Viimeisimmät lyhyet Mangalsutra-mallit, joissa on kuvia Tyylit elämässä

Mangalsutrat ovat häätesi tärkein koriste. Moderni trendit keskittyvät valitsemaan lyhyitä, jotta saat paremman ja tarkemman häät. Joten, jotta voit tehdä oikean valinnan häät, tässä on luettelo top 15 lyhyt mangalsutra mallit löydät. Valitse paras, joka löytyy luettelosta monipuolisesta mangalsutrasta.

Uusin Short Mangalsutra Designs

Kauniit ja perinteiset lyhyet Mangalsutra-mallit naisten trendiin:

Meidän on tarkasteltava parhaita lyhyitä mangalsutra-malleja naisille.

1. Plain Black Short Mangalsutra:

tavallinen Black Short Mangalsutra

Tiilikerroksella pohjaan käärittyjen ohuiden ketjujen keraamiset mustat helmet ovat yksinkertainen lyhyt mangalsutra, jossa on sileä muotoilu ja tarpeeksi hyvä yksinkertainen ja tyylikäs häät. Osta tämä kaunista vaimollesi ja tee hänet onnelliseksi.

2. Kirjoita Twirl Short Gold Mangalsutra:

Tyyppi twirl short mangalsutra

Mangalutra, jossa on tavallinen kultainen ketju, jossa on musta helmiä ja kiertynyt kohti pohjaa, kuuluu keskinkertaisen suunnitellun mangalsutran luokkaan. Ei ole kovin raskas muotoilu, mutta houkutteleva ilme, mangalsutra voi ostaa sinut ja tekisi sinusta kaikki hyvää hääpäiväsi. Osta niin!

3. Säännöllinen kuluminen Lyhyt Mangalsutra kulta:

säännöllinen wear shortmangalsutra

Tämä mangalsutra on silmään tarttuva ja mustat mallit kaikkialla. Mustat helmet kudottu voimakkaasti ketjuun, musta kivitetty neliön muoto ja mustat roikkuvat jalokivet alareunassa. Se sopisi kaulasi mukavasti lyhyt ja sitten antaa hyvännäköisen, koska suunnittelua. Mangalsutra on paras vaihtoehto miehelle, jolla on vaimo, joka rakastaa perinteistä tummaa ulkoasua hänen koruistaan. Joten osta se ja teke hänet onnelliseksi erityispäivänä.

4. Pieni timantti Studded Short Mangalsutra:

Pieni diamond studded shortmangalsutra

Tyylikäs mangalsutra, joka ei aina rasita perinteisiä kulutusta, sinun täytyy päästä eroon tässä. Se kantaa ketjuun kuuluvan mangalsutran tavanomaisen muodon mustilla helmillä, mutta siinä on houkutteleva timantti, joka on kiinnitetty siihen kultaisella kosketuksella. Täydellinen raittiusvaihtoehto lupaava häät!

5. Ketjupakkaus Lyhyt Mangalsutra Kulta:

Ketju bundle shortmangalsutra

Mangalsutra on moninkertainen ketju, jossa kultaiset ketjut kudotaan siististi muodostamalla viisi pohjakerrosta alhaalta. Jokaisella kerroksella on punainen helmi, joka on kiinnitetty siihen harmailla jalokiviä muodostaen näin kauniin perinteisen mangalsutran. Osta tämä häällesi ja tee siitä erityinen!

Katso lisää: Long Mangalsutra mallit

6. Lyhyt Ganthan Mangalsutra:

Lyhyt Ganthan Mangalsutra

Mangalsutra on erittäin ainutlaatuinen muotoilu, jolla se on. Ketjussa on musta helmillä muotoiltu muotoilu, joka on kiinnitetty siihen lineaarisesti ja kaksi suurta helmiä, jotka ripustuvat alareunaan sekä mustat jalokivet, jotka antavat sille upean ulkonäön. Suunnittelu on sellainen, että se sopisi erittäin hyvin kaulaan, jotta muotoilu olisi vetovoima keskukselle. Joten osta se häällesi.

