Top 9 Tyylikäs miesten Italian nahkavyöt tyypit Tyylit elämässä

Jos me tulemme valitsemaan nahkatuotteita, on kuitenkin ilmeistä, että ensimmäinen merkintä, joka tulee mieleemme, on Italian nahkatuotteet. Olipa kyseessä salkut, laukut, vyöt, vyötärönauhat jne. Mitä tahansa nahasta tehtyjä, italialaista nahka-ainetta pidetään kaikkein kestävimpänä, parhaan laadun ja monipuolisen ulkonäön muodossa.

Tyylikäs-Miesten-italialainen-nahka-vyöt-tyypit

Vyötäröhihnat omalla tavallaan ovat muodin muotimaailmassa. Italian nahkavyöt ovat eniten valintoja miehillä ja naisilla, jotka luovat pukeutumisensa allekirjoitukselle. Kun me puhumme nahasta Italiasta, voimme olla varmoja laadusta, sillä italialaisten yritysten asiantuntijoiden tekemä nahka kulkee pitkään kokeneiden tuottajien ohjauksessa ja valvonnassa

Pehmeä ja aito italialainen nahkavyö:

Tässä on 9 eniten malleja Italian nahkavyö miesten ovat seuraavat paremmin tietoa.

1. Musta muodollinen italialainen nahkavyö:

musta-italialainen-nahka-vyö

Musta Italian nahkavyö on palanen rikkaasta identiteetistä, kun se on korkean profiilin mies. Pukeutumisenne arvo kasvaa, kun silkki on ommeltu ja muotoiltu.

2. Ruskea Vintage Miehet Italian Belt:

ruskea vuosikerta-miehet-italialainen-vyö

Ruskea vintage Italian nahkavyö voi olla silmäänpistävä lisäosa kehossasi houkutella monien silmää. Vyötärönauhojen vintage-mallit ovat valinnanvaraa erityisesti eri ihmