Top 9 Uusimmat Kundan Korut mallit Tyylit elämässä

Kundan-korut ovat pohjimmiltaan äärimmäisen puhdistettua kultaa, joka on harvoin kiinteä. Uskotaan, että Kundan-korut ovat peräisin Intiasta Mughal-ajan aikana ja siitä lähtien, kun se on saanut suosiotaan ja on yhä kysyntä, koska se on hämmästyttävää muotoilua ja monimutkaista työtä. Kundanin tekeminen on erittäin vaikeaa, ja sitä voi käsitellä vain ammattitaitoinen käsityöläinen.

Kundan-koruja-mallit-Kundan-koruja-mallit

Erilaisia ​​Kundan-koruja:

Kundan-korut on suunniteltu kauniisti ja antaa mieleen puhaltaa katsoa käyttäjälle. Nyt esittelemme upeita designia kundan koruista.

1. Kundan-morsiamen korut:

Kundan-koruja-mallit-heavy-morsiamen-Kundan-koruja

Koppan morsiamen korut haluavat aina näyttää ainutlaatuisilta ja jännittäviltä hääpäivänään. Miksi ei? Se on hänen päivä, ja voit mennä raskaisiin morsiamen kundan sarjoihin sopivaksi asuillesi. Morsiamen jalokiviä esiintyy valtavissa kuvioissa ja kuvioissa, voit valita sitten makusi ja tyylisi mukaan, koska se on sinun päiväsi.

2. Meenakari Kundan Korut:

Kundan-koruja-mallit-meenakari-Kundan-koruja

Meenakari kutsutaan monimutkaiseksi kaiverrukseksi metalle, joka parantaa tämän jalokiven kauneutta. Koska kundan itse näyttää kauniilta ja ylhäältä meenakarin taidetta on muotoiltu sitten mitä muuta voidaan vielä luoda. Se voi ajaa kaikki naiset hulluksi katsomalla tällaisia ​​jalokiviä. Perinteisesti tämä taide oli juuri tehty kulta, mutta nyt se on myös kuparimetallia.

3. Suunnittelija Kundan Korut:

Kundan-koruja-mallit-designer-Kundan-koruja

Kundan-jalokivi, joka itsessään tarjoaa ainutlaatuisen ilmeen ja sen päälle on suunnitellut suunnittelija, ehdottomasti se olisi muodikasta ja trendikästä ja sen käyttäjä näyttäisi puolueen kauneimmalta tyylikkäältä.

4. Kundan Polki Korut:

Kundan-koruja-mallit-Kundan-polki-korujen

Polki on eräänlainen timantti, joka on peräisin myös Intiasta. Timantti, joka on leikkaamaton, kutsutaan Polkiksi. Kun polka nastan kanssa kundan näyttää hyvin kaunis ja antaa perinteisen makua. Polki kundan setillä on valtava arvo, koska Polkiä pidetään rakkauden ja muistojen symbolina. Joten sitä pidetään enemmän kuin perintöosuus siirtää sen sukupolvelta toiselle sukupolvelle.

Katso lisää: Korujen helmiä

5. Kulta Kundan Korut:

Kundan-koruja-mallit-kulta-Kundan-koruja

Kulta on jotain, jolla ihmiset eivät koskaan voi mennä vikaan ja se on kaikkien aikojen suosikki ornamentti. Koska kundan on tehty myös kulta, se on ainutlaatuinen yhdistelmä, jonka voit valita. Kundan erottuu, kun se on muotoiltu kullalla ja sillä on omat kipinät, jotka voivat houkutella ketään. tämä on yksi parhaista kundan kultaisia ​​koruja häät.

6. Perinteiset ja modernit Kundan-korvakorut:

Kundan-koruja-mallit-perinteisiä ja moderneja-Kundan-korvakorut

Etenkin nuoret tytöt eivät pidä pukeutumista raskaisiin jalokiviin. Kundan korvakorut ovat ne, jotka voivat antaa sinulle näyttää olevan perinteinen sekä trendikäs. Näytät söpöltä yksinkertaiselta, mutta merkitsee muodikasta ulkonäköä muille.

Katso lisää: Kristallikoru mallit

7. Antiikki Kundan Rannekorut:

Kundan-koruja-mallit-antiikki-Kundan-ranneketta

Kun peitämme kaulaamme jalokivillä, he eivät pääse valitsemaan jotain ainutlaatuista ranteessamme. Koska ranne edustaa ei-sanallista tapaa ilmaista muotosi ja tyyliä maailman edessä. Antiikkiset kundan rannekkeet ovat sellainen, joka linssi aito ja moderni ulkoasu, ja se voi näyttää viileältä tahansa ikäryhmässä. Jopa teini-ikäiset voivat myös käyttää niitä ja näyttää varakkailta.

8. Diamond ja Pearl Kundan korut:

Kundan-koruja-mallit-timantti ja helmi-Kundan-koruja

Timantit ovat ikuisia ja kukaan ei voi sanoa mitään sille. Kun kolme kaunista kiveä muotoillaan yhteen, se luo hienon yhdistelmän. Tämän jalokivetimen käyttäjä voi merkitä hämmästyttävän vaikutelman ja ihmiset eivät voi lopettaa sinua. Timantti kruunaa Kundanilta hämmästyttäväksi ja luo häikäisevän vaikutelman.

Katso lisää: Platinum korut miehille

9. Puku Kundan Korut:

Kundan-koruja-mallit-puku-Kundan-koruja

Koska jokaisella ei ole varaa kundan-jalokiviin, niin suunnittelijamme ovat luoneet pukukorut, jotka näyttävät samanlaisilta todellisilta, mutta nimellishintaan. Joten nyt ihmiset, jotka eivät voi käyttää todellista Kundan koru voi valita tämän ja näyttää kaunis ja ainutlaatuinen ja voi merkitä vaikutelman muille.

Korut ovat jotain, joka auttaa antamaan persoonallisuudelle erilainen ilme ja jonka avulla voit luoda oman käsityksen ja merkitä tyylisi. kundan korumallit ovat hämmästyttäviä katsomassa, ja ne voivat mahtavaa mitä tahansa haluamaasi ajankohtana ja geelit ylpeästi etnisen kulumisen. Joten jos sinulla on tilaisuus vain älä unohda mahdollisuutta tarttua kundan jalokivi itsellesi ja rakkaimpiin.

Kuvat Lähde: M, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

75 − = 71