Vihreä kardemumma ja sen edut Tyylit elämässä

Mikä on vihreä kardemumma:

Vihreä kardemumma ja sen siemenet ovat suosittuja kasviperäisiä mausteita, joita käytetään kaikkialla maailmassa. Vihreä kardemumma, joka tunnetaan myös nimellä choti elaichi, on käytetty laajalti aikakausina erinomaisena mausteena. Se tarjoaa erittäin makea ja miellyttävä aromaattinen maku eri ruokia, mutta sitä pidetään myös erittäin hyödyllisenä ja tehokkaana lääkkeenä. Suurin osa intialaisista ruokalajeista sisältää tämän vihreän kardemummin siemeniä sen terveydestä ja muista hyödyllisistä hyödyistä ihmisille.

Vihreä Cardamom

Terveellisiä etuja vihreästä kardemummista:

Erinomaisten aromien ja terveydellisten hyötyjen vuoksi vihreää kardemummaa kutsutaan usein mausteeksi mausteiksi. Joitakin vihreitä kardemumme etuja on lueteltu alla:

vihreä cardamom

1. Anestesiaominaisuudet:

Yksi vihreän kardemummin tärkeimmistä eduista on se, että sillä on ominaisuuksia kuten anesteetti, ja ne voivat myös toimia rauhoittavana aineena. Sen eteerinen öljy on laajalti käytössä useimmissa terapeuteissa aromaaterapiassa. Green Cardamom -öljyhieronta auttaa vähentämään emotionaalista stressiä ja psyykkistä rasitusta. Se tarjoaa myös tuoreen ja aktiivisen tunteen ja tarjoaa välittömän helpotuksen nivel- ja lihasjännityksestä. Sen siementen ja öljyn vaikutuksia voidaan käyttää tulehtuneiden hermojen ja selkäkivien hoitomuodoksi.

Katso lisää: Mustaherukkaöljy hiuksille

2. Anti-inflammatoriset:

Vihreillä kardemummeilla on joitain tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia, jotka rajoittavat suun ja kurkun kipua ja turvotusta. Eräässä lääketieteellisessä tutkimuksessa kardemummaöljylle osoitettiin olevan mahdollinen kipua lievittävä vaikutus. Kardemumsiemenöljyä voidaan käyttää myös ulkoisten turvotusten, kuten nivelten kipua, hallitsemiseen.

3. Antioksidantti:

Vitamiinit, fytotensiinit ja eteeriset öljyt vihreässä kardemummassa toimivat antioksidanttina, joka säästää kehomme haitallisilta vaurioilta, jotka aiheuttavat vapaita radikaaleja, jotka saattavat olla syöpävaurioita ja puolustamaan solujen ikääntymistä vastaan.

4. Antispasmodinen:

Antioksidanttisten ominaisuuksiensa takia sen jauhe voi estää pahoinvointia ja oksentelua. Ihmiset kantavat vihreää kardemummia kukkarossaan, joten jos he tuntevat oksentelua tai pahoinvointia, he voivat yksinkertaisesti ottaa vihreitä kardemummeja tai sen jauhetta suuhunsa ja ravistaa sitä vedellä. Tämä antaa nopean helpotuksen.

Katso lisää: Terveysedut Black Grapes

5. Aphrodisiac:

Vihreän kardamomien tiedetään syntyvän voimakkaista afrodisiaalisista ominaisuuksista. Herbalistit käyttävät kardemumtiuutetta voimakkaana hengenahdistuksena, jota voidaan käyttää erektiohäiriöiden hoitoon, kuten ennenaikainen siemensyöksy ja impotenssi. Mutta sen otteita ei pidä ottaa enempää kuin hyppysellinen, sillä sen äärimmäinen käyttö voi osoittaa tien impotenssille.

6. Verihyytymät:

Vihreä kardemumsi siemenet voivat pysäyttää vaarallisia verihyytymiä estämällä verihiutaleiden aggregaatiota ja tarttumalla valtimoseinään.

7. Kylmä ja influenssa:

Tämä aromaattinen mauste estää kylmän ja flunssan oireita ja myös lievittää yskää.

8. Masennus:

Ayurvedan mukaan vihreillä kardemummilla on masennuslääketieteellisiä ominaisuuksia. Vain kuppi teetä, joka on tehty kardemummeen siementen avulla, voi taistella masennuksesta.

9. Detoxify:

Vihreä kardemummalla on detoksifioivia ominaisuuksia, ja se auttaa poistamaan elimistöön tulevia myrkkyjä. Käyttämällä sitä säännöllisesti voi hitaasti poistaa toksiinit ja parantaa verenkiertoa. Se poistaa jätteet munuaisten kautta.

Se parantaa verenkiertoa keuhkoihin ja voi olla hyödyllinen kouristusten tai kouristusten ehkäisyyn. Näin ollen pieni määrä vihreää kardemummaa on hyödyllistä niille, jotka kärsivät astmasta tai keuhkoputkitulehduksesta.

Katso lisää: Amla käyttää

10. Ruuansulatusta varten:

Vihreää kardemummaa voidaan käyttää ruoansulatusongelmien neutralointiin. Sitä käytetään torjumaan happamuutta, lämpöä, ummetusta ja paljon muuta. Sen uutteella on ominaisuuksia, jotka voivat parantaa aineenvaihduntaa.

