Viimeisimmät ja tyylikkäät Georgette Kurti mallit Tyylit elämässä

Jos haluat jotain upeaa, joka ei ole raskasta käytettäväksi, voit mennä georgette kurtiin joka sopii kaikille tapahtumille. Georgette kurtis -mallit ovat harvinaisia ​​naisten keskuudessa, mutta tämä on aina hyvä valinta.

Paras Ja Uusin Georgette Kurti Designs:

Tässä on muutamia valittuja Top 15 viimeisintä georgette kurtis -luettelota, jota naiset varmasti rakastavat,

1. Side Brodeerattu Kurti:

puoli Embroidery Kurti

Tämä on paras vihreä kurti kirjaillussa georgette kurtisissä, jossa on pitkät hihat. Koristeellinen kurti on kiinnitetty painikkeilla. Tämän kurttin tärkein vetovoima on kaksi suurta ruusua. Tämäntyyppinen kurti peitti koko kehon ja antaa miellyttävän ilmeen naisille.

2. Painettu Georgette Kurtis:

Painettu Georgette Kurti

Kokeile tätä casual wear georgette kurti -muotoilua, jota voidaan käyttää jopa farkkujen yli. Kurti on kauluskaulus, jossa on selkeä etupuoleltaan vastakkaista väriä. Hihoissa on napit niin, että ne voidaan myös rullata. Tytöt, jotka ovat luonteeltaan taiteellisia, voivat kokeilla tätä mallia heidän tapahtumistaan; tämä on yksinkertainen tapa ilmaista luontoasi. Tämä on aina paras käyttää farkkuissa.

3. epäsymmetrinen Georgette Kurta:

Epäsymmetrinen Georgette Kurti

Voit myös kokeilla georgette pitkä kurti, jolla on epäsymmetrinen leikkaus. Tämä kurti on lyhyt edessä ja pitkä takana. Yksinkertainen materiaali näyttää hyvältä paidan kauluksessa. Mustaväriset leggingsit tai farkut antavat tarttuvaan ilmeeseen tämän kurti, se kuuluu budjettiin, niin saat tämän rakkaaseen.

4. White Rolled Pure Georgette kaulus Kurta:

Valkoinen Rolled Collar Kurti

Viimeisimmistä georgette-kurti-malleista löytyy tämä valssattu kaulus kurti. Puhdas georgette kurti edessä on tasainen korkealla kaulalla. Avaus on takana ja siinä on painikkeita. Valkoinen ja musta yhdistelmä on myös erinomainen. Tämä antaa klassisen ilmeen korkeille tytöille, tämä on parasta käyttää college-aikaa tai toimistossa, mikä on hyödyllistä myös mihin tahansa toimintoon tai seremoniikkaan.

5. Leikkaa lavat painettu Kurti:

Leikata Shoulder Kurti

Yksi uusimmista georgette-kurti-tyylistä on leikattu olkasuunnittelu. Tämä painettu georgette suunnittelija kurti on pyöreä leikkaus olkapää alueella kurti. Sivuraidat tekevät kurti näyttää tyylikkäältä ja tyylikkäältä. Jos tytöt etsivät jotain DJ-juhliinsa tai jotain erityistä kulutusta college-tanssi-puolueelle, niin he voivat kokeilla tätä yksi off-shoulder kurti rockin juhliin.

6. Party Wear Kurti:

Juhla Wear Kurti

Voit saada itse puolueen käyttää georgette kurti, joka on rikas ja regal näköinen. Kulta ja musta yhdistelmä on yksi parhaista. Kurtiin tehty kirjonta tekee majesteettisesta ja täydellisestä tilaisuuksille. Tämä sopii parhaiten ohuille paksuille tytöille. Kurin väri antaa mukavan ilmeen, joten sinun ei tarvitse huolehtia kokoasi, saat varmasti hurmaavan ulkoasun.

