Viini raskauden aikana Tyylit elämässä

Sinä ja satunnainen lasillinen viiniä on tarina, jonka kaikki tietävät, mutta huoli, joka saa kaikki on sama. Nyt kun olet raskaana, olisiko helppo päästä eroon viinin mukavuudesta? Onko se haitallista, että vauva saa viiniä raskauden aikana? Ristiriitaisten teorioiden kanssa, jotka kaikki hämmentävät sinua lopulta, mihin polkuun lopulta seuraat?

viini During Pregnancy

Joten, kun sanot raskaana, kaikki tarvitsee erityistä varovaisuutta ja tarkkailua, koska nyt kaikki on potentiaalinen voima tuoda haittaa joko sinuun tai vauvaisi, vaikka luulette, että olet käyttänyt sitä niin kauan ja että sen pitäisi olla turvallinen . Suuri osa siitä koskee viiniä, jota sinulla on ollut niin pitkälle. Olisit ehkä kuullut tarinoita molemmilla tavoilla - kuinka äiti synnytti terveen vauvan viineistä huolimatta ja miten äiti ei voinut. Joten ovat viinin haitalliset sivuvaikutukset vain vanhan naisen tarina, eikä se vaikuta lapsiisi? Riskit eivät välttämättä ole suoraan mukana, mutta ne ovat olemassa ja ovat hyvin todellisia. Älkääkä nostamaan paahtoleipää ja lue.

Let's harjaamme ensin joitain tosiasioita, joita sinun tarvitsee tietää ennen kuin kaada toinen lasillinen viiniä.

viini facts During Pregnancy

Ei ole turvallista juoda alkoholia, koska se vaarantaa lapsesi FSAD: hen. FSAD tarkoittaa sikiön alkoholin taajuuksien häiriöitä ja voi vaarantaa sinut myös sikiösi kasvamatta.
Jopa pienin punaviinipullo raskauden aikana voi vaikuttaa yhtä huonosti kuin olutta. Ajattele viisaasti, koska kaikki alkoholi on veressä ja voi päästä vauvalle napanuoran läpi.

Kaikki raskaudet ovat erilaisia ​​ja jokainen nainen ja heidän kehonsa ovat erilaisia. Kuinka keho reagoi teidän ehtoosi ja viini on kokonaisuudessaan riippumaton toisten mielipiteistä. Mikä voisi johtaa sinut vaikeuksiin, ei ehkä muuta ainutta asiaa toisesta äidistä. Mitä sinun tarvitsee tietää kuitenkin on, että vauvan kasvuun vaikuttavat juomasi määrä. Mitä enemmän sinulla on enemmän se vaikuttaa lapsellesi. Se ei välttämättä tarkoita sitä, että on täysin syytä juoda vielä vähän.

Kun et ole raskaana, lasillinen viini parantaa ruokavaliota ja tekee terveellisen ruoansulatuksen mahdolliseksi. Kuitenkin raskauden aikana skenaario on täysin erilainen ja näkymät ympäri ovat kiistanalaisia. Punaviini auttaa rauhoittamaan hermojasi, ja lääkärit suosittelevat sitä Ranskassa, mutta Yhdysvaltojen lääkärit välttävät kokonaan sen, että punaviini saattaa aiheuttaa haitallisia ongelmia syntymättömälle vauvalle.

Joten, vaikka saatkin okei lääkäriltäsi, muista aina muistaa, kuinka paljon hän pitää okei. Kuinka paljon alkoholin sisältöä viinissä pidetään turvallisena on toinen aihe, jonka on korostettava. Loppujen lopuksi, kun on kyse lapsesi terveydestä, tarvitset tarpeeksi tukea, jotta pääset läpi kuukausien, varsinkin kun sinulla on jo vaikeuksia pysyä rajojen ulkopuolella.

Alkoholin saanti ja FASD-riski ovat suoraan verrannollisia, joten sinun on oltava rehellisiä ja keskusteltava välittömästi terveydenhuollon tarjoajan kanssa yksityiskohdista ja siitä, mitä voidaan tehdä siitä lähtien. Voisi ilmeisesti olla mahdotonta määrittää heti, jos lapsellasi on FASD. Voit jatkaa raskauden diagnosointia sen sijaan tietää, onko kaikki kunnossa raskauden aikana. Varhainen aikuinen tuki raskauden aikana voi varmasti auttaa lapsesi päästäkseen sinne, missä hänen pitäisi kehittyä ja kasvaa tikkaat.

Katso lisää: energiajuomat raskaana

Muutamia asioita, joiden pitäisi auttaa sinua alkoholi ongelmia, ovat. Pidä äitiystarkastustasi merkittyjä ja näe lääkäri aivan kuten sinä olet ajoitettu. Pelkääminen ei auta. Optimismi on avain tässä. Yritä puhua terveydenhuollon tarjoajalle kaikista käytännöistä, joita käytit alkoholiin, kunnes olet raskaana. Kerro myös heille, milloin viimeinen juoma on ja sen sisältö.

Kaikki terveydenhuollon keskuksen vinkit hyödyttävät sinua pitkällä aikavälillä. Ajoittain klinikoilla on erityisiä testejä, joilla arvioidaan juomistottumuksia kokonaisuutena ja harjoitellaan rutiinia, jotta mielesi pysyisi poikkeamana. Kysy lääkäriltäsi testit ja pidä ne mielessä koko raskauden ajan.

Katso lisää: raskauden akne tuotteita

Kun huomaat raskaudesta, sinun on pidettävä itsesi hallinnassa. Hyvä idea olisi kutsua ystäväsi ja perheesi apua. Kerro heille, että haluat tehdä kaiken terveellisen lapsen synnyttämiseksi. Sen pitäisi saada heidät työskentelemään alkoholin tavoin. Pyydä heitä ottamaan pois ostetut pullot. Yksi positiivinen lähestymistapa vie sinut pitkälle.

Se voi olla niin, että et voi auttaa, mutta jatkuvasti tarvitsee juoda. Tämä saattaa johtaa laukaisun vanhaan tapaan. Pidä yhteyttä lääkäriisi ja anna heidän numerosi pikavalintaan niin, että aina kun haluat pyytää apua heidän tapoihinsa, he voivat auttaa sinua samalla tehokkaasti.

Pidä mielesi kiireisenä asioissa, kuten äitiysostoksissa, vanhemmuuden luokissa, tietäen kaikki muutokset, joita teillä on, niin niin eteenpäin jne..

Katso lisää: alkoholin vaikutukset raskauden aikana

Vaikka terveydellisiä pelkoja ja viiniä ei ole välittömästi kosketuksissa syntymättömään vauvalle, vaikka haluaisitkin välttää jopa pienimmän vaaran näissä 9 kuukaudessa, koska viinin vaikutukset ovat erilaisia ​​eri naisten keskuudessa eikä viinin valinta raskauden aikana olisi viisas päätös tehdä.

Leave A Comment

6 + 2 =