Tyylikäs ja tyylikäs muoviset tuolit Tyylit elämässä

Muoviset tuolit ovat yksi käytetyimmistä huonekaluista sisustuksessa kotiin tai toimistoympäristöön, koska se on helppoa kuljettaa niitä. Muoviset tuolit voidaan valmistaa erilaisista synteettisistä yhdisteistä, jotka sisältävät polypropeenia, akryyliä, PVC: tä, joka kuuluu Thermoplast-luokkaan, jota käytetään valmistettaessa monoblock-muovisia tuoleja, injektoitavia muovisia tuoleja. Termostaattihartseja käytetään enimmäkseen jäykän muovisen tuolin valmistukseen, jota ei voida muotoilla suunnitellusti.

Saat lisätietoja muovisen tuolin tyypistä yksityiskohtaisesti, mikä auttaa varmasti antamaan laajaa tietoa ihmisille, jotka aikovat vaihtaa toimiston näkymiä tai suunnitella talosi yksinkertaisilla ja miellyttävällä sisätiloilla.

Yksinkertaiset ja modernit muovituolit:

Tässä on top 25 muoviset tuolit tyyppejä huomautti tässä artikkelissa, joka auttaa suunnittelussa kodin tai toimiston sisätilat hämmästyttävän värikäs muovi tuolit.

1. Muoviset taitettavat tuolit:

muovi- chairs

Muoviset taitettavat tuolit ovat vähemmän tilaa miehittäviä huonekaluja, jotka eivät ainoastaan ​​auta asiakkaita mukavaksi, vaan tarjoavat myös paljon tilaa, kun tuolit eivät ole käytössä. Tämäntyyppinen tuoli on valmistettu yhdestä lohkoisesta muovimateriaalista, jossa on sileä viimeistely. Joustavan muovisen tuolin valmistamiseksi voidaan käyttää lämpöhartsia.

2. Valetut kiiltävät muoviraudat:

valettu Glossy Plastic Chair

Tämä yksittäinen monobloc-tuoli istuu konsoliluokassa, joka saa tukensa pohjasta neljän tuolin sijaan, joka on tavanomaista tuolin muotoilua. Tämäntyyppisiä muovisia tuoleja käytetään enimmäkseen ravintoloissa, puutarhoissa ja pienissä pubeissa, koska se on silmäänpistävä muotoilu ja kiiltävä viimeistely yhdestä väristä. Jalat on suunniteltu kaarteilla, jotka kiemuroivat sisään, jotka muodostavat täydellisen muodon lepäämään jalka. Koska se on ulokepohjainen tuoli, tuolin on oltava riittävän paksu kuorman kantamiseksi.

3. Muoviset keinutuolit:

Muovi Rocking Chair

Keinutuolit ovat aina suosikki tuolin muotoilu vanhusten keskuudessa. Vanhat ihmiset haluavat nukkua kuuntelemalla vanhoja kappaleita ja pieniä liikkeitä, joita keinutuolin tarjoama keinutuoli näkee. Tuoli koostuu käsivarresta, alempi, ylä- ja keskikisko. Vipujalusta voidaan vaihtaa vain, jos tuoli ei ole valmistettu yksittäisestä muovilohkosta.

4. Muoviset tuolit tyynyllä:

Muovi Chair with Cushion

Muoviset tuolit myydään enimmäkseen ilman tyynyn muotoilua, mikä tekee siitä halvemman ja edullisen kaikille ihmisten tasolle. Ihmisille, jotka tuntevat olonsa epämukavaksi istumaan kovalla ja joustavalla pinnalla, tyynyjen suunnitellut muoviset tuolit ovat ehdottomasti paras valinta. Tyyny voidaan räätälöidä tai ostaa kaupasta erikseen. Tyyny voidaan antaa samanväriseksi kuin muovinen tuoli tai antaa potkua voidaan käyttää tyynyjä, joka voi olla joko samettia tai kirjontaainetta.

