Viimeisimmät ja modernit Bridal Hairstyles With Images | Tyylit elämässä

Hyvin normaali hääpäivä skenaario suunnittelee kaikkien kliskien, ihmisten kanssa käynnissä, järjestäminen, suunnittelu ja toteutus, kukat ja garlands on sidottu virkaa, hustling tarjoilijat ovat päättyneet viimeiset koskettaa, kun hääjuhla on edelleen niiden vihreä huone pyrkii saamaan täydelliset siivet linerilleen. Nyt, meikkihuoneen kiireisten mehiläisten keskuudessa, hieman auringonnoususta lähtien ollut jännitys on nyt vihdoin otettu täydelliseen muotoon. Keskellä hälinästä yksi vilkkaista kysymyksistä, joita esiintyi ja toistuivat ympäröimänä ympäröivän kampauksen ympärillä. Morsian on ollut menossa sen yli jo jonkin aikaa ja vielä päivän lopulla, aivan kuten useimmat meistä tytöt, kampaus, täydelliset, jotka sopivat tilanteisiin ovat olleet vain kysymysmerkki.

BRIDAL HAIRSTYLES

Olipa prom night tai piknik-päivä, kun tyttö suuri osa pukeutua hallitsee kampaus, lähinnä poiminta oikea oikea tilaisuus ja häät on täydellinen aika tutkia lajikkeita. Jälleen kerran, ei häät ole koskaan sama kuin morsiamet. Intialainen häät menisi jotain suurempia, kun taas ei-intialaista häät mieluummin paljon alhaisen avaimen yksinkertainen kampa, jossa ehkä ylellinen virtaava puku. Yhteenvetona pähkinänkuoressa, jokainen häät vie erilaisen haasteen, ja tässä meillä on joitain mainituista parhaista.

Häät ovat sinun päiväsi, ja sinun on varmistettava, että näytät kaikista parhaista. Hairstyle on hämmästyttävin rooli parantaakseen ulkoasua hääpäivänä. Joten saat parhaan morsiamen kampaus voit.

Parhaat Bridal Hairstyles With Pictures:

Seuraavassa on hienoimmat morsiamen kampaus sekä sen kuvat, jotka sopivat erinomaisesti kaikenlaisiin mekkoihin.

1. Twist:

morsiamen hairstyles1

Se, että se on yksinkertainen, on yhtä helppoa kuin se saa. Pieni kierre ja tuppi ovat juuri sitä, mitä tarvitset pitääksesi ulkoasu. Tämä kampaus on erityisesti morsiamet, jotka mieluummin valitsevat yksinkertaisuuden ylituotannosta. Ylivoimaisesti koristeltujen drapingin alla kimmoilee virheetön hiuspää, jossa edessä kaksi lukkoa, sidottu ja solmittu kierteellä, johon on kiinnitetty bobby-nastat.

2. Under Band:

morsiamen hairstyles2

On aina suositeltavaa, jos voit vain lisätä hieman kaunista jokapäiväiseen ilmeeseen. Hairstyle alkaa irrallisella etulokerolla, joka on kaareva ja muotoiltu, kun taas muut hiukset sidotaan takana olevaan poniin. Nyt poista poni kolmesta neljästä osasta ja sitota se punkiksi, jonka alla oleva bändi lisää ulkonon kiihkeää. Tämä on yksi suosituimmista morsiamen kampaus, joka on erittäin hieno menettää kihara bändi.

3. Outer Band:

morsiamen hairstyles3

Paljon kuin alempi bändi täällä on vielä toinen kaistaleiden kaunistus nuorekas kampa, tällä kertaa pihan ulkosivulla. Kuitenkin tämä pulla on aivan erilainen kuin vain säännöllinen pulla. Aloittamaan hiukset kruunusta leikataan ulos ja paisutetaan lopulta kiinnittämällä bändi. Nyt erottaa hiukset erilaisiin lajikkeisiin, rullata niitä ja tuijottaa ne bändin alle ja siten tehdä pullaa prosessissa.

4. Sidebändi:

morsiamen hairstyles4

Tämä on vielä yksi muunnelma bändipakkauksille, joissa sama ilme on nyt siirretty punkin puolelle. Kierrä hiukset eri kerroksiin, kokeile sitä uudelleen pullaan ja kiinnitä sitten sivuhaara. Tämä morsiamen hiustyyli on hyvin yksinkertainen, että erityisesti hääpäivä myös.

