Top 9 Wella Ilmastointilaitteet Tyylit elämässä

Oletko koskaan kokeillut Wellan hoitoa? Jos ei, älkää huolehditko täällä, kerron sinulle luettelon Wella-hoitoaineista eri hiuksille. Hoitoaineella on tärkeä rooli hiustenhoitomenetelmässä. Joten miksi et kokeilisi tätä?

Meidän Top 9 Wella Ilmastointilaitteet:

1. Wella Shampoo Brilliance:

Wella Shampoo Brilliance

Tämä on triviaali shampoo, joka auttaa suojaamaan hiusväriä. Se tekee hiuksista voimakkaan ja paksun. Tämä shampoo on täydellinen normaaleille ja hienoille värikäsiteltyille säikeille. Se hiljaa puhdistaa hiuksesi, kun taas ravinnosta päänahalle.

2. Wella Enrich Shampoo & Conditioner -kurssi Hair Liter Duo 33.8 Oz:

Wella Enrich Shampoo & Conditioner Course Hair Liter Duo 33.8 Oz

Enrich Shampoo 10.1 oz tilavuus on hieno plus / tai ohut hiukset. Richrich Conditioner 8.4 oz kosteuttaa kuivia hiuksia. Se auttaa säilyttämään hiusten värin

Lisää äänenvoimakkuutta ja tarjoaa liikkeen hienoksi, tylsäksi muutoin kimmoiseksi hiukseksi, jota käytetään hienosti normaaleihin hiuksiin. Se on parannettu silkkileimalla ja Shea-voin kanssa, tämä ylellinen shampoo voimakkaasti ravitsee ja kosteuttaa. Hiukset on korjattu ja lisäksi rajoittunut vasemmalle silkkinen pehmeä on onnellinen loistaa. Se korjaa ja suojaa kuivaa ja vioittunutta kampausta jättäen sen täynnä elinvoimaa.

Katso lisää: Jätä hoitoon Intiaan

3. Wella Professional Enrich Shampoo & hoitoaine Suoritetuille hiuksille:

Wella Professional Enrich Shampoo & Conditioner For Straightened Hair

Shampoo & hoitoaine on tarkoitettu kuiville, vaurioituneille, suoraviivisille hiuksille. Se jättää hiukset tasaiselle ja pehmeälle kosketukselle sekä hallitsee säälittäviä hiuksia. Runsaasti shampoo, jossa on kosteusvoide ja runsaasti sheavahaa, joka voi kemiallisesti ravitsee hiuksia ja suoristaa hiukset ja plus silkkiuutteet antaa eniten loistavia hiuksia

Curly hiukset tarvitsevat runsaasti kosteutta, samoin kuin Wella Professionals rikastuttaa hoitoa. Se hyödyntää Triple Blend -teknologiaa sen varmistamiseksi, että jokainen lanka saa saman määrän hoitoa koko prosessin ajan.

4. Wella SP Repair Conditioner 200ml:

Wella SP Repair Conditioner 200ml

Se palauttaa vahingoittuneiden hiusten ja tekojen pysähtyä tulevien vaurioiden varalta. Se on täydellinen kuiville, hemmoteltuihin sekä hiusten kemialliseen hoitoon. Korjaava hoitoaine on voimakkaasti ravitseva kaava, joka muuttaa hiukset välittömästi tukemaan resilenssiä ja vahvuutta hiuksissa. Rich plus pehmeä, korjaava hoitoaine palauttaa hiusnahkon tilan tasaiselle hiukselle ja välttää rakeita.

5. Wella Enrich kosteuttava hoitoaine karkeille hiuksille Unisex, 8.4 Ounce:

Wella Enrich Moisturizing Conditioner For Coarse Hair For Unisex, 8.4 Ounce

Paranna Haluatko karkeat hiukset, että sinun on parannettava kosteuttavaa hoitoa, jonka Wella design house käynnisti.

Se on vapaaehtoista casual kulumista varten. Paranna kosteuttavaa hoitoa For Course Hairin Wella for Unisex - 8.4 oz hoitoaine.

Katso lisää: Garnier-ilmastointilaitteet

6. Wella Elements jätetään spray-hoitoon:

Wella Elements Leave In Spray Conditioner

Se on Paraben Free, jätä spray-hoitoaine kuiville, loppuun käytettäville hiuksille. Tämä jättää spray-hoitoaineessa auttaa puolustamaan hiuksia päivittäisestä stressistä ja uudistaa hiusten kosteuden. Ravista hyvin ennen käyttöä. Pyyhi kosteaksi, pese hiukset. Deal tasaisesti plus kampa koko. Vältä huuhtelua.

7. Wella Professionals Brilliance hoitoaine hienoille, värillisille hiuksille (200ml):

Wella Professionals Brilliance Conditioner For Fine To Normal, Coloured Hair

Nourish plus puolustaa hienoisia hiuksia Wella Professionals Brilliance Color Enhancing hoitoaine Hieno normaalille hiuksille. Rikastuttaa timanttipölyltä, tämä hoitoaine muuttuu paremmin ja hienoksi normaaleiksi hiuksiksi täynnä energiaa. Tämä on tarkoitettu kosteutetuksi käsiteltyjen hiusten alla. Ilmastointilaite liittää vallankumouksellisen kolmoissekoitustekniikan, joka parantaa väriä ja lehtiä sekä normaaleja hiuksia täynnä elävää loistaa ja vapaasti virtaavaa ryhmää.

8. 2 kpl Wella Color Preserve korjaava hoitoaine 12 oz ea:

2 Pcs Wella Color Preserve Repairing Conditioner 12 oz ea

Tämä on yksi parasta hoitoa vaurioituneista hiuksista. Se on paras laatu säilyttää hiusten väri. Sekä miehet että naiset voivat käyttää hoitoa korjaamaan vahingoittuneita hiuksiaan. Voit myös kutsua sitä unisex-hoitajaksi.

Katso lisää: Pantene hoitoaine kuiville hiuksille

9. Wella Professionals Elements päivittäinen uudistuva hoitoaine 6.76 oz / 200 ml:

Wella Professionals Elements Daily Renewing Conditioner 6.76 oz

Se on kevyt ja parabeenivapaa hoitoaine, joka vahvistaa jokaisen hiuskuidun sisältä, auttaa korjaamaan ja säilyttämään hiusten luonnollisen elinvoiman. Se on dermatologisesti testattu, tuhka-puuuute, joka sisältää voimakasta antioksidanttia viimeisimmillä, biologisesti hajoavilla vahingollisuustekniikoilla. Se korjaa korostuneiden hiusten kosteutta ja pehmentää hiuksia normaalille sujuvuudelle. Tämä uudistuva hoitoaine kekseli värillisiä / korostuneita hiuksia.

Kuvan lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

94 − 90 =