5. Fancy Muovi Tuolit:

mieltymys Plastic Chair

Tyylikkäästi muotoiltu tuoli on tavallisimmin Hotel Lounges, kauneushoitola tai pieni dabba. Tuolin olkapää on suunniteltu erilaisiin muotoihin, sillä yleisesti käytetty muoto on Leaf-muoto. Huomattavin ero tavallisista muovista tuoleista on tämän tyylikkään tuolin viimeistely, sillä on hieman karkea ja jäykkä viimeistely, joka edustaa paksua muovituolia.

6. Muoviset tuolit ja tyynyliinat:

Muovi Ball Chair with Cushion

Muovipallotuotta kutsutaan myös kiertorivin muotoiluksi, jossa on pyöreä kaareva muotoilu ja keskellä istumajärjestely, jossa on soikea muotoilu, jossa on laaja selkänoja. Tyyny voidaan ostaa erikseen tuolin tai muovisen tuolin kanssa liimattu tyyny on käytettävissä. Tämän tyyppinen tuoli voi antaa nykyaikaisen ulkoasun taloon. Tuolin pohja on hyvin erilainen kuin jalkatuet, täällä tuolissa on pyöreä ontto pohja, jonka päälle on kiinnitetty soikea muovinen pallo, joka on kiinnittänyt ulkonäköä keskelle, mikä antaa tuolin näkyvän tyynyllä liite.

7. Kids Rock Tuolit:

Lapset Rock Chair

Lapset keinutuoli ovat värikkäimpiä muovituoleja, joissa on kaksivärinen yhdistelmä. Tytöille vaaleanpunainen ja kerman yhdistelmä ääni parhaiten ja poikien, muuta väriä kuin vaaleanpunainen käytetään! Tuolin alaosassa on kaareva pohja, joka helpottaa tavanomaiseen tuolin muotoon liitettyä keinuvipua. Viihtyisä tunne istuin on valmistettu tyyny, joka voidaan suunnitella sarjakuvahahmoja, mikä tekee siitä houkuttelevampi lapsille.

8. Muoviset vauvan korkeat tuolit:

Muovi Baby High Chair

Vauvan tuolit ovat uskomattoman kalliita, kun vanhemmat käyttävät sitä vain muutaman kuukauden kuluttua lapsi yrittää ehdottomasti välttää niitä. Tällöin kannattaa valita vauvojen muoviastia, jota voidaan käyttää ja myydä myöhemmin, ja tämän tuolin hinta on melko pienempi kuin puiset syöttötuolit. Tämän syöttötuolin jalat ovat melko pitkät ja pieni suorakaiteen muotoinen pöytä on kiinnitetty pitkin istuinta.

9. Muovi geometrinen muotoilu Tuolit:

Muovi Geometric Design Chair

Tässä suunnittelutyökalussa on tavallinen istuin ja alareunan kiinnike neljällä telineellä. Silmiinpistävä piirre on ylemmän ja keskikohdan puuttuminen, sen sijaan nämä tuolit koostuvat alarungon jatkamisesta yhdellä muovimateriaalilevyllä, joka on suunniteltu lomittuneiksi linjoiksi, jotka toimivat olkapäästä. Tämä tuoli on vailla käsivarresta ja Manchette.

10. Suihkukaapit:

Muovi Shower Chair

Ihmisille, jotka ovat tottuneet istumaan ja rentouttavaan kylpyyn, on tämäntyyppinen suihkukaappi ehdotettu. Istuin on melko leveä ja siinä on rei'itys, mikä auttaa veden pudottamisessa, mikä auttaa välttämään veden pysähtymistä. Rungon paino kannattaa yleensä metalli- ja muoviyhdistelmästä.

11. Pyöreät muoviset tuolit:

Pyöristää Plastic Chair

Tämä on erääntyyppinen tuoli, joka on tavallinen huonekalu, jota nähdään kaikissa kotitalouksissa sekä pienissä sähkö- tai puusepänteollisuudessa ja pienissä take-away-hotelleissa. Tämäntyyppisen tuolin rakenne on yksinkertainen ja palvelee tarkoitusta istua ilman hienoja muotoiluja. Tuoli on valmistettu taipuisasta muovista, jossa on neljä leveä jalusta pyöreällä istuimella. Istuimella ei ole tyynyä.