5. Sivupalkki:

morsiamen hairstyles5

Klassinen intialainen morsiamen kampaus merkitsisi rullia ja tuppia täällä ja ulkona, ja takana on täysin riippuvainen siitä, mitä morsiamen mieltymys on, mutta etupuolelle, poista etulevyn yhtä suuret palat ja aloittaa niiden kiertyminen taaksepäin, kunnes saavutat keskellä ennen kuin ne kiinnitetään molempiin selkänojaan.

Katso lisää:  Aasian Wedding Hairstyles

6. Side Braid:

morsiamen hairstyles6

Pelit muodostavat klassisen intialaisen kampauksen ulkoasun kirjassa ja täällä meillä on klassinen sekoitus sekä pulla että punos yhdeksi kampaukseksi. Aloita tästä ulkoasusta, poista etulukko ja sitoa ranskalainen punos siihen, kunnes pääset loppuun, jossa muut hiukset voidaan yhdistää pullaan.

7. Underneath Braid:

morsiamen hairstyles7

Jälleen kerran aloitamme toisen pihvejä ja pullia, tällä kertaa punos on paljon epätavallinen paikka. Sivuraide on todellakin yleinen skenaario, joten tässä on pieni muunnelma ikivanhoille kampauksille, joissa punos alkaa alhaalta ja muodostaa lopulta sivupallo. Tämä on paras paikka punoksessa.

8. Top Pin Up:

morsiamen hairstyles8

Korkea solmu on paras erityisesti kesän häät, kun hiukset ja meikki voi olla todellinen korkea huolto koettelemus. Näin ollen paras tapa käsitellä tätä olisi kesällä solmu yläosassa koristeltu kukkia ja bändejä. Voit aloittaa ulkoasun yksinkertaisella poninolla ja pursella sitä erikseen korkealle pullaksi.

9. Pidempi Parempi palmikko:

morsiamen hairstyles9

Varsinainen etelä-intialainen häät alkavat aina suurella pitkällä punoksella, ja tässä on klassinen esimerkki siitä kuinka hyvin punos kulkisi hääpukujen kanssa. Yleensä nämä pitkät punokset voidaan pidentää käyttämällä laajennuksia ja lopullinen koskettaa ovat aina mukana raskas koristeet, jotka muodostavat perusedellytys näille morsiamen kampaus.

10. Rose Bun:

morsiamen hairstyles10

Ruusupulla valmistetaan pääasiassa käämimällä punos pullaksi, joka muistuttaisi ruusua ja samalla luo hämmästyttävän kampauksen erikoispäivälle. Aloita keräämällä etuosan lukot yhdelle puolelle ja aloita ranskalainen punostaminen koko matkan toiselle puolelle siksakilla tavalla lopulta putoamaan samalla puolella, jossa kaikki alkoi. Kun ylität nappeen, aloita hiukset ruusupunaan ja kiinnitä se sitten yhteen.

Katso lisää: Bridal Hairstyles Video

11. Braid Band:

morsiamen hairstyles11

Voit aloittaa tämän morsiamen kampauksen ulkoasun, jakaa hiukset kolmeen vaakasuoraan kerrokseen, joista etuosa on lukot, kruunu, jossa puhallus keskellä ja sitten hiusten pää, joka päättyy kiinnitetyssä pullaan. Aloita hiutaleiden kiinnittäminen molemmille puolille ja kruunu tyyli osaksi kova punos, kun toinen on tehty puff. Kun olet tehnyt punoksella, kiinnitä kruunu pään toiselle puolelle.

12. Triple Braid Bun:

morsiamen hairstyles12

Kaikille, jotka pitävät kolmea onnekasta numeroa, tässä on klassinen ilme, jonka avulla voit juhlia silmäsi. Tämä ulkoasu koostuu kolmesta erillisestä punoksesta, jotka kaikki yhdistyvät yhdestä pisteestä yhteen, tavallisesti päättyen pehmeään pullaan. Pään aloitus alkaa lukkiutuu taaksepäin ranskaksi punokseksi ja tekee samoja sivuilla, kunnes kaikki kokoontuu keskelle muodostaen pullaa.