7. Venekulma Georgette Kurti:

Vene Neck Georgette Kurti

Tutustu Georgette Kurti -kaulusuunnitteluun ja valitse haluamasi parasta. Tämä veneen kaulakoru on myös loistava, sillä siinä on vinosti leikattu napit. Pair it kontrastin kukka materiaali sisällä antaa viehättävä vaikutus. Tämä sopii parhaiten toimistokokouksiin tai voit kokeilla niitä milloin tahansa.

8. V-kaulus Valkoinen Kurti:

V Collar White Kurti

Tässä on upea valkoinen georgette kurti, jolla on V-kaula. Kurttin kirjonta tekee siitä erottuvan. Koska kirjonta on tehty käsin, se on todella upea. Tällainen kurti antaa kunnollisen mukavuuden keholle.

9. Layered Georgette Kurti:

kerroksittainen Georgette Kurti

Voit valita joistakin georgette-kurti -kuvioista. Alue on laaja ja tämä kerrosnäköinen on myös jotain, jota voit kokeilla. Tällä georgette-kurti-tunikalla on kaksi kontrastista väriä, joista yksi on tavallinen ja toinen painettu. Tämä on paras kurti rikkaaseen ulkoasuun, voit varmasti tarttua huomiota katsojien.

10. Semi Stitched Kurti:

puoliperävaunu Stitched Kurti

Kaikki georgette kurti -luettelot, jotka ovat saatavilla, tarjoavat sinulle kuvioita, jotka on ommeltu tai osittain ommeltu. Voit valita suunnittelun ja tilata sen myös verkossa. Jokainen niistä on hieno materiaali ja tyyli. Saat lisää kokoelmia tässä kuvassa ostettaessa verkkokaupasta myös.

Katso lisää: Uusimmat Anarkali Kurtis

11. Pitkä Georgette Kurti:

pitkä Georgette Kurti

Kokeile näitä tavallisia georgette kurtisia, jotka ovat tyylikkäitä helmet tai paljetit. Pitkän georgette-kurti-mallin väri tekee siitä kaiken eron. Tämä voi olla rento kulumista tai jopa osapuolten kulumista. Yhdistä se vastakkainasetteluun ja teet päätä kääntymään.

12. Musta Georgette Kurti:

Musta Georgette Kurti

Tässä on upea musta georgette kurti, joka on tyylikäs. 3/4-hiha kurti on täydellinen puolueille. Sillan yläosan ja kurtiin painetun alaosan välinen kontrasti tekee eron erilaisista maailmoista.

Katso lisää: Tyylikäs Party Wear Kurtis

13. Open Cut Layer Kurti:

Avata Cut Layer Kurti

Tämä tyylikäs georgette kurti näyttää upealta puolueelle sekä seremonioille. Kurnin painettu yläosa on yhdistetty tavalliseen pohjaan. Edessä avoin leikkaus tekee mukavan tyyliä. Voit käyttää sitä samanväriset pohjat, jotta se näyttää tyylikkäältä ja elegantilta.

14. Straight Cut Kurti:

Suoraan Cut Kurti

Kurti on yksi pitkästä suora georgette kurti. Tämä malli toimii hyvin useimmille naisille. Yksinkertainen kuvio leikataan suoraksi ja siinä on sivuilla helppoa liikettä. Voit kokeilla niitä raskas kirjontakuvio tai yksinkertaisia.

15. Georgette Long Kurta:

Georgette Long Kurti

Kokeile näitä Bollywood-tyylisiä georgette pitkä kurtis, jota voit yhdistää farkkuihin. Raskas kirjonta voi olla kulunut. Tämä erityisesti kaula-kirjonta sopii mainiosti tilanteisiin. Suunnittelussa käytetty kontrasti on myös täydellinen.

Georgette kurti -mallit ovat monta ja käytetty materiaali on kevyt. Malleissa voi olla eri tyyliä kauluksia tai kaulaa. Voit mennä raskaan kirjontaan tai kokeilla yksinkertaisia ​​sileitä malleja.

Katso lisää: Long Straight Kurtis

Leave A Comment

5 + = 15