12. Muoviset LED-tuolit:

Muovi LED Chair

Tämä yksikerroksinen kertamuovi on jäykkä ja vakaa. Tuoli muistuttaa juhlapöydän suunnittelua, jossa on laaja istuin ja leveä olkapää ilman kaareja. Lyijyvalot kiinnitetään tuolin alaosaan, joka säteilee valoa pimeässä ympäristössä. Valo voi olla erivärisiä, tämäntyyppiset halvemmat tuolit ovat suosittuja pubeissa.

13. Valetut muovi-aukot Toimistotuolit:

valettu Plastic Square Office Chair

Tämä läpinäkyvä muovinen valettu tuoli on valmistettu yksittäisestä muovimateriaalista, joka voi olla eri väriä. Tuolissa on neljä kohtalaista paksuista jalustaa, jossa on neliönmuotoinen istuin ilman käsinojia. Tämä tuoli soveltuu parhaiten mediaviestintätoimistoon, jossa sisustusta arvostetaan.

14. Muoviset juhlapöydät:

Muovi Banquet Chair

Muovinen tuoli voidaan muuntaa juhlatuoliksi vain tavallisella muovisella tuolilla ja pitkällä venytettävällä kankaalla tai nykyään kehittyneiden koneiden ansiosta juhlapöydän muotoilu voidaan kopioida pelkästään värikkäillä muovimateriaaleilla. Tämäntyyppisellä tuolilla on laaja pohja, joka muodostaa tuolin istuimen, jossa on istuin ja pitkä olkaosa ilman sivuseinää.

15. Matala-asteiset muoviset nurmikonistuimet:

Matala taso Plastic Lawn chair
Tämä matalan tason muovinen tuoli on helppo istua tuolilla, joka on valmistettu kestomuovista tai lämpöeristetystä materiaalista. Näissä tuoleissa on sivutettu käsinoja, joka antaa hienostuneemman ulkoasun. Nämä tuolit ovat saatavilla pari tai sarja 4 ja enemmän, joka on majoitettu keskellä pöytä.

Katso lisää: Steel taittuvat tuolit

16. Rei'itetyt muovituolit:

rei'itetty Plastic Chair

Rei'itetyt muoviset tuolit antavat tyylikkään ilmeen. Tämäntyyppisiä tuoleja käytetään tavallisimmin toimistoasentamisessa tai uuden muotoilun luomisessa hiljattain remontoituun taloon. Tuoli on valmistettu jäykästä muovimateriaalista, jossa on lukuisia reikiä istuimessa ja olkapäässä.

17. Suunnittelija Cantilever Plastic Tuolit:

Suunnittelija Cantilever Plastic Chair

Tämä toinen toisenlainen kaiutinjärjestelmä, joka saa tukea vain etupuolella kaksi paksua jalustaa, joka kaartuu alaspäin laatikon muotoisen pohjan muodostamiseksi. Edessä olevat kaksi jalustaa jatketaan sitten istuimen ja olkapään muodostamiseksi. Istuin ja olkapää voidaan suunnitella jatkuvaan huokoiseen muotoiluun, joka muodostaa ainutlaatuisen muotoilun.

18. Muoviset Ruokapöydät:

Muovi Dining Chair

Muoviset ruokapöydät ovat kustannustehokkaita ja ne voidaan maalata eri värisävyillä, jotka ovat tämäntyyppisen tuolin lisäetu. Kun ostat kalliin ruokapöydän, pyrimme välttämään minkäänlaisia ​​muutoksia, mutta näitä yksinkertaisia ​​ruokapöydän tuoleja voidaan muokata ja säätää tarpeidemme mukaan.

19. Kukkamuotitekstiilit:

Kukka Design Plastic Chair
Tämä suunnittelija tuoli on yksinkertaisin ja helppo koristella tuoleja, jotka on valmistettu yksinkertaisella monoblokkotuolilla. Kukkasuunnittelu voidaan joko maalata tai 3D-kuvapapereita voidaan liimata tuolille tarkasti. Tämäntyyppistä tuolia voidaan käyttää teemapuhelutoimintoon.