13. Donut Bun:

morsiamen hairstyles13

Donut pullat ovat yksinkertaisesti muunnelma normaali pulla ja voidaan laajasti käyttää klassiseen häät näyttää. Varmista, että sinulla on koristeltu koriste korostaa ulkoasua, kun olet siinä. Käytä sukkaa sitomaan ponin. Kun olet valmis jäljitellä sukka-tie muodon saadaksesi tämän pulla. Aseta ornamentti oikealle keskimmäiselle hammastukselle ja tee ulkonäkö. Tämäntyyppiset morsiamen hiustyylit ovat erittäin helppoa seurata ja antaa sinulle hyvän näköisen.

14. Braid Wrap:

morsiamen hairstyles14

Aloita saamalla hiukset yhteen heikoksi roikkuvaksi pullaksi, mieluiten sotkuiseksi tai menettääksesi lisääksesi tilavuutta ja luonnetta ulkonäköön. Nyt pitemmillä kerroksilla luo kierre solmu suoraan pöydän yläpuolelle ja sitten kiinnitä pienempiin etulajiin sivuille.

15. Just Puff:

morsiamen hairstyles15

Joskus ylellisyys on hieman liian raskas morsiamen ollessa ja usein näinä päivinä, yksinkertainen nystyrä, siro, pään yläosassa riittää puutteellisuuden paljastumiseen. Häät ja tilaisuudet yksinkertainen kaunistus voidaan käyttää tällä yksinkertaisella morsiamen kampaus saavuttaa haluttu kampaus.

Katso lisää:  Afrikkalainen häät kampaus

16. Roll In Bun:

morsiamen hairstyles16

Vaikka se saattaa kulkea helposti koetukselle, suurin osa tästä kampauksesta on ottanut koko illan morsiamelle. Tämä on todellakin erittäin aikaa vievä kampaus, jossa täydellisyyttä tarvitaan aina senttiin. Pohjimmiltaan yksittäiset hiusnauhat rullataan ja kiinnitetään pään takaosaan lopulta muotoilemalla korkealle koiralle.

17. Half Up Half Down:

morsiamen hairstyles17

Hiusten erottaminen kahteen osaan, kiinnitä hiukset yllä oleviin kerroksiin yksinkertaisella leikkeellä ja niin, kun taas muut hiukset pysyvät vapaina ja virtaavat. Aloita tämän kampauksen avulla kääri hiukset sotkuiseksi leikkeeksi. Ennen tätä morsiamen kampausta voit valita laajan hiusten käpristyksen mieluummin lämmittimen lajitella niin, että keventäminen kampaukseen näyttää helpolta.

18. Just a Embellishment:

morsiamen hairstyles18

Usein intialainen häät haalari yksinkertaisesti luottaa raskas-pohjaisiin koristeisiin ja embellishments luoda erinomainen ilme. Voit pitää hiukset vapaana ja auki, mutta älä koskaan unohda lisätä kaunistusta tähän ulkoasuun vain maustamiseen. Tässä meillä on kolme kerrosta päähammasta. Voit kuitenkin käyttää jotain monimutkaisempaa ja raskasta.

19. Etupuskuri:

morsiamen hairstyles19

Tässä on täydellinen tapa käsitellä itsepäisiä etulasia yksinkertaisesti valitsemalla tämän häät hairstyle. Voit joko käyttää kolahtaa-sen tai yksinkertaisesti käsi kiusaa sitä manuaalisesti. Toisin kuin toiset, tämä ulkonäkö oikealta puolelta alkaa alkaa kuolla ja saattaa päätyä pehmeään selkäreppuun.

20. Horned Look:

morsiamen hairstyles20

Paljon kuin sarven molemmin puolin pää, tässä on klassinen look for etulukot, jossa säikeet edessä on sidottu kierretty punos, joka menee aina takaisin. Kun olet siellä, lähentää molemmat yhteen ja samalla kummuta molemmat puolet saavuttamaan tilavuus ja tyyli.

21. Elegance Personified:

morsiamen hairstyles21

Elegance on päähenkilö intialaisessa häällimmässä, jossa armo katoaa koko morsiamen olemuksesta ja on melko tyytyväinen hänen tasapainoonsa ja kauneuteensa. Hänen kampauksensa ottelevat hänen kanssaan jotain upealla tavalla kuin täällä. Huoliteltu, mutta mielenkiintoinen puhalte näyttää erityisestä päivästäsi.

