Tyylikäs ja moderni keittiöideoita Tyylit elämässä

Talon sydän, joka on ehdottomasti keittiö, joka tarvitsee hyvän suunnittelun, jossa on ainutlaatuisia design-esineitä, jotka sopivat eräisiin kauniisiin maalauksiin tai seinäkoristeisiin. Syy, miksi keittiötä kutsutaan talon sydämeksi, on itsestään selvää, koska se auttaa tekemään herkullista ruokaa, jota me nautimme hyvällä tunnelmalla. Hyvä tunnelma on tehty yhdistämällä täydellinen sisustus- ja väriyhdistelmä.

Viimeisimmät ja ainutlaatuiset keittiömestarin suunnitteluideoita:

Hanki lyhyt käsitys siitä, miten suunnitella uusi keittiö tai keittiö, joka tarvitsee joitain remodeling tämän artikkelin Top 30 Keittiö design ideoita auttaa selvittämään vähemmän vaivaa ja jännitystä.

1. Yksinkertainen pienoiskuvien suunnittelu ja kuvitus:

Yksinkertainen Miniature Kitchen Design with Artwork

Yksinkertainen studiohuoneisto voidaan modernisoida yksinkertaisella keittiösuunnittelulla, johon kuuluu kaasupäällyste, jossa on uuni kiinnitettynä sivupystykaappeihin, sivuseinä voidaan tehdä värikkäämmällä maalaamalla seinää tai naulaamalla joitain moderneja taideteoksia. Pieni keittiösuunnittelu soveltuu hyvin studiohuoneistoon, jossa avokeittiö voi olla ainoa keino luoda keittiö.

2. Hollannin tyyli Keittiö:

Hollannin kieli Style Kitchen

Hollantilaiset Deco-esineet ovat melko kuuluisia kaikkialla maailmassa, ja niissä käytetään perusjalustyökaluja, joissa on kaasuliesi tai sähköinen keraaminen uuni, uunin kiinnitys, sivukaapit tehdään rinnakkain toistensa kanssa, mikä auttaa säilyttämään kaiken pienessä suljetussa tilassa. Hollantilainen on tunnettu vanhasta perinteisestä sisustustarvikkeestaan, jotka sisältävät kattokruunut, puusuunnittelijat.

3. Riipusvaloinen laskuri:

Riipus lighted Countertop

Tämä uusi keittiön muotoilu paljastettaessa led-sipulit läpi läpinäkyvän lasin kannen kansi on tullut kuuluisa ja se on myös helppo tehdä se itse idea. LED-lamput voivat olla eri muodoissa ja koossa, jotka voidaan valita kerran valinnan sijasta vanhanaikaisten kattokiinnitteisten valojen käyttämistä, tämäntyyppinen riippuvalaistusjärjestelmä on kiinnitetty työtasoon.

4. Kolmiomainen muotoinen keittiö:

kolmion shaped kitchen

Kolmikantamainen keittiön muotoilu on uusin keittiön muotoilu kaikentyyppisten modernien keittiöiden suunnittelussa. Tämä kolmion muotoinen keittiö on suunniteltu helppokäyttöisyydelle, kun jääkaapin asioita siirretään kolmikulmion eräästä kohdasta ja leikkaavat ne toisella puolella kolmikulmioon, joka johtaa sitten pesualtaan, joka on yhdyskohta muodostamaan kolmion muoto. Tämän tyyppinen keittiö soveltuu hyvin modulaariseen keittiön suunnitteluun.

5. Maaseutu Sisustettu Keittiö:

Maaseutu interior designed Kitchen

Maaseudun keittiön muotoilu tuo mukanaan rauhallisen ja luonnollisen keittiön, joka on valmistettu alkuperäisistä bambusta ja puusta. Sisätilat ovat yksinkertaisia ​​ja tyylikkäitä, ja ne ovat tarkistaneet alemman kaappien peittävät verhot ja keittiön seinät koristeltu puukoriin tai bambuosastoihin, kulhoihin tai hattujen malleihin.