7. Kukkaamarin lyhyt Mangalsutra:

Kukka diamond shortmangalsutra

Mangalsutra on vankka, jossa on rohkeita pyöreitä mustia helmiä, ja timantti kukka, johon on kiinnitetty lehtivihreä rakenne. Mangalsutra on ainutlaatuinen ja kaunis, joka on ostettava häät. Joten osta se ja tee häät erityiseksi.

8. Pyöristetty Hollow Locket Short Mangalsutra:

Pyöristetty hollow locket short mangalsutra

Lyhyt mangalsutra on tyylikäs ja luovasti suunniteltu kaulakoru häihisi. Mangalsutra-lukossa on ontto pyöreä lukko, joka antaa sille tyylikkään ilmeen. Ketju on luova, jonka toisella puolella on mustat helmet ja toinen on kultainen ketju. Täydellinen vaihtoehto modernille häällesi, osta tämä vaimollesi!

9. Solid Heavy Short Mangalsutra mallit:

vankka Heavy Short Mangalsutra9

Mangalsutra on puhdas kulta, jossa kultaiset pyöreät helmet kiinnittyvät mustalle helmillä olevaan ketjuun. Tämä on voimakkaasti suunniteltu mangalsutra ja yksi punainen kivi lukko. Tämä mangalsutra on täydellinen perinteinen ornamentti häätesi varten.

10. Multiple Strands Jeweled Short Mangalsutra:

moninkertainen Strands Jewelled Short Mangalsutra

Mangalsutra on kultainen pyöreä lisävaruste ketjussa, jossa on monia ohut ketju kiinnitetty sen alla pieniä mustia helmiä. Jos vaimosi on yksi niistä, jotka pitävät raskaasti koruilla kaulakoruista, mangalsutra on hänen!

Katso lisää: Kulta Big Mangalsutra

11. Mayuri Gold Short Mangalsutra:

Mayuri gold shortmangalsutra

Mangalsutralla on Etelä-Intian kosketus kirkkaan kultauslaatan ja kahden lukon kanssa. Upea kuin se näyttää, se olisi täydennys kauneus morsiamen päivänä hänen häät. Korkea ja kallis, tämä on hyvä vaihtoehto sinun ylellinen hääpäiväsi.

12. Täydellinen mustavalkoinen Stoned Short Mangalsutra:

Täydellinen black and white stoned shortmangalsutra

Mangalsutralla on tavallinen kultainen ketju, jossa valkoiset kiteet on lukko ja mustat, joiden yläpuolella on vuori. Kultainen mangalsutra on luovasti suunniteltu koriste-esine, mutta yksinkertainen, hieno koru, jota käytetään hääpäiväsi!

13. Rajasthani Short Mangalsutra kulta:

Rajasthani shortmangalsutra

Mangalsutra on perinteinen aito rajasthani-design. Mangalsutralla on punaiset ja vihreät kivet upotettu kultainen lukko. Kannat eri väreissä antavat sille myös perinteisen kosketuksen, ja se on täydellinen vaihtoehto perinteisesti järjestetyille häällesi.

14. Maharashtrian Lyhyt Mangalsutra Kulta:

Maharashtrian shortmangalsutra

Mangalsutra on aidosti suunniteltu kaulakoru Maharashtran perinteessä. Kultainen mangalsutra, jossa perinteiset maharashtraamomallit helmillä kaikkialla yhdellä punaisella kivellä, on upea ornamentti häällesi. Joten perinteisestä maharashtraalisesta häällisyydestä osta tämä mangalsutra vaimollesi.

Katso lisää: Pieni Mangalsutra Pattern

15. Lyhyt rento Mangalsutra-sarja, jossa korvakorusta:

Lyhyt casualmangaslutra collection with the pair of earrings

Voit lahjasi vaimosi koko kaulakoru ja korvakorut, mangalsutra asettaa on täydellinen vaihtoehto häät. Kynttilöidyn kaulakorun ja korvakorut koristeet antavat valon ja houkuttelevan ulkoasun. Paras lahja vaimollesi hääpäivällä, osta tämä hänen puolestaan!

Lista on varmasti ratkaista kaikki ongelmasi oikean mangalsutran valinnasta hääpäiväsi varten. Olkoon se yksinkertainen tai avoin, luettelo sisältää kaikki. Valitse siis parhaat lyhyet mangalsutra-mallit sinulle.

Leave A Comment

− 1 = 2