Vadelma Leaf Tea Raskauden aikana Tyylit elämässä

Jos olet raskaana, olet luultavasti kuullut punaisesta vadelmapapuleestä ja sen hyödyistä kohdun tonikina raskauden aikana. Kuten sen nimestä voidaan päätellä, punainen vadelma lehti on yrtti, joka on peräisin punaisista vadelmista, jotka ovat olleet lääkekäytössä tuhansia vuosia. Tämä pätee erityisesti alkuperäiskansojen Australian heimoihin. 1940-luvun alussa länsimaiset lääketieteen harjoittajat alkoivat käyttää sitä kohtuun tonikina raskauden ja synnytyksen aikana. Joten, mitä hyötyä käytetään punaisen vadelman lehtien ja vielä tärkeämpää, onko se turvallinen? Tässä on kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää rasvojen lehtiseoksen eduista raskauden aikana.

Vadelma Leaf Tea During Pregnancy

Edut Vadelma Leaf Tea Raskauden aikana:

Se vahvistaa immuunijärjestelmää:

Raskauden aikana rasvamolttia sanotaan tukevan odotettavissa olevan äidin immuunijärjestelmää, helpottamaan aamupahoinvointia ja myös edistää parempaa verenkiertoa koko kehossa.

Se auttaa lapsen syntymää:

Punaisen vadelman lehtien ottaminen raskauden aikana uskotaan auttavan vahvistamaan kohdun lihaksia ja myös sävyttämään lantionpohjan valmistelemalla synnytystä. On myös osoitettu, että punaiset vadelmuet tukevat rintamaidon tarjontaa. Useat tutkimukset ovat osoittaneet, että punaisen vadelman lehtipuiden naiset vähentävät synnytystilanteiden esiintyvyyttä ja että naiset, jotka syövät punaista vadelma lehtiä säännöllisesti raskauden loppua kohti, ovat lyhyempiä työvaiheita kuin ne, jotka eivät juo punaisia ​​vadelma lehtiä teetä säännöllisesti.

Viitaten australialaisten kätilöiden vuonna 1999 julkaisemaan tutkimukseen, on havaittu, että vadelma lehtihihto lyhentää työtä ilman, että se vaikuttaa haitallisesti joko odottavaan äitiin tai lapseen. Näytteestä, jossa oli 108 naista (joista 57 tai 52,8% käytti vadelma lehtituotteita), pääteltiin, että lääkkeen nauttiminen ei pelkästään vähentäisi ennenaikaista ja pitkäaikaista raskautta, vaan myös vähemmän alttiita kalvojen keinotekoiselle repeämiselle tai vaativat keisarileikkaus, tyhjiö syntymä tai pihdit.

Se on korkealla vitamiineilla ja mineraaleilla:

Vihreän lehtivihanneksen, joka on uskomattoman korkealla arvokkailla vitamiineilla, kuten A-, B-, C- ja E-vitamiineilla, on myös vaikuttava mineraalipitoisuus, joka sisältää aineosia, kuten kaliumia, fosforia ja kalsiumia. Nämä vitamiinit ja kivennäisaineet ovat saatavissa helposti absorboituvassa muodossa, jolloin Red Valaisivalmiste teetä on ihana täydennys ennakkokäsityksen, raskauden ja sen ulkopuolella. Juominen tämä yrttitee voi antaa sinulle lisää energiaa, joka voi auttaa vahvistamaan immuunijärjestelmää ja yleistä terveyttä. Tämän ansiosta kaikkialla maailmassa punaiset vadelma lehtiä käyttävät jopa asiantuntijat hoitoon flunssa, ripuli, akne ja muut tällaiset ongelmat. Sitä käytetään myös diabetesta sairastavien naisten verensokeritasojen alentamiseen, epäsäännöllisten kuukautiskierrosten säätelyyn, raskaiden ajanjaksojen vähentämiseen ja verenpaineen alenemiseen

Se auttaa ruoansulatuksessa ja taistelee vatsavaivoja vastaan.