6. Luxury Designer Keittiö:

ylellisyys designer Kitchen

Suunnittelemalla ylellinen keittiö tarvitsee hyvää tutkimustyötä oikean tyyppisten huonekalujen ja sisustustarvikkeiden sijoittelussa. Tärkeimmät huonekalut olisivat tuolit ja valaistusjärjestelmä. Kaksi eleganttia ja rikkaan näköistä valoa, joka on kiinnitetty sivuilla näyttöruudun yläosaan ja sivukaappeihin,

7. Vintage Inspired Kitchen Design:

vuosikerta Inspired Kitchen Design

Vintage-muotoilu on yksi suosituimmista kuvioista trendikäs keittiön rakentamiseksi viime vuosina, nuorempi sukupolvi katsoo, että vintage-mallilla on oma kauneus, jota ei voida yhdistää mihinkään uusiin modulaarisiin keittiösuunnitteluun. Yleiset vintage-mallit ovat keittiöön sijoitettu puinen ruokapöytä, jossa on pyöriä kiinnitetty pöytään. Keittiön seinät on valmistettu punaisesta tiilestä ja jätetty ilman maalausta sen päälle.

8. Värikäs keittiö Design Ideat:

Värikäs kitchen design ideas

Toisin kuin puun ja valkoisen maalatun seinämallin, tämäntyyppiset värikkäät keittiömallit tekevät siitä mielenkiintoisemmaksi paitsi kokkijoille, myös lapsille, jotka auttavat vanhempiaan ruokien puhdistamisessa ja järjestämisessä. Värikäs tee-leija voidaan saavuttaa käyttämällä värikkäitä matto- lattiapäällysteitä vaaleilla kaapeilla.

9. British Style Keittiön suunnittelu:

brittiläinen style Kitchen Design

Britannian talo tunnetaan ainutlaatuisista ja tyylikkäistä design-huoneistaan, johon kuuluu myös keittiö. Keittiökaapit on valmistettu regeneroidusta puusta, maalattu valkoisella maalilla, jossa on metallikahvat. Työtaso on myös puusta, jossa on avoimet hyllyt mallit pöydän kummallakin puolella.

10. Valkoinen teema Classic-muotoilu Keittiö:

Valkoinen theme classic design kitchen

Valkoinen on kuninkaallinen väri, joka on tunnettu tosiasia, tämä rikas väri on käytetty keittiön sisätilojen suunnitteluun hämmästyttävän hyllyn ja työtasosuunnitelman avulla. Liesi on maalattu myös valkoiseksi. Pieni saari ruokailuun on varustettu korkea jakkara, joka on kontrasti väri.

11. Zen Design Keittiö:

Zen Design Kitchen

Zen-muotoilu on tyypillinen japanilainen suunnittelija keittiö, joka koostuu marmorilaskureista ja käsintehtyjä puisia liukuovia, joissa on teräksinen pesuallas ja puinen leikkuulauta, joka liukuu tiskin ympärille. Puupöytien tärkein osa on puusta valmistetut perhosangat. Tällaista muotoilua pidetään tyypillisesti vain japanilaisessa suunnittelussa.

12. Keittiön ulkoasu:

ulko- Kitchen Design

Niille ihmisille, jotka omistavat rannan puolella keinona tai ihmisillä, joilla on suuri yhdistelmä seinä voi ajatella tehdä joitakin innovatiivisia ajatuksia asentamalla keittiön ympärillä parvekkeella minimaaliset gadgetit. Työtasot voidaan tehdä betonista tai tiiliseinästä, jossa on sisäänrakennettu liesi, astianpesukone ja pesuallas.

13. Rustic Look Kitchen Design:

Maalaismainen look Kitchen Design

Puusepän puusta valmistettu rustiikkinen muotoilu, joka vaatii täsmällistä työtä muuttamaan kirkkaan näköinen puu siihen maalaismainen vanha ulkoasu. Tämän tyyppinen muotoilu kuuluu ylellisen keittiön muotoiluun. Kaapit, työtasot, savupiippu ja ruokapöytä on valmistettu puhtaasta teakista tai ruusupuusta.

14. Siirrettävä vastakohtainen keittiön muotoilu:

siirrettävä counter top kitchen design

Tämäntyyppinen muotoilu sopii keittiöön, joka tarvitsee remontointia ja pieniä muutoksia nykyisiin huonekaluihin ja muotoiluun. Tällainen houkutteleva muotoilu voi olla puusta tai puusta jaloteräksestä. Pöydän alaosassa on telinejä mausteiden ja muiden pilaantuvien esineiden varastointiin. Pöydälle, jossa ei ole hyllyjä, voidaan irrotettavat korit sijoittaa pöydän alaosaan.

