Uttanakurmasana (käänteinen kilpikonna) – miten ja sen edut

Jooga jälleen kerran teki sen, kun se armottomasti toned alas oman reisi flab ja samaan aikaan varhain aamulla aamulla kylpyhuone ajaa rajoittui vain kerran, tyydyttää kerran. Jooga jo kerran selventää sinulle, että jopa väsymyksesi on ratkaisu siihen. Periaatteessa jooga on yksi pysäytysratkaisu.

Sitten taas oli jooga, joka sanoi, että voit olla kunnossa ja kuuma eikä ole ilmoittautunut kuntosalille toipumassa ja kiehuvaan hikiosi. Siksi he viipyivät vihdoin joogana komeana prinsessina sinun joutuneeseen tytöstään tuskissaan. Monien joukossa on tässä hyödyllinen uttana kurmasana.

Mutta ennen kuin aloitat, tässä on joitain vinkkejä, joita kannattaa pitää mielessä.

 • Harjoittelu aikaisin aamulla on hyvä tapa tehokkaaseen ratkaisuun.
 • Varmista, että suolesi ja maasi ovat puhtaita ennen harjoittelua.
 • Aloita aina tyhjässä vatsassa. Jos aamu ei toimi sinulle, harkitse sen tekemistä illalla. Jätä sopiva aukko 4-6 tuntia aterian jälkeen ja tee sitten.

Uttana kurmasana

Uttana Kurmasana Vaiheet:

Jooga on yksinkertaisesti peli venytyksiä ja käänteitä, jotkut monimutkaista jotkut yhtä helppoa kuin kurpitsa piirakka kesällä keskipäivällä. Kuitenkin koostumus on kaiken avain. Jopa vaikeatkin näyttävät helppoa kuin kakun kuorrutus, jos sitä ylläpidetään asianmukaisella omistautumisella ja käytännöllä. Tämän jooga-asennon englanninkielistä nimeä kutsutaan ylösalaisin kilpikonna.

Uttana Kurmasana on määritelty Yogic-tekstissä kulttuurisena asana.

Vaikka nimi kuulostaa vaikealta lausua, se on yksi hyödyllisestä joogasta, jonka sinun on aloitettava heti. Aloittakaa vaiheet levittäkäämme joogamattoamme.

 1. Aloita istuessasi joogamattoasi, polvet polvistuivat, kun lantasi lepäävät kantasosi.

Katso lisää: Pitkän sivukulma positiivinen

 1. Kärmät lantionne alapuolella tulee olla ylöspäin kun suoristat selkärangan oikein.
 2. Kaulusi tulee olla kohdakkain selkärankaasi ja kädet vieressäsi lepäävät. Ota nyt syvä hengitys, kun taivutat yrittäessäsi koskettaa otsaasi maahan.
 3. Tällä hetkellä, kun hengität, tunnet vatsaasi imevän takaisin helpottaen taivuttamista.
 4. Kun olet tehnyt, nyt voit tuoda käsivarret ympäri taakse ja kiinnittää ne. Asento on todella helppoa, mutta nyt tulee vaikea osa, pitäen ryhti muutaman sekunnin ajan, ehkä minuutti parhaimmistoon.
 5. Kun vapautat asentoasi, irrota ja jatka normaalilla hengityksellä, kunnes saavutat tukiaseman.
 6. On myös toinen muunnelma tähän kilpikonna-poseeseen, jossa sinä polvellessasi alaspäin venytät alemmat raajasi eteenpäin ja sitten taivuta alas jalkojen välissä. Tämä voi olla hieman vaikeampi, joten se on varattu ammattilaisille.

Katso lisää: Upavista Konasana

Mitkä ovat terveysetuudet?

 • Tämä on yksi parhaista hengitysjoogakohdista, joissa, kun taivutat alas, lukitset hengityksenne luoden tukkeutumisen nenän ontelossa. Siksi tämä jooga tunnetaan ihon parantumisesta kivulias suonikohjut. Taivuttaminen alas matkalle voi kuitenkin olla syynä valoherkään nenän onteloon.
 • Kun taivutat, vatsasi imeytyy nyt, saa hyvän hieronnan painostustilanteessa. Niissä elimissä olevat elimet eli suolet kokevat veriruuan, joka tyhjentää mahdolliset mahdolliset toksiinit järjestelmästä, joka varmistaa asianmukaisen ruoansulatuksen.
 • Tämä on myös hyvä keino valvoa epäsäännöllisiä kuukautisia tai kivuliaita kramppeja kuukautisten aikana tai sen aikana. Tämä on sopiva myös raskaana oleville naisille alkuvaiheessa, jolloin he voivat valita tämän harjoituksen vahvistaakseen munasarjojen seinämiä.
 • Tämä on myös rasvan silppuri, joka on ilmeistä, kun taivutat ja hierovat vatsaontelosi elimiin lukittuna inhaleena.
 • Se parantaa hengitysnopeutta.
 • Niille, jotka kärsivät ummetusta, ruoansulatushäiriöstä ja hermostuneisuudesta, tämä tulee tehokkaaksi lääkkeeksi.
 • Koska se pitää mielen pääpainon sisäänpäin, se myös auttaa parantamaan keskittymistä.
  Se auttaa hallitsemaan bulkinessa vatsaan ja sen ympärille.

Mutta mitä sinun pitäisi tietää? Tässä on luettelo varotoimista ja vasta-aiheista, jotka luetellaan sinulle.

Katso lisää: Uddiyana Bandha -tekniikka

varotoimet:

 • Niille, joilla on krooninen vammoja lantion, hartioiden ja niskaan, ei pidä harjoittaa ylösalaisin-kilpikonnaa tai Uttana Kuramasanaa.
 • Ne, jotka kärsivät lihasten vetämisestä, täytyy myös pysyä poissa harjoittamisesta.

Vasta:

 • Älä tee sitä, jos olet raskaana. Alemman vatsaan kohdistuva paine aiheuttaa epämukavuutta, hengittää nopeasti ja kovaa.
 • Ymmärrä kehosi: Jos lihasten ympärillä olevat kainalot ja selkäranka ovat liian tiukkoja ja jäykkiä, ei parhaimmillaan käytä tätä.
 • Jos kärsit islaksista, älä tee mitään. Paine lonkan ja lannerangan alueen laajenemiseen lisäävät hermon paineita, jotka vaikuttavat koko jalan.

Hengitys on tärkeä rooli kaikissa asanas, jonka tiedämme. In uttana kurmasana, taivutus eteenpäin tuo riittävän paineen vatsalle ja rintakehälle. Siksi, kun tiedät hengityksen yhdessä kehon liikkuvuuden kanssa, on välttämätöntä estää kaikki vammat. Hengityselinten asianmukainen toiminta on yksi suurimmista hyödyllisistä tuloksista, joita voit saada tästä. Aloita tänään!

Kuvat Lähde: Shutterstock

Leave A Comment

13 − 10 =