Top 9 upeita Vipul Sarees kuvia Tyylit elämässä

Vipul Sarees on nimensä mukainen, joka on ollut perinteinen intialaista muotia viimeisten 40 vuoden ajan. Nykyään brändi tarjoaa viimeisimpiä saree-malleja, kangasta ja teknologiaa, joka valittaa intialaisille ja globaaleille markkinoille.

Upea Vipul Sarees With Pictures:

Tässä on top 9 kaunista Vipul Sareesia, joiden kuvat ovat seuraavat.

1. Musta ja monivärinen Vipul Saree:

Vipul Sarees 1

Astu ulos uusimmista väreistä tällä kaudella ja sano sitä tyylillä. Tämä suunnittelija saree musta sifonki on kehystetty täydellisesti kuuma vaaleanpunainen raja. Sareen alhaisin puolisko koostuu vastakkaisista, sinisistä ja vihreistä raidoista sekä upeasta mustavalkoisesta haurastuneesta kolmioesityksestä. Käytä tätä saree milloin tahansa ja olla keskustelu kaupungin. Tämä on yksi parhaista monivärisistä vipul sareeistä.

2. Keltainen ja musta Bhagalpuri Vipul Silk Saree:

Vipul Sarees 2

Grace ja eleganssi määrittelee naisen, joka käyttää tätä saree. Tämän bhagalpurin silkin rikas kultainen kullanvärinen sarvi yhdistettynä paksuun mustaan ​​reunaan, jossa on värikäs kukkasuunnittelu ja ohut, kuuma, vaaleanpunainen kehys tekee tästä yksinoikeuden. Ole loistava ja arvokas tässä upeassa kappaleessa. Tämä on yksi parhaista vipul silkki saree.

3. Vihreä keltainen sifonki Vipul Saree:

Vipul Sarees 3

Hämmästytä väkijoukkoja tässä vilkkaassa keltaisessa sifonvihareessä. Auringon, onnellisuuden ja toivon väri tuo iloisen puolensa tähän kirkkaaseen pukuun. Sareessa on upea käsilohkotulostus pitkin pituutta ja siinä on punainen ja vihreä koristeltu kultainen raja. Tämä on yksi suosittu sifonki vipul sarees.

4. Soft Hues Art Vipul Silk Saree:

Vipul Sarees 4

Uusin sarja sarees kokoelma on tämä upea art silkki saree. Vilkkaimmalla, tuoreella, keltavihreällä värisävyllä saree rajautuu magentaan ja valkoisella pallulla on kaunis yksityiskohtainen puurakenne. Tunne tyylikäs ja graceful tässä yksinoikeudella. Tämä on yksi parhaista vipul silkki saree.

Katso lisää: Kirjonta Saree Designs

5. Harmaat sävyt Strippa Bhagalpuri Vipul Silk Saree:

Vipul Sarees 5

Tuntea graceful ja hienostunut tässä bhagalpuri silkki pala. Sareen koostuu paksusta raidallinen vaikutus kaksois harmaa sävyjä. Sareen kehystetty kaunis sininen vihreä muotoilu antaa vaikutelman riikinkukon höyhenet. Varmista, että säteilee ja ihastuttaa, kun käytät tätä. Tämä on yksi parhaista vipul silkki saree.

6. Monivärinen painettu Vipul Saree:

Vipul Sarees 6

Ole kaunis kuin kuva tässä monivärinen suunnittelija saree. Tämä abstrakti painettu saree on yksinomainen ja esimerkki luovasta tunnelmasta. näyttää kuin olet juuri poistunut maalauksesta tässä eloisassa kappaleessa. Pehmeä ja kelluva, värit ovat elinvoimaisia ​​ja kauniita kuvioita lisäämällä ylimääräinen taiteellinen kosketus. Tämä on yksi parhaista monivärisistä painetuista vipul sareeistä.

Katso lisää: Jacquard Sarees

7. Tavallinen vaaleanpunainen Georgette Vipul Saree Printed Border:

Vipul Sarees 7

Erinomainen kappale, jonka avulla voit tutkia naisellisuutesi, tämä on elegantti saree rauhassa ja vaaleanpunaisissa sävyissä, Kauniissa reunustettu vintage ruusu ja kerma vaikutus rajaa. Katso yksinkertaisesti upeita ja tyylikkäitä mutta houkuttelevia graceful tavalla tässä gorgeous georgette saree. Tämä on yksi upeista vipul georgette sarees.

8. Pure Silk Vaaleansininen Vipul Saree:

Vipul Sarees 8

Tämä hieno puhdas silkkisairaus todella antaa sinulle mahdollisuuden tuoda esiin naisen olemuksen olemuksen. Yläpuoli ja pallu ovat aqua ja taivaansinisiä sävyjä ja hohtavat eri sävyjä. Alhaisin puoli on painettu puunväri, joka lisää syvyyttä ja luonnetta sinisen tuoreuteen. Värit täydentävät toisiaan täydellisesti, kuten ne naiset, jotka koristelevat kappaletta. Tämä on yksi upeista vipul silkki saree.

Katso lisää: Jamdani Saree Collection

9. Block Print Crepe Vipul Saree:

Vipul Sarees 9

Tämän kauniin kreppan maalaismainen sävy lisää syvyyttä ja lohkotulostus vihreällä tuo lisää perinteitä. Kullanruskeat ja ruskeat värit herättävät syksyn päivien tunteita, kun taas luumun sisällyttäminen sareean lisää luokkaa ja hienostuneisuutta. Ihana saree mihin tahansa aikaan ja ikään. Tämä on yksi upeista crepe vipul sarees.

Kaunis kokoelma suunnittelija ja päivittäinen kuluminen. Nämä vipul sarees lisäävät värejä ja perinteitä vaatekaappiasi samanaikaisesti. Viimeisimmän teknologian ansiosta kangaslaadun kestävyys on kestävämpi, kun yrität Vipul sareeä, et katso takaisin.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

12 + = 19