15. Puoliympyrä Modulaarinen keittiö Suunnittelu:

Puoliympyrän Modular kitchen design

Tämä helppokäyttöinen muotoilu, jota kutsutaan modulaariseksi keittiömuodoksi, on saavuttanut merkityksensä yli vuosikymmenen ajan ja silti tällainen keittiö on säilyttänyt arvonsa parannetuilla malleilla ja viimeistelyllä. Tämä puoliympyrän muotoinen keittiön muotoilu on kontrastiväristä kaappia, jossa on pyöreä työtaso ja laajennettava sivupöytä, jossa on korkeat tuolit.

16. Kiiltävä sisustus Modulaarinen keittiö:

Kiiltävä Interior Modular kitchen

Modulaarinen keittiö voi olla kiiltävä ja kiiltävä, se on ehdottomasti kiiltävä viimeistelty keittiömestari on saanut merkityksen. Kaappien väri voi olla kirkkaita värejä, kuten keltaista, punaista tai hienovaraista väriä, kuten taivaansininen. Tämä kiiltävä keittiö on L-muotoinen, jossa on laaja työalue. Kiiltävät kaapit vaativat runsaasti kunnossapitoa, joka suoritetaan säännöllisellä puhdistuksella nestemäisellä lasinpuhdistimella.

17. Marokon avoin kaappi Keittiö Design:

marokkolainen Open Cabinet Kitchen Design

Marokkolainen keittiömestari tunnetaan avoimesta tilavasta design-keittiöstä, joka antaa tilavammat näkymät. Kaappien ovien avaaminen ja sulkeminen on vähäisempää. Avoin kaappi on valmistettu puusta tai teräshyllystä. Kaappien alla olevat seinät ovat värikkäitä tarttumalla tapetteihin tai suunnittelija-laatat.

18. Blue Beach Theme Keittiö Design:

Sininen Beach Theme Kitchen Design

Ranta-teema antaa kirkkaat näkymät keittiölle pienten pienien kuvamateriaalien ja sinisten nimien kautta, jotka on kiinnitetty kaapin vieressä olevien seinien puolelle. Tiskin pää on valmistettu valkoisesta maalatuista yläosasta, jossa on sininen maalattu jalka. Ikkunan verhot valmistettiin myös sinisestä väristä, ja siihen piirrettyjä käsintehdyt mallit. Seinämien koristeluun käytettävät laatat ovat melko kiiltävät ja niihin on liitetty kuoriarkkitehtävät kaapin alaosassa.

19. Apteekki suunniteltu keittiön kaapit:

apteekkari Designed kitchen cabinets

Apothecary suunnitellut kaapit ovat pieniä söpöjä näköisiä hyllyjä oven kiinnikkeineen. Tämäntyyppiset kaapit näkyvät vasta laskurin yläpuolella. Nämä pienet kaapit auttavat varastoimaan pieniä astioita tai mausteita. Nämä jotkut laatikot toistetaan kuten laatikot, jotka on suunniteltu tablettien säilyttämiseen apteekissa.

20. Vintage Sink ja Tap Design-keittiö:

vuosikerta Sink and tap Designed Kitchen

Keittiön vintage-sisustuksen käsite on tullut yksi tunnetuimpia ideoita keittiön sisustuksessa. Vintage-pesuallas on valmistettu puupohjasta, jossa kupari- tai teräsputki on ainutlaatuinen.

21. Puinen katto suunniteltu keittiö:

Puinen Ceiling Designed Kitchen

Puinen katto oli vakiomalli, jota nähtiin kaikissa Euroopan kotitalouksissa, jotka ovat saaneet Intiassa huomiota näinä päivinä. Puupalkkeista valmistettu katto on melko vakaa ja jäykkä. Nämä puupalkit on korostettu LED-valoilla.

22. Ranskan ikkuna Keittiö Design:

Ranskan kieli Window kitchen design

Ranskan ikkuna-konsepti on melko kuuluisa ikkunamalli, jota käytetään hallin suunnittelussa. Tämä pitkä ikkuna on mukava avautua ja sulkea, mikä auttaa hyvän ilmankierron ja vähentää savua keittiön ympärillä.