22. Fishtail Pony:

morsiamen hairstyles22

Fishtail punos oli tyyli länsipäästä, mutta nyt voit sulatella molemmat saadaksesi juuri täydellisen ulkoasun, jota olet aina halunnut saavuttaa. Saadaksesi tämän ulkoasun, aloita leikkaamalla hiukset kahteen osaan ja kiinnitä keskimmäinen punos siihen. Mene puoli puolelle ulkoasua ja kun pääset napeen yksinkertaisesti sitoa se poni. Tämä on yksi täydellinen häät kampaukset poninhäntä ja punokset, joka tekee ulkoasusta enemmän upea.

23. Kahdeksan Strand Braid:

morsiamen hairstyles23

Jälleen kerran yhdistävät punokset arjen ilmeeseen, jossa käytämme etulukkeita kulkeutumisena heittämällä niitä ja pitämällä ne paikallaan käyttäen jotain hiuslakkaa. Päästäksesi tämän ulkoasun loppuun, aloita sidotut muut osuudet raskaaksi kahdeksankertaiseksi punokseksi. Voit jopa käyttää koristeluja korostaa ulkoasua.

24. Yksinkertainen pyörre:

morsiamen hairstyles24

Joskus kaikki, mitä tarvitset, on yksinkertainen pyörre pään puolelta, jotta asiat lajitellaan. Jos ylellisyys ei ole sinun teekuppi, aloita leikkaamalla hiukset, mieluiten yhdeltä puolelta pieneen pyörteeseen, joka voidaan tehdä manuaalisesti tai telan kautta ja sitten kiinnittää se paikkaan täydentää ulkoasua.

25. Miksi ei ole hauskaa??

morsiamen hairstyles25

Jos sotkuinen pulla on ollut sinun mennä katsomaan kaikkia näitä vuosia, miksi ei suljeta itseäsi tunnetun kampauksen mukavuuteen? Hauras pulla voi olla vain pelastajanne päiväksi, jolloin mikään muu kampaus ei sovi sopivaksi. Yritä saada hiuksesi löysäksi pullaksi ja sitten piilottaa pienemmät kerrokset sivuilta. Useimmat Keski-Aasian naiset seuraavat tällaista kampausta häät.

26. Simpleton:

morsiamen hairstyles26

Paljon kuin duchessin, voit myös valita yksinkertaisen punottu käärmepuun, jossa keskimmäiset hiukset leikataan muodostamaan punoksia, kun taas loput on sisällytetty pullaan muodostaakseen yhden kampauksen. Pieni meikki, jossa on ehkä laaja koristeltu korvakoru, tekisi vain tempun meille.

27. Ranskan rulla:

morsiamen hairstyles27

Tässä on jotain, mitä olemme nostaneet ranskalaiselta, klassisesta hiusrullasta, joka ei ole vain graceful mutta myös eräänlainen. Kuitenkin muutamia muutoksia ja lisäyksiä on tehty tähän ulkoasuun, ja täällä meillä on täydellinen ranskalainen rulla, jossa hiukset päättyvät kauniissa rypistyneessä pulla. Tämä on toinen erilainen morsiamen kampaus, joka näyttää hyvältä kiviä ja tarvikkeita.

28. Diagonal Braid:

morsiamen hairstyles28

Aloita punos yhdeltä puolelta ja mene koko ristiin, ranskalainen hiukset hiukset koko ajan, kunnes pääset loppuun, jossa voit vihdoin viimeistellä ulkoasua. Diagonal punos on yksi tunnetuimmista häät kampaus, joka on erittäin houkutteleva.

29. Etelä-Intian punokset:

Uusin and Modern Bridal Hairstyles 29

Jalkoja käytetään perinteisistä päivistä ja tähän asti ihmiset käyttävät sitä erilaisilla ulkonäöillä. Tämä näyttää ihanalta mistä tahansa morsiamesta ja vuosien aikana on tehty monia muokkauksia tähän tyyliin. Vesiputous punokset ovat yleisimpiä, joita ihmiset yhdistävät muihin tyyleihin. Harjat näyttävät tyylikkäiltä ja soveltuvat parhaiten keskipitkän ja pitkään hiuksiin. Etelä-Intia punos on yksi tunnetuista häät häät tyyliä.

