Viimeisimmät 10 kpl kultaiset rannerenkaat Tyylit elämässä

Kultaketjulla on oma ainutlaatuinen paikka Intian koruja. Olipa kyseessä sitten tilaisuus toivottaa tervetulleeksi hiljattain solmittu vaimo tai vauvahuuhtelu äidiksi, lahjoitus kultaa varten on ollut onnea heille uudesta alusta. Myös kultakorvamallit ovat nostaneet muotoilussaan vallankumouksellisia muutoksia, jotka tekevät siitä sopivan myös juhliin ja säännölliseen kulumiseen. Viimeisin trendikäs muotoilu kultaketjuissa on 10 gramman kultainen rannerengas. Ne tarjoavat herkän ulkonäön houkuttelevilla malleilla, mutta ne ovat myös kevyitä.

Kultakorvakkeilla on oma ainutlaatuinen paikka Intian koruissa. Olipa kyseessä sitten tilaisuus toivottaa tervetulleeksi vasta äskettäin solmittu vaimo tai vauvan suihku jokaisen mahdollisen äidin luo, lahjoitus kultaesineistä on ollut onnea heille uudesta alusta. Myös kultakulmamallit ovat nähneet dramaattisia muutoksia muotoilunsa mukaan jokaiseen tilaisuuteen, grand häät trendikkäästä cocktail-puolueesta. 10 gramman kultaiset rannekkeet ovat kulta-korusegmentin viimeisin trendi. He ovat saavuttaneet suosiota kustannustehokkaiden, kevyiden ja trendikkäiden malliensa suhteen.

Eri Gold Bangles mallit 10 grammaa:

Katsotaanpa joitain malleja, jotka on sisällytettävä ranteen kokoelmaasi.

1. Helmimalli kultaiset rannerenkaat:

Kulta Bangles in 10 Grams

Kulta-rannekoru 10 grammassa on nappasi useita naisia. Ranneke on nastoitettu useilla pyöreillä helmeillä, jotka on kiinnitetty rannerenkaaseen. Neljä rannerenkaiden sarjaa sopii täydellisesti perinteisiin sareeihin enimmäkseen uskonnollisiin toimintoihin.

2. Yksi Diamond Gold rannerengas:

Yksittäinen Diamond Gold Bangle

Etsitkö nykyaikaista yksittäistä rannerenkaan muotoilua? Tämä kullanvärinen kullanvärinen muotoilu, joka on 10 grammaa timantteja, on täydellinen sinulle. Rannekoru on varustettu peitotyypillä, jossa on timanttimuotoilu kohokuvioitu. Voidaan jopa valita kaksi ranneketta ja käyttää niitä pariina. Se on melko mekko etnisiin tehtäviin.

3. Suunnittelija Gold Bangle:

Suunnittelija Gold Bangle

Tämä kultainen rannerengas on lausunto pala, joka tulee yleensä yhdeksi rannerenkaaksi. Se on herkkä kukka kaiverruksia, jotta se näyttää esteettiseltä ja raskasta samanaikaisesti. Se on ihanteellinen valinta intialaiselle kulumiselle ja jopa länsimaisille asuille fuusio-ilmeen suhteen. Suunnittelu soveltuu myös pitkävöitä vaatekappaleisiin.

4. Kundan Gold rannerengas:

Kivi Gold Bangle

Nämä 10gm: n kultaiset rannekorut on koristeltu kauniin kundansin kanssa ja ne on varustettu ohuilla kultaisilla rannekkeilla. Suunnittelu tunnetaan myös Jadau-Bangleissa joissakin Intian osissa, Gujaratissa.

5. Dual Design Gold rannerengas:

kaksois- Design Gold Bangle

Yksinkertainen ja verkkotyyppinen muotoilu on tyylikäs muotoilu 10 gramman kultaketjuissa. Dualbangle-setti on tehty puoliksi verkkosuunnittelusta, joka lisää sen tyylikkyyttä pukeutumaan mekkoihin ja etniseen kulumiseen. Ne voidaan myös käyttää etnisten ja fuusio kulumista.

Katso lisää: Kultaiset Bangles 20 grammaa

6. Curvy Gold rannerengas:

Kurvikas Gold Bangle

Etsitkö jotain ainutlaatuista koristamaan kätesi? Tämä upea kihara kultaketju, jonka paino on 10 grammaa, sopii loistavasti mekkoihin, kurtiin ja myös länsimaiseen kulutukseen. Suunnittelussa on kukka kuvioita, jotka on koristeltu kauniilla timanteilla.