23. Jet Black Suunniteltu keittiö:

Tyylikäs ja moderni keittiöideoita Tyylit elämässä

Jet-musta keittiön muotoilu on ihanteellinen väri intialaiselle keittiölle, koska Intian ruoka sisältää paljon värikkäitä mausteita. On suositeltavaa mennä mustan värin työtasolle ja kiukaan kiinnitettynä sivuhuovastoihin. Tämä musta värillinen keittiö sopii hyvin puinen puoliympyrän puolella aamiaispöytä.

24. Yacht Style Suunniteltu keittiö:

Jahti style designed Kitchen

Yachting-suunnittelun pitäminen tärkeimpänä konseptina keittiön suunnittelussa, joka antaa eri arkkitehtonisen tason, jossa tuodaan esiin ainutlaatuinen keittiökonsepti, jossa puukatto ja kaareva ulkonäkö sinisellä lattialla.

25. French Style Designer Keittiö:

Ranskan kieli Style designer kitchen

Tämä on moderni suunnittelija ranskalainen keittiö, jossa on graniittiset työtasot. Ranskalaistyylinen keittiö tunnetaan rauhallisesta ja yksinkertaisesta keittiösuunnittelustaan. Ranskalaiset suosivat kerman pääväriä sisustamalla keittiön seinää ja kaappeja.

26. Nordic Style Kitchen Design:

pohjoismainen style Kitchen deisgn

Pohjoismaiden osassa maailmaa tiedetään pitävän asioita erittäin puhtaina ja täsmällisinä. Se sisältää myös keittiön suunnittelun ja niiden ylläpitämisen. Koska huolto ei ole ongelma, kaapit on suunniteltu valkoiseksi ja puusta valmistettu valtava teurastaja.

27. Ympäristöystävällinen keittiön suunnittelu:

Luontoystävällinen Kitchen design

Vihreä on rauhan väri ja symboli, jonka avulla ihmiset tietävät, että rakastamme olla ympäristöystävällisiä. Kasvava pienikokoisten kasvien käsite kannustetaan luomalla oikea tunnelma, joka saavutetaan maalaamalla vihreä seinä ja yhdistämällä valkoinen maalattu ruokapöytä vihreillä maalatuilla teräsistuimilla.

28. Korkea lasin lasin laskuri:

Korkea shine glass counter top

Tätä nykyaikaistettua keittiötä voidaan käyttää avoimessa tai suljetussa keittiökonseptissa. Lasi voi olla joko yksinkertainen sileä lasinen työtasot tai suunnittelija lasi, joka antaa rikkaan ilmeen keittiöön. Tämä lasilevytaso antaa erilainen ulkoasu muusta kivenmuotoisesta työtasosta.

29. Bar Stool Suunniteltu keittiö:

Baari stool designed kitchen

Keittiö nykyään on suunniteltu puolella aamiaispöytä, joka tarvitsee hyvät tuolit mukana liitteenä taulukossa. Koska aamiainen on kiinnitetty L-muotoiseen tai kolmiomainen muotoiluun keittiö, pöydän korkeus on enemmän kuin tavallinen, joten korkea tuoli käytetään, joka on nimeltään baarituoli.

30. Piilotettu keittiö Design:

kätketty Kitchen Design

Piilotettu keittiömestari sopii parhaiten yhden huoneen huoneistoon, jossa on valtava sali ja makuuhuone. Tämän tyyppinen keittiö kuuluu avoimen keittiön luokkaan. Tätä keittiötä voidaan käyttää työntämällä puukehystä ylöspäin liukuoviin ja sitten tämä kehys voidaan sulkea takaisin ja muodostaa kehyksen tai väärä seinä.

Keittiön suunnittelu edellyttää hyvää tutkimusta ja tietoa tuotteista ja sen kestävyydestä. Kaikki edellä mainittua tyyppiä ei voida käyttää konseptin suunnittelussa. Jokaisella mallilla on oma ainutlaatuinen identiteetti, mutta yleisesti käytetty sisustustekniikan muotoilu kasvaa keittiössä olevia pieniä kasveja, joita voidaan käyttää myös ruoanlaittoon. Valitse viisaasti ja pane ne keittiössäsi!

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25, 26, 27, 28, 29, 30.

Leave A Comment

+ 3 = 13