30. Aryan Up Do:

Uusin and Modern Bridal Hairstyles 30

Tämä yksinkertainen up on hyvin yleinen ja näyttää hyvin perinteiseltä. Se on pohjimmiltaan fancy bun up tehdä kauniita kiharat muodossa terälehtien ja kehystetty tyylikäs punokset. Voit yhdistää sen pieniin kiteisiin, jotka näyttävät hämmästyttävän tämän kampauksen. Tämä morsiamen hiustyyli näyttää parhaiten sarees.

31. Romanttiset kiharat:

Uusin and Modern Bridal Hairstyles 31

Tässä häät hairstyle vain yksinkertaisesti yksinkertaisesti yksinkertaisesti yksinkertaisesti yksinkertaisesti yksinkertaisesti yksinkertaisesti yksinkertaisesti yksinkertaisesti yksinkertaisesti yksinkertaisesti yksinkertaisesti yksinkertaisesti yksinkertaisesti yksinkertaisesti yksinkertaisesti yksinkertaisesti yksinkertaisesti yksinkertaisesti yksinkertaisesti yksinkertaisesti yksinkertaisesti yksinkertaisesti yksinkertaisesti yksinkertaisesti yksinkertaisesti yksinkertaisesti yksinkertaisesti yksinkertaisesti yksinkertaisesti yksinkertaisesti yksinkertaisesti yksinkertaisesti yksinkertaisesti yksinkertaisesti yksinkertaisesti yksinkertaisesti yksinkertaisesti yksinkertaisesti yksinkertaisesti yksinkertaisesti yksinkertaisesti yksinkerta Voit lisätä pituutta tähän tyyliin lisäämällä leikkeitä. Aloita hiusten irrottaminen keskeltä ja hiusten hiukset molemmin puolin noin 450 astetta käyttämällä käyristyskonetta. Sitten viimeistele se mukavalla hiuslakalla. Tämä on suositeltavaa soikea, pitkä, timantti, pyöreä ja sydämen muotoinen kasvot. Voit jopa lisätä tuoreita kukkia siihen, jotta se antaa tyylikkään ilmeen.

32. Smooth Crossed Over Look:

Uusin and Modern Bridal Hairstyles 32

Ylittänyt ulkonäkö antaa pehmeän, herkän ulkonäön. Tämä ilme on helppo saavuttaa. Aloita puhaltamalla kuivaamalla hiuksesi. Luo tilavuus hiusten yläosassa. Se on kaunis puoli ylös puolikas ylös tehdä eri segmenttien hiukset antavat kerroksittain näyttää. Se antaa hienostuneen, mutta nykyajan ilmeen. Korista tämä morsiuspuun hiustarvikkeet tai kukat.

33. Avoimet aallot:

Uusin and Modern Bridal Hairstyles 33

Jopa avoimet kiharat ja aallot antavat tyylikkään ilmeen, jos ne tehdään oikein. Avoimet kampaukset ovat aina trendi, koska on olemassa monta tapaa, jolla voi saada hiustyyliä häät. Siirry aaltoja tai monimutkaisia ​​kiharoita tai yksinkertaisia ​​rullia. Voit valita haluamasi ja mielialan mukaan. Älä pelkää kokeilla ennen hääpäiväsi, koska et koskaan tiedä, mikä kampaus sopii sinulle eniten. Lisää kimaltelevia hiustarvikkeet täydentämään morsiamen ulkoasua.

34. Bouffantin lausuma:

Uusin and Modern Bridal Hairstyles 34

Vaihtoehtoa on chic low bun ja lisää hieman hauskempaa kruunu alueelle saada bouffant tehty. Lisää hieman enemmän tekstuuria etupäähän, jolloin luodaan bouffantti swooped side bang. Tämä näyttää monimutkaiselta työstä. Tyypillistä jostain muusta muodikkaasta hiustarvikkeet.

