Top 9 Vanessa Hudgens kampaukset Tyylit elämässä

Jos olet suuri fani tämän "High School Musicalin" tunne sitten täällä on opas joitakin hänen parhaat kampaus, jonka voit urheilu saada tyylikäs ulkonäkö, joka Vanessa on tullut päälle ajan.

1. Pompadour:

Pompadour

Ylhäältä päällimmäinen äänenvoimakkuus puhuu tämän kampauksen pituudesta. Vanessa Hudgens vetää pompadouria kuin hyvin harvat.

2. Medium Barrel Curls:

keskikokoinen barrel curls

Katsokaa niitä kiharoita - ne ovat täydellisiä tynnyreiden kiharoita, jotka katsottuna yhdessä näyttävät täydelliseltä sylinteriltä. Tämä keskipitkän hairstyle voidaan pukea naiset, joilla on paksut hiukset, kuten Hudgens.

Katso lisää: Miley Cyrus kampaukset

3. Sivusuojatut rajat:

puoli swept fringes

Tämä ilme on eräänlainen EMO-look, ei se? Kaikkien aallotettujen kerrostuneiden hiusten ja sivujen pujotettujen otsatusten edessä tämä kampaus luo jonkinlaisen oman asenteensa.

4. Pitkät kiharat:

pitkä curls

Määritelty puoliväli ja loistavat kiemurut - tämä on resepti täydelliselle pitkälle kiharat kampaukselle, jossa ei vain pääse houkuttelemaan pitkiä haaleja, vaan myös joitain kiharaa sen mukana. Kierteet lisäävät tilavuutta hiuksiin, jotka puolestaan ​​korostavat leuan linjaa ja tuovat esiin sen melko symmetrisen kasvon.

Katso lisää: Meg Ryan Hairstyles Kuvia

5. Loose Bun:

Löysä bun

Ovatko juhlat osallistuvat ja olet hämmentynyt, miten muotoile hiuksiasi? Älä katso enää. tämä kampaus on täydellinen juhlakappale. Tämä kampaaminen vie vähemmän aikaa tyyliin ja on salamainen hallita myös - nämä ovat vain vaatimuksia puolueen kampauksesta. Hiuksilla on karkea ulkonäkö, ja se vedetään takaisin ja sidotaan löysästi. Edessä olevat hiukset jätetään myös otsaan niin, että otsatukka ja muutaman hiusnaulan antavat myös virrata poskipuiden ympärille.

6. Bangs:

Otsatukka

No, nämä otsat ovat ehdottomasti silmäkuvioita, mutta sen sijaan, että pitkien otsojen pituus pidetään silmäkulmien yläpuolelle (joka on useimmat silmäkuvioinnit), tämä kampaus sisältää silmänsä peittävät otsat, ja mielenkiintoinen asia on - se silti kiinnittää huomiomme silmät. Joten jossakin mielessä nämä ovat muutettua versiota kyseisestä etukuvasta silmänrunkoilla. Muut hiukset virtaavat alas hänen harteillaan näyttäen hämmästyttäviä kiharoita ja aaltoja kaikkialla.

Katso lisää: Lady Gaga uusi kampaus

7. Side pyyhkäisi Short Hairdo:

puoli swept short hairdo

Toinen lyhyt kampaus, mutta tällä kertaa hän päätti mennä klassisemmalla ja säännöllisemmällä ulkoasulla eikä muotoilla sitä liikaa. Vanessa piti sitä yksinkertaisena tässä kampauksessa, jossa hän otti osittain siistinpuoleisen osan ja osittain myös hiukan hiukan sivuilla. Kasvoilla ei ole hiusnauhoja, mikä tekee selväksi, että hän haluaa osoittaa kauniiltaan täydellisesti symmetriset kasvot.

8. Lyhyt, runsaat kiharat:

Lyhyt voluminous curls

Ei ole epäilystäkään siitä, että Vanessa Hudgens näyttää äärimmäisen söpöinä tällaisissa lyhyissä hairdos, jossa hän flaunts hänen paksut hiukset. Tässä nimenomaan hän ei vain hiusneita hiusten paksuutta, vaan on myös lisännyt joitakin tyylikkäitä tyylikkäitä hiuskorvan kiharoita. Volumizing lotion teki sen tempun lisäämällä ylimääräisen pienen tilavuuden hänen jo laajalle hiuksilleen ja siten tekemään sen näyttävän entistä tiheämmältä ja paksummalta. Tämä kampaus täydentää hänen kasvonsa hyvin ja jos sinulla on kasvoja kuten hänen, niin on suositeltavaa, että ehdottomasti mennä tämän kampauksen.

9. Pitkät suorat kampaukset:

pitkä straight hairstyle

Katsokaa hänen kaunista kaunista kaarituettaan. Hänellä on hiukset hajoitettu keskelle hyvin määritellyllä erotuslinjalla. Hänen hiukset on harjattu silhouetting hänen pää, joka saavuttaa puhdas ja kiillotettu ulkoasu. Kauniit kerrokset pitävät keskimääräisen tilavuuden koko hiusten pituuden ajan. Tämä kampaus on täydellinen ulkonäöltään missä tahansa punaisella matotapahtumassa.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

25 + = 31