Katso lisää:  Tittibhasana

Kuinka se auttaa meitä?

Ensimmäinen etu on, että naiset astuvat sisään äitiyteen, joka edelleen kuljettaa osastollaan niitä. Tämä on hyvä harjoitus munasarjojen seinämien vahvistamiseksi, mikä tekee niistä vahvempia, mikä olisi siunausta luonnollisen synnytyksen aikana. Lisäksi tämä auttaa sinua käsittelemään tarpeettomia supistumiskivut.

Niille naisille, jotka yksinkertaisesti kantavat epäsäännöllistä kuukautiskiertoa ja keskellä yön kramppeja, tämä on hyvä paeta niillekin. Sinä vahvistat munasarjan seinät riippumatta ja hyvänä se auttaisi selviytymään tuskasta.

Alemman kehon lihakset vahvistetaan, mikä antaa sinulle lujasti reidet ja jopa pakarat ajan. Sama pätee myös ylävartaloon, jossa lievän venytyksen rintakehällä auttaisi sinua vahvistamaan mädäntyäsi. Tämä auttaa myös vahvistamaan rintakehääsi ja tehostamaan niitä.

Tämä jooga on aiemmin ollut yhteydessä kehon tasapainon löytämiseen samalla, kun työskentelet stressin lieventämisessä, joka ansiosta voit paeta välttämättömät masennukset tai jännitteet.

Katso lisää:  Supta Virasan etuja

Leave A Comment

50 − = 40