35. Curls with Fringes:

Uusin and Modern Bridal Hairstyles 35

Curls ympärillä fringe näyttää hämmästyttävä. Lisää väri hiuksillesi, jotta se näyttäisi erilaiselta. Ompele hiuksesi toiselta puolelta ja käytä sitten hiusrauta taivuttamalla luiden reunat ylöspäin. Ripustaa ympäröivä alue ja viimeistele ulkonäkö hiuslakalla. Tämäntyyppiset morsiamen hiustyypit onnittelevat lähes kaikentyyppisiä kasvoja.

36. Vintage Beehive Style:

Uusimman ja-Modern-morsiamen-Kampaukset-36

Mehiläinen on sana, joka näyttää houkuttelevalta tässä tapauksessa. Tämä häät hairstyle näyttää erilaiselta ja yksi on tiedettävä, miten se pitää oikein. Muodosta kiharat ja riko ne sormilla. Sitten pehmeästi kampa kampaat pehmeän ilmava tunne. Kerää sitten kaikki kiharat ylöspäin ja kiinnitä ne joustavalla nauhalla. Harjoittele tämä ilme muutaman kerran ennen suurta päivää, jotta voit olla mukava hääpäiväsi.

37. Spectacular Up:

Uusin and Modern Bridal Hairstyles 37

Spectacular up on myös yksi tapa, jolla voit näyttää houkuttelevalta. Tämä näyttää kauniilta, jos se on täynnä äänenvoimakkuutta ja voi monimutkaista tuppaa ja pingota luomalla voimakkaasti muotoillun kynttilän. Tämä tuntuu päävaatteelta ylhäältä ja vaatii paljon vaivaa kuljettaa. Voit lisätä hiustarvikkeet kuten kruunun, joka antaa kuohuviinin kosketuksen. Tämä on yksi parhaista morsiamen kampaus pitkät kasvot pitkät hiukset.

38. Romanttinen puolihoustyyli:

Uusin and Modern Bridal Hairstyles 38

Puolet ja puolihalvaiset kampaukset hääjuhlille ovat hämmästyttäviä ja varmasti lisäävät glamouria hääpäivällesi. Tämä näyttää pitää asioita romanttisena ja tyylikkäässä tyylikkyydessä. Liitä ulkonäkö juoksevilla aalloilla ja bouffantilla kuin kruunu. Pin up sivut antamaan puhdas ilme.

39. Sileät kiharat sivut:

Uusin and Modern Bridal Hairstyles 39

Tämä on hämmästyttävää hääpyrkiä, jota voi saada. Muodosta muotoilun sileä rakenne hauskasti. Jätä kiharat löysästi virtaamaan kasvoille ja kasvojen sivuille. Tämä näyttää hyvin romanttiselta ja tyylikkäältä. Se antaa täydellisen älykäs ulkoasu morsiamelle hääpäivänään.

40. Vintage Up do:

Uusin and Modern Bridal Hairstyles 40

Sormen aallot näyttävät graceful ja olisi täydellinen etsiä kaikki morsiamen. Voit jopa venyttää lisäämällä karvaisia ​​kiharoita hiuksiin. Kierrä hiukset keskikokoisilla perm-sauvoilla ja poista tanko ja irrota kiharat. Levitä vaahtomuovia hiustesi etuosaan asettaaksesi saman. Käytä helmiä etupuolella, jossa on käärittävä vaahto. Käytä sitten hiusraja loppuun.

41. Koristele suurilla kukilla:

Uusin and Modern Bridal Hairstyles 41

Hääpäivänä kukat näyttävät aina kauniilta morsiamulta. Muodosta graceful kiharat ja sitten tehdä mukava puhdas pulla, joka näyttää kukka bud. Yhdistä pöydän sivut kaunis kauniita kukkia täydentää ulkoasua. Bouffantti on tärkein osa tätä ulkoasua.

42. Yksinkertainen morsiamen kampaus:

Uusin and Modern Bridal Hairstyles 42

Voit jopa mennä yksinkertainen ja makea häät hairstyle. Helppo menestystyyli toimii parhaiten bob cut brides. Se näyttää upealta ilman paljon vaivaa. Lisää vain vähän tilaa hiuksillesi ja ripusta hiuksesi yksinkertaisella tavalla. Anna heille hieman kiertymistä kiinnittämällä ne kimaltelevilla pääbändeillä.