Toinen ihana käyttö punaisen vadelman lehtileipääksi on se, että se on erittäin tehokas monien vatsavaivojen hoitoon. Se auttaa lievittämään ripulia ja auttaa rauhoittamaan vatsakipuja ja kouristuksia. Koska tämä yrttitee on anti-inflammatorisia ominaisuuksia ja voi edistää kiertää verenkiertoa, se voi myös auttaa parantamaan sisäisiä sairauksia ja haavaumia ruoansulatuskanavassa menestyksekkäästi ilman sivuvaikutuksia. Se myös varmistaa, että ruoansulatusjärjestelmä toimii sujuvasti.

Katso lisää: Lipton-teetä raskauden aikana

Se parantaa amniootin vahvuutta:

Punainen Vadelma Leaf-tee auttaa vahvistamaan amnioottista pussia ja auttaa työtä, jos olet läpäissyt erääntymispäivän, mutta et ole mennyt työhön vielä.

Vadelma Leaf Tea During Pregnancy 2

Kuinka sinun pitäisi ottaa punainen vadelmapapu?

Useat raskaana olevat naiset yleensä haluavat juoda vadelman lehtiä, jota voi ostaa enimmillään supermarketeista, terveysruokakaupoista tai jopa verkosta. Se on saatavana teepusseissa tai irtolehtinä teetä. Varmista, että valitset paikallisen orgaanisen teen suhteellisen luotettavasta lähteestä ja vältä halpaa tai tuontia, joka voidaan laimentaa epäpuhtauksilla.

Jos et nauti hedelmämehua, vadelma lehtiä voidaan käyttää tablettien muodossa. Vaihtoehtoisesti se voidaan lisätä veteen tinktuurina tai mehuksi ja tee, mutta varmistaa, että tällaiset tinktuurat ovat alkoholittomia.

Katso lisää: kamomilla teetä raskauden aikana

Minkälainen Mansikka Leaf-Teetä kuluttaisit?

On vaikea tarkkailla sopivia appelsiinilannoitteiden annoksia, koska se riippuu ensisijaisesti siitä määrästä ja ajasta, jolta juotat teetä. Sopivin tapa valmistautua teesi on kiehua teelusikallinen se kupillinen vettä kattilassa. Sekoita se ja anna sen jyrkätä noin kymmenen minuuttia. Kymmenen minuutin päästä voit nauttia hämmästyttävä maku läsnä punaisella vadelmapapu-tee! Maku vadelma lehti on tad katkera, joten voit haluta makeuttaa sen jonkin verran hunajaa tai sokeria. On suositeltavaa saada vähintään 2-3 kupillasi kolmannella kolmanneksella (vaikka tämä voi kestää jopa neljä tai viisi kupillista). Jos olet ensimmäisellä kolmanneksella, niin noin kuppi päivässä riittää.

Jos haluat käyttää sitä tablettien muodossa, on suositeltavaa ottaa noin kaksi tai kolme sataa milligrammaa tablettia joka ateria, kolme kertaa päivässä, kolmesta sekunnista toisen viikon.

Punaisen vadelmapuun mahdolliset sivuvaikutukset:

Vaikka sivuvaikutukset ovat harvinaisuus useimmissa naisissa, on olemassa pieni mahdollisuus, että nämä voivat esiintyä:

  • Sairaus tai pahoinvointi
  • Löysät liikkeet
  • Suuret Braxton Hicks-supistukset

Katso lisää: voin juoda oolong-teetä raskaana

Kuten kaikkikin, jopa punainen vadelmapuun sivuvaikutukset ovat haitallisia, ja sinun on päätettävä, haluatko ottaa sen kuultuaan lääkäriäsi ja antaa sen syvällisen ajattelun. Sinun on punnittava huolellisesti, mitä haluat ja päättää, haluatko käyttää sitä vai ei.

Leave A Comment

48 − = 46