Top 9 Ylelliset Jacquard Sarees | Tyylit elämässä

Käyttämällä erityistä jacquard-kangasta, syntyy jacquard-muoto. Se kutoo langan suoraan kankaalle sen sijaan, että se painaa tai kirjailee sitä. Se voi olla kukkasuunnitelma, timanttikuvio tai damastin muotoilu. Jacquard-mallit on yleensä kudottu erilaisiin saree-materiaaleihin, kuten pellava-, kreppiksi tai silkiksi ja ovat hyvin suosittuja nykypäivän yhteiskunnassa.

Valtava Jacquard Sarees:

Tässä ovat meidän top 9 valtava jacquard sarees kuvia kuten meitä.

1. Jacquard Blue / Purple Half Banarasi Saree:

Jakardi BluePurple Half Banarasi Saree 1

Ylin valinta on tämä erityinen yhdistelmä, saree. Tämän alemman puoliskon tämä banarasi on itsekiinnittyvä kuninkaallinen ja upea paksu, hienostunut jacquard-raja. Ball on pehmeä sävy purppuran brodeerattu kauniissa kultainen resham työtä. Katso loistavia joku puolue tässä hämmästyttävä suunnittelija saree.

2. Vihreä kullanvärinen kaksisävyinen Jacquard Saree:

Jaquard Sarees-Green Gold Two Tone Jacquard Saree 2

Katso rikas ja loistava tässä kahdessa värisävyssä vihreällä ja kultaisella silkkisirellä. Saree on tavallinen, mutta hohtavat kultaisen sävyn tietyllä valaistuksella. Pallolla on kaunis kultainen jacquard-muotoilu, kun taas reunalla on juokseva siksakokuvio. Tämä on yksi suosituimmista kultaääniä jacquard sarees.

3. Musta ja kultainen Jacquard Manipuri Silk Saree:

Jaquard Sarees-Black And Gold Jacquard Manipuri Silk Saree 3

Houkuttele houkuttelevaa tässä lumoavassa Manipurin silkkisairaassa. Lämpimät, kultaiset silkki-laskokset, joissa on mustat kirjaillut paisley-kuviot, sopivat täydellisesti sareen mustan jacquard pallun kanssa. Ruusu on kultaa kuumalla vaaleanpunaisella leikkuulla, joka tarjoaa jyrkän kontrastin muuhun saree-malliin. Upea pala. Nauti ihastuttavista katseista missä tahansa cocktailissa tai illalla. Tämä on yksi lumoava Manipuri jacquard silkki sarees.

4. Kerma ja vaaleanpunainen Crepe Ja Verkko Jacquard Saree:

Jaquard Sarees-Cream And Pink Crepe And Net Jacquard Saree 4

Katso jumalallista tässä tyylikkäässä puoli kreppa ja puoli netto saree. Hame, joka on kirjoittanut kauniita valkoisia ja vaaleanpunaisia ​​kukkia, on tämän vintage-romanttinen houkutus. Magenta-pallo, jossa on jacquard-reunus, mukana upea pusero, jossa on kirjailtuja verkkojen hihat, tekee tästä saree-mallista yksinkertaisen hienon. Tämä on yksi parhaista jacquard crepe sarees.

Katso lisää: Sareen kirjontakuviot

5. Viininvärinen Jacquard Satin Saree:

Jaquard Sarees-Wine Coloured Jacquard Satin Saree 5

Katsokaa ja pidä rojaltiä tässä upeassa, jacquard saree. Runsas viini, satiini, tämä pehmeä, ylellinen kappale, jossa on kultainen, jacquard-pusero, tuntuu majesteettiselta hetkeltä, kun peität sen. Ohut kultainen raja lisää ylimääräistä tyylikkyyttä sareeen. Tämä on yksi parhaista satiini jacquard sarees.

6. Navy Blue ja Red Georgette Jacquard Saree:

Laivasto Blue And Red Jacquard Georgette Sari 6

Käytä tätä yksinoikeutta, design-kokonaisuutta mihinkään häät ja katsella leuat pudota. Tämä hieno georgette pala on ehdottoman arvokas laatu siihen. Punainen, voimakkaasti koristeltu hame ja tummansininen jacquard-top puoli kontrasti täydellisesti. Lisää halter kaulan koristeellinen kultainen pusero punaisella ja kultainen koristelu vastaa sarees rajaa, voit katsoa ulos tästä maailmasta. Tämä on yksi parhaista georgette jacquard sarees.

Katso lisää: Vipul Silk Sarees

7. Vaaleanpunainen verkko Jacquard Saree:

Jaquard Sarees-Light Pink Net Jacquard Sari 8

Katso jokainen tuuman diva, että olet tässä yksinoikeudella suunnittelija net saree. Upea vaaleanpunainen kangas näyttää niin herkalta ja kimmeltävän täydellisesti jacquard-kukan muotoilun kanssa. Hohdokas raja tuo lisää glamouria tähän upeaan saree-malliin. Tämä on yksi parhaista upeista jacquard net sarees.

8. Vihreä ja kerma Banarasi Jacquard Saree:

Jaquard Sarees-Green And Cream Banarasi Jacquard Sari 8

Ole ainutlaatuinen nainen ja viihdytä hienostuneesti tätä hilpeää banarasi jacquard sareeä. Jacquard-puunvärisuunnittelu yhdistettynä pullo vihreä ja punainen vihje antaa tämän saree rikas laatu ja herättää muistoja Imperial aikakauden. Majesteettinen ja suuri, käytä tätä saree armolla ja tuntuu miljoonalta dollarilta.

Katso lisää: Jamdani Sarees

9. Georgette And Net Jacquard Saree:

Jaquard Sarees-Georgette And Net Jacquard Sari 9

Hämmästyttää häät tai vastaanotto tässä ylellisessä, georgette-ja net saree. Sareen punaisella laskostunut osa viittaa perinteiseen kultaiseen jacquard paisley -suunnitteluun. Lisäämällä moderniin kierteeseen beige-pitsi-puoli, joka on kirjoittanut kauniissa, monimutkaisessa zari-työssä.

Toivottavasti pidät nämä värikkäät jacquard sarees jotka ovat erittäin hienoja kaikenlaisia ​​perheen toimintoja ja festivaali.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 82 = 83