Tuntematon tietää ennen Keratin Hair Straightening -hoidon aloittamista

Keratin Hair Straightening -järjestelmät, kuten Brazilian Blowout tai Coppola Keratin System, ovat olleet viimeisimmät, jotka osuvat markkinoille ja tämä artikkeli kertoo järjestelmän yksityiskohdista ja siitä, haluatko valita sen.

Mikä on keratiinihoito?

Keratiini on proteiinia, joka luonnollisesti löytyy hiuksista, joka voi täyttää hiuksesi huokoset. Keratiinin puuttuminen voi johtaa takertuneisiin, kiharaisiin hiuksiin. Keratiinihoito käyttää kemiallista nimeltään formaldehydiä, joka lukittuu keratiiniin hiuksiin, paljastaen suorat, kiiltävät hiukset.

Keratiinihoitoja ei käytetä karvaisten hiusten hoitoon. Ne eivät voi hermostua, ja ne voivat olla vain hiusrakenteen sileyttä.

keratiini hair straightener

Onko keratiinihoito turvallinen hiuksille?

Kuten minkä tahansa kemikaalipohjaisen hoidon yhteydessä, keratiinihoidot tulevat myös kolikon rumaisella puolella. Ne sisältävät erittäin suuria määriä kemikaaleja, jotka saattavat hiuksesi näyttää jonkin aikaa, mutta voivat vahingoittaa niitä voimakkaasti juuresta. Useimmat ihmiset ovat kokeneet hauras hiukset, hiusten oheneminen ja jopa hiustenlähtö hoidon jälkeen.

Keratiini hoito tekee hiuksista suoran?

Keratiinihoito auttaa rentouttavissa kiharat hiukset ja tekee niistä suoran. He rikkoo hiustensa sidokset pysyvästi, johtaen suoraan hiuksiin. Vaikutukset kestävät pari kuukautta tai kunnes uudet hiukset kasvavat.

Keratin Hiusten suoristus:

Hoidon kesto:

Kuluttajille kerrotaan usein, että tämä hiusten suoristusjärjestelmä on kestänyt 12 viikkoa tai pidempään sileillä suorilla hiuksilla. Mutta totuus on, että tämä aika riippuu siitä, kuka saa sen ja hänen hiustilansa. Hiusten koostumus sekä sen huokoisuus ja tiheys ovat tärkeässä asemassa määritettäessä hiusten hoidon kestoa. Myös hiusten laatu ja kuinka usein ne shampoo otetaan huomioon.

Mitä siinä on:

Jotkut näistä hiushoidoista ovat formaldehydiä vapaita, mutta ne sisältävät sen vaniljaksi tai aldehydiksi tunnetut johdannaiset jne. Näiden kemikaalien pitoisuudet hoidoissa määrittävät, onko järjestelmä haitallinen hiuksillesi vai ei. Enimmäkseen kaikki suuret hoidot sisältävät noin 1,8% - 2% formaldehydiä, jopa hajusteissa ja säilykepohjaisissa ruoissa ja säilykkeissä. Suurin osa suosituista hoidoista markkinoilla on keratiinipohjainen.

Katso lisää: Vihjeitä kovettuneiden hiusten tasaamiseksi

Kuinka se toimii:

Keratiini on erityinen proteiini, joka löytyy hiuksista. Se auttaa täyttämään aukot, jotka löytyvät hiusleikkauksista, jotka voivat olla kuivia, halkeamia tai vaurioituneita päivittäisen elämän vuoksi. Keratiinin hiusten suoristusvoide sekoitetaan erilaisten formaldehydien määrien kanssa, se levitetään hiuksiin ja lukitaan litteän raudan lämpöä käyttäen. Tämän hoidon aikana vapautuneet höyryt ovat myrkyllisiä ja niitä on vapautettava. Käytetty formaldehydi sitoo keratiinihiukkasia ja oikaisee hiusten ulkonäköä antaen sille sileän ja kiiltävän ulkoasun..

Nämä keratiinihoito kestävät yleensä kaksi kuukautta. Nämä hoidot kestävät 90 minuuttia tai pidempään, riippuen hiusten pituudesta. Hoidon hinta vaihtelee vastaavasti.

Katso lisää: Pysyvä hiusten suoristus miehille

Hiusten hoito:

Kohokohdat tai hiusvärit ovat sallittuja hiuksille, joilla on ollut keratiinipohjaisia ​​hoitoja. Jotkut asiantuntijat suosittelevat, että hiusten värjääminen on tehtävä keratiinihoidon jälkeen, koska tämä lukkiutuu hyvin hyvin.