Katso lisää: Puinen nojatuoli

20. Muoviset timanttikuvut:

Muovi Diamond Shaped Chair

Tämä timantti-muotoinen tuoli käytetään ravintolassa, valokuva-studiossa tai sisustustudioissa. Koko tuoli on valmistettu yksivärisestä, jossa on neljä ohutta jalusta, jossa on laaja istuma-alusta ja selkänoja on suunniteltu timantin muodoksi pääteemana.

21. Muoviset Easy Tuolit:

Muovi Easy Chair

Easy-tuoli voidaan kutsua myös Patio-tuoleiksi, joita voidaan käyttää terassilla, jossa on keskustapöytä, joka voi luoda täydellisen tunnelman juoda kupin kahvia. Nämä tuolit on valmistettu kestomuovista, kuten polypropeenista.

22. Lasten muovituolit:

Lapset Plastic Chair

Tämä on vakiovarusteinen pinottava muovinen tuoli, jota myydään eri väreissä, koska lapset saavat houkuttelemaan erilaisiin väreihin ja houkuttelevin piirre on muoto. Jalka on suunniteltu sylinterimäiseen muotoon, jossa on neliömäinen istuin ja laaja selkänoja. Tuolin tyyppi on kevyt, mikä helpottaa lapsia kuljettamaan sitä ympäri.

23. Linkitetyt muoviset toimistotuolit:

liittyy Plastic Office Chair

Tämäntyyppinen peräkkäin järjestetty tuoli tuo mukavaan viimeistelyyn kuin normaalisti järjestetyt muoviset tuolit toimistossa. Tuolissa on laaja selkänoja, sitten laaja, kaareva istuin, joka on valmistettu yhdestä muovista. Tämä asennus on kiinnitetty metallisen telineen pitkäynkoon.

24. Kierrätetyt muovisuojat:

kierrättää Plastic Design chair
Tämä paksu muovinen tuoli, valmistettu yhdestä muovista, joka on valmistettu kierrätetyistä muovipulloista ja muovisista keittiöesineistä. Tämäntyyppinen uusiokäyttöinen muovi on osunut huonekaluteollisuuteen erittäin voimakkaasti, koska nykyään ihmiset ovat saaneet tietoisuuden siitä, että ympäristöystävällinen ympäristö vähentää muovijätettä. Tämä muovinen tuoli on ainutlaatuinen muotoilu, jossa on pieni sivutuki.

Katso lisää: Ruskea nahkapuoli

25. Honeycomb Designer Muovi Ruokapöydät:

Hunajakenno Designer Plastic Dining Chair

Näiden tuolien selkänoja on suunniteltu hunajakennoilla, joissa on monta rei'itettyä epätasaista pyöreää mallia. Tämäntyyppinen tuoli on valmistettu akryylimateriaalista, joka antaa läpikuultavaa viimeistelyä ja jolla on kiiltävät näkymät. Tämä tuoli on myös valmistettu yhdestä akryylilohkosta, jossa on neljä jalkaa, jotka ulottuvat ylöspäin istuimen ja selkänojan muodostamiseksi, jotka on suunniteltu hunajakennoihin.

Jotta elämä olisi helppoa talon tai työpaikan siirtämisen aikana, on parasta käyttää kevyitä huonekaluja. Muovista valmistetut pöydät eivät ole niin käyttökelpoisia toimistokäyttöön, koska ne yleensä tulevat ilman sivulevyjä, mutta sitten käytettäessä pinoja ja suunnittelijaa voidaan käyttää puiset tuolit, jotka voivat auttaa ylläpitämään yrityksen budjettijärjestelmää. Nykyään kierrätetystä muovista tuoli tyynyllä, jota yrityksen päämies ja johtajat voivat käyttää, mikä ei todellakaan ole niin alhaista standardia kuin ajattelemme.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25.

Leave A Comment

+ 68 = 77