11. Poistaa huonon hengityksen:

Koska aromaattinen mauste vihreä kardemumma toimii suun makeuden ja poistaa huonoa hengitystä. Sitä käytetään halitoksen hoitoon. Ihmiset pureskelevat kardemummia aina kun he tarvitsevat raikastamaan niiden leveyttä.

12. Suun terveys:

Huonoon hengityksen poistamisen lisäksi käytetään vihreitä kardemummeja suun ja suun haavojen infektioiden välttämiseksi.

13. Kohteleminen syöpään:

Vihreä kardemumma liittyy usein syöpäkasvaimeen, joka on yksi tappavimmista sairauksista, jotka voivat valitettavasti vaikuttaa sinuun. syöpä parhaimmillaan lisääntyy käyttämällä soluja elatusaineena, syöpääiset solut hupenevat hitaasti kehossa. Kardemumma estää syöpäsolujen lisääntymisen, mikä estää syöpää kasvaa. Käytä maapähkinämaitoa aamu maitoasi ja juo sitä päivittäin.

14. Ruokahalu:

Vihreän kardemummin edut sisältävät myös paremman ruokahalun hyödyllisyydestään. Kuten aiemmin mainittiin, vihreä kardemumsi hoitaa kaikki ruoansulatusongelmat, mikä lisää aineenvaihduntaa. Nopeasti toimivan aineenvaihdunnan ansiosta vatsasi käyttää usein kaikkia varastoituja ruokia ja päätyy suuriin ruokahaluihin. Tämä on houkutteleva nälkäinen tai kiihottava syöjä.

15. Hikkaukset:

Haltuja esiintyy pääasiassa ruoansulatushäiriötilanteessa, turvotuksen tai kaasun sisältämän kaasun aiheuttaessa toistuvia hikkaita, jotka yrittävät paeta kehoa. Tästä syystä hikkaihin liittyy tavallisesti vettä, joka pesee ruokaa ja tekee ruoansulatuksesta helppoa suhdetta. Kardemumma auttaa sinua pääsemään eroon hikkaista heti, kun se pesee ruokaa alas ja tekee ruoansulatuksesta helppoa.

16. Cure Astma:

Kardemumma liittyy myös ajoittain hengitysongelmiin ja niiden parantumiseen. Siksi kotitekoinen korjaustoimenpide astman hyökkäysten poistamiseksi teiltä vaatii vihreää kardemummia sekoituksessa.

  • Lisää vihreitä kardemummaisia ​​siemeniä jauhea hunajaan ja pyhään basilimaiseen tahraan ja yksinkertaisesti kuluttavat joka päivä.
  • Jopa ongelmia, kuten huuhkaava yskä, voidaan pitää houkuttelevana hunajan hyvänä.

17. Kipeä kurkku:

Kylmän ja influenssan helpotus, talvipäivien aikana iltaisin voi seurata kahvia kuumaa vihreää kardemummaista, joka ei vain rauhoittele kurkkukipua, vaan myös rentouttaa turvotettuja lihaksia, jotka aiheuttavat kipua ja epämukavuutta. Anti-inflammatoriset ominaisuudet vähentävät punoitusta tai turvotusta, mikä takaa oikean elpymisen. Jos ei, tee hienoksi jauhettua vihreää kardemummia voidaan sekoittaa hunajan pöydän lusikalla lasin lämminveteen.

18. Ota pois lihaskrampit:

Vihreässä kardemummassa on anti-spasmodisia ominaisuuksia, jotka mahdollistavat lihasten rentoutumisen ja rauhoittavan itsensä. Usein jäykkä lihas tai hamstring vetää voi olla varsin haastavaa käsitellä. Käytä vihreää kardemummaa vaivoina. Vihreät kardemummaiset terveysetuja hoitaa myös lihaskouristasi, pitävät ne joustavina ja kiinteinä.

19. Verenpaine:

Koska kardemummissa on diureettisia ominaisuuksia ja ne ovat myös kuitupitoisia, sen havaittiin heikentävän sydämen rytmiä, mikä tarkoittaa sitä, että se pystyy hallitsemaan verenpainetta.

Vihreän kardemummin edut iholle:

20. Kauneushoito:

Vihreän kardemummin käyttö ei rajoitu pelkästään terveyteen, koska kardemumma voi myös olla vastuussa pienistä iho-ongelmista, kuten allergioista, akneista ja ihottumisista. Tämän lisäksi kardemumma hoitaa myös ihonväriasi, erityisesti puhdistamalla sen, jolloin sinusta näyttää kirkkaammalta ja sileämmältä. Muut kauneuden edut edellyttävät päänahan hoitoa, jossa päänahan PH-tasapaino säilyy ja pidetään tarkkailussa käyttäen vihreää kardemummaöljyhieroaa.

Vihreä kardemumma teidän jokapäiväisessä maljasi lisää tietty suolaa kitalahulle, joka on juuri sellainen. Kardemumma vihreä ja rehevä, yleensä sisältää paljon etuja itsessään. Mauste, joka parhaimmillaan, vihreä kardemumma hoitaa paitsi terveytesi, myös kauneuden edut kuten hiukset, päänahka ja jopa ihoasiat. Pienistä ongelmista, kuten ihonhoidon valvonnasta jopa syövän parantamiseen, vihreä kardemumma on kaiken parannuskeino.

Leave A Comment

8 + 1 =