7. Ganga Jamuna Gold Bangle:

Ganga Jamuna Gold Bangle

Uusi nouseva kuvio kultaisen rannekkeen 10 grammassa on Ganga Jamunan rintaneula. Ranneke tulee ketjun kultaiset ja hopeiset lehdet lukittu toisiinsa. Suunnittelu sopii erinomaisesti yksinkertaisiin säännöllisiin asuihin, joissa voit korostaa ulkoasua näillä Bangles -kuvilla.

8. Yksinkertainen kultainen rannerengas:

Yksinkertainen Gold Bangle

Kahdesta tai yhdestä sarjasta tämä kultainen rannerengas, jota käytetään yleisesti tavalliseen kulutukseen ja joka on valmistettu 10 grammasta kultaa. Rannekoru on kukka muotoiltu kohokuvioitu ja loistava. Ranneketta voi käyttää yhtenä kappaleena tai yhdistää useampaan rannekkeeseen.

9. Machine Gold rannerengas:

kone Gold Bangle

Markkinoilla syntyvä uusi muotoilu on kone, joka on suunnitellut 10 g: n kultaisen rannekkeen. Bangles tulevat joukko kaksitoista Bangles joka voidaan yhdistää kaikki rannerengas joukko eri värejä. Banglesin leikkaukset antavat heille loistoa ja loistoa.

10. Plain Gold Bangles:

tavallinen Gold Bangles

Miellyttävä muotoilu 10 gramman kultaketjuihin on se, joka on tehty ilman kuvioita tai malleja, mutta on edelleen ihastuttava. Sileät rannekkeet voidaan käyttää säännölliseen kulumiseen, johon liittyy etnisiä tai länsimaisia ​​kulumista. Bangles voidaan käyttää myös yhdellä kädellä.

Katso lisää: Kulta Bangles mallit 8 grammaa

11. Peacock suunniteltu kultainen rannerengas:

Riikinkukko Designed Gold Bangle

Peacock-mallit ovat olleet kuninkaallista muotoilua, joka on tarkoitettu jokaiseen tilaisuuteen. Sileä kultainen rannerengas on rannerengas, jossa on riikinkukko, joka on koristeltu jalokivillä. Tämä on täydellinen valinta juhliin ja voi myös käyttää päivittäin.

12. Patla Gold rannerengas Design:

Patla Gold Bangle Design

Kulta-rintaneula, jossa on 10 grammaa kultaa, on tällä hetkellä Patlan muotoilu. Kultakorvakkeella on kukka- ja muut mehendi-muotoilu, joka on kohokuvioitu koneella. Ranneke voidaan kuljettaa kontrastin ulkoasua mekkoja ja sarees satunnaisesti.

13. Delicate Gold rannerengas:

Herkkä Gold Bangle

Tämä herkkä kukka inspiroima kultainen rannekoru tulee 10gms rannekorun mallina. Rannekkeen päissä on kaksiulotteinen kuvio, joka on liitetty pyöreään timanttiin. Kaava sopii kaikentyyppisiin asuihin ja ihastuttava lahja naisen rakkaudelle.

14. Lehti suunniteltu kultainen rannerengas:

Puun lehti Designed Gold Bangle

Etsitkö erilaista rannerenkaiden muotoa siksak-reunoilla? Tässä on upea lehtivihannekset, jotka on valmistettu 10 grammasta kultaa. Rannekoru on tehty useilla pienillä lehdillä ja koristeltu valkoisilla kivillä. Tämä muotoilu on monipuolinen ja sopii lähes kaikkiin Intian asuihin.

Katso lisää: 1 gramman kultaiset korut Bangles

15. Pearl Gold rannerengas:

Helmi Gold Bangle

Tämä kaksoiskuvioinen kultainen rintaneula tulee 10gms: iin, jossa osa rannekkeesta valmistetaan helmillä, kun taas toinen puoli on herkästi veistetty muoto kulta. Helmet voidaan korvata valitsemallasi kivillä tai timanteilla.

Aikana, jossa ihmiset haluavat käyttää jotain ainutlaatuista joka kerta, 10gm kultaiset rannekkeet ovat täydellinen vaihtoehto heille. Ne ovat vain kevyitä, mutta ne ovat myös lukuisia malleja, jotka sopivat vaatteisiin. Nämä kultaketjut voidaan ostaa syyttömäksi, koska ne ovat vaaleita taskussa, verrattuna perinteisiin kultaketjuihin, jotka yleensä tulevat 40-50 grammaksi. Ne ovat myös täydellisiä teini-ikäisille ja nuorille tytöille, jotka haluavat kuluttaa kultaa, mutta silti näyttävät tyylikkäältä.

Leave A Comment

82 − 81 =