Uusi tilapäinen hoito

Shampoo shampoo hoitoja, jotka pysyvät vain lyhyen ajan ja kustannukset ovat myös tehokkaita. Niiden kustannukset riippuvat hiusten hiusten ja hiusten laadusta.

Tuntematon tietää ennen Keratin Hair Straightening -hoidon aloittamista

Top 5 Keratin Hiusten suoristus tuotteet

1. Keratin Research Brazilian Keratin Hair Treatment

Tämä hoito on suunniteltu tekemään hiukset suoriksi ja kauniiksi. Se väittää vahvistavan hiuksiaan ja jättää sen laajalle. Se myös parantaa hiustenne elastisuutta. Kuitenkin, kuten minkä tahansa keratiinihoito jättää voimakkaita ja vaarallisia huuruja, niin hoitoa on noudatettava.

2. Gold Label Professional keratiinihoito

Jos sinulla on kihara, karkea ja karkea hius, tämä hoito on paras sinulle. Se on valtava helpotus ihmisille, jotka haluavat pitää hiuksensa suorana ja hallittavina ilman, että tarvitsee viettää paljon aikaa muotoiluun. Se väittää poistavan rapea ja pitää kiharat pois tiestänne. Tämä tuote sisältää kuitenkin erittäin korkeita formaldehydiä ja voi vahingoittaa hiustesi.

3. Lanza Keratin Healing Oil hoito

Tämä öljy on kaikkein yksinkertaisin, mutta tehokkain Keratin Oil -hoito. Sinun ei tarvitse monia hiuksia käyttäviä ihmisiä. Sinun tarvitsee vain käyttää öljyä kosteisiin hiuksiin ja katsella taikuutta. Tämä öljy voi kuitenkin olla melko paksu ja hiukset rasvaista. Lisäksi se ei toimi kovin hyvin paksuihin, kiharaisiin hiuksiin.

4. Marokon Keratin tehokkain brasilialainen keratiini

Tämä Keratin-hoito jättää pysyvän suoristusvaikutuksen hiuksillesi, joka voi kestää 3-6 kuukautta riippuen hiustyypistä ja huollosta. Menettely on kohtalainen, mutta tulokset ovat sen arvoisia.

5. Keratiini hoitosetti - Orgaaninen - formaldehydi vapaa

Tämä hoito on suhteellisen turvallinen hiuksillesi, kun otetaan huomioon, että formaldehydi on vapaa. Se ei ole voimakas tuoksu ja se voi tuottaa hyviä tuloksia. Vaikutukset voivat kuitenkin kestää enempää kuin viikon ja saatat joutua kiirehtimään salonkiin uudelleen.

6. Keune Keratin Hiusten suoristusvoide

Tämä on yksi parhaista ja tehokkaimmista Keratin-suoristusvoideista hiuksiin. Jos sinulla on äärimmäisen kihara, karhottomat hiukset ja haluat saada kiillotetun ulkoasun, tämä on sinun go-to kerma. Sileitä hiuksia on helppo levittää ja käyttää. Se väittää luovan kestävän vaikutuksen noin viideksi kuukaudeksi. Paras osa tätä kermaa on, se on 100% formaldehydiä vapaa!

Keratiinihoidon sivuvaikutukset

  • Raskaana olevien tai imettävien naisten on suositeltavaa, ettet saa hoitoa tai joutuvat kosketuksiin sen kanssa, koska se on lapselle myrkyllistä.
  • Astman hoidolla on tiedetty olevan vakavia reaktioita tähän hoitoon.
  • Jotkin uusista kaavoista on tiedossa, että formaldehydi muuttuu vaniljaksiin tai aldehydiin kuumennettuna raudan kanssa ja tämä on erittäin myrkyllistä.
  • FDA varoitti hiusyhtiöitä vuonna 2011, että formaldehydipitoisuus oli "vaarallisesti korkea", jopa jopa 10%.
  • FDA on pyytänyt yrityksiä vähentämään tätä määrää tai vetävät kaikki tuotteet markkinoilta.

Nämä keratiinihoito vähentää aikaa, jonka käytät puhaltamalla hiuksiasi 40-60%: lla ja päästä eroon kaikista siitä haalistumisesta. Ilmasto pyrkii hallitsemaan hiustasi vähemmän tämän hoidon jälkeen, eikä hiukset ole sateessa tai kosteudessa. On myös huomattava, että tämä hoito ei poista hiuksia, vaan vain sujuu sen välttämiseksi, ja se näyttää silmältä. Lämpöeristimet ovat turvallisempi vaihtoehto tällä keratiinipohjaisella hoidolla.

Kuvat Lähde: Shutterstock

Leave A Comment

60 − = 52