43. Curls on Top:

Uusin and Modern Bridal Hairstyles 43

Kuminauhat ylhäällä näyttävät myös mahtavalta. Tämä olisi tehtävä asianmukaisella tarkkuudella. Tämä kiemurteleva tyyli on loistava ilman noustinta. Voit helposti esitellä korut ja kasvot tämän morsiamen kampauksen. Muodosta kolme osaa ja kiertää hiusten keskipituudet ja päädyt curling-rautaa käyttäen. Kerää kaikki hiukset pään keskimmäiseen yläreunaan ja muodosta yläpuun. Päätä hiuslakkauksilla.

44. Ranskan Twist Hairstyle for Brides:

Uusin and Modern Bridal Hairstyles 44

Kuten nimi kertoo, se on erilainen kampaus, jota voi saada. Houkuttele hääpäiväsi nauttimalla tämä kiertynyt hiustyyli kauniilla koristeluilla. Tämä häät hairstyle näyttää parhaiten soikea kasvot ja hiukset, joilla on luonnollinen rakenne.

45. Curly Down tekee hairstyle varten morsiamet:

Uusin and Modern Bridal Hairstyles 45

Curls on helppo saavuttaa ja näyttää kauniilta aina. Tässä ylös tehdä muotoja kiharat hiukan alaosassa. Mene keskelle erotteluun ja yhdistä se morsiamen muotiin saadaksesi kauniin ulkonäön. Tämä on hyvin yksinkertainen, pitkät hiukset, jotka tekevät ulkoasusta houkuttelevammaksi.

46. ​​Classic Up Do lyhyet hiukset:

Uusin and Modern Bridal Hairstyles 46

Tämä ylös näyttää parhaiten lyhyistä hiuksista. Hanki hiukset kaarevaksi ja kierretty niin paljon kuin pystyt ja sitten vain jätä se niin kuin se on. Täydennä ulkonäkö puoli-juhlimalla ja asettamalla ruiskutusta. Tämä näyttää mahtavilta ihmisiltä, ​​joilla on soikea, pitkä, kuulla muotoinen tai pyöreät kasvot. Lisää tuoreita kukkia tarvittaessa.

47. Kiiltävä Low Bun:

Uusin and Modern Bridal Hairstyles 47

Tämä on pehmeä, romanttinen ja hillitty häät hairstyle voi saada. Se on yksinkertainen, mutta kaunis matala pulla, joka lisää glamouria erityiseen päiväsi. Tämä näyttää hyvältä leningit ja voi sovittaa monia yksinkertaisuuden ja helppouden vuoksi. Tämäntyyppiset häät kampaus keskipitkän hiukset antavat puhdas ilme voi nähdä kasvot morsiamen selvästi, koska kaikki hiukset on sidottu pulla.

48. Bridal Hairstyle With Virkkaa Braids:

Uusin and Modern Bridal Hairstyles 48

Kierretyt kampaukset antavat toisenlaisen ilmeen morsiamelle. Virkattu kampaus on hyvä vaihtoehto morsiamen kampaukselle ja auttaa sinua erottumaan erikoispäivänäsi. Levitä nestesuihkutus tarvittaessa ulkonäköön. Backless häät leningit näyttää parhaiten näitä kampauksia.

49. Messy Look pyrkivät yhdessä curls:

Uusin and Modern Bridal Hairstyles 49

Haarojen ja aaltojen sekoitus näyttää upealta mistä tahansa tytöstä. Tässä kampauksessa vain osa hiuksesi sivuille ja sitten alkaa luoda kiharaa. Toista se useita kertoja ja muotoile hiuksesi kädet. Curls on näyttävä laaja ja tilava ja antaa luonnollisen ilmeen. Päätä se hiusruiskulla.

50. Classic Kaikki alas V-Cut punokset:

Uusin and Modern Bridal Hairstyles 50

Tämä ylös tekee miellyttävän ulkoasun morsiamelle hääpäivänään. Yksinkertaisesti saada pehmeät kiharat tehty. Kiinnitä sitten kiharat siten, että ne antavat v-ulkoasun selästä. Monilla tavoilla on kiharaja, mutta tämä on kaikkein viehättävä. Voit viimeistellä ulkoasun joitain harmonisia lisävarusteita.

Yllämainitut morsiamen kampaukset ovat hyvin kauniita voit valita jonkun luettelosta hääpäiväsi napata huomiota.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 , 50.

Leave A Comment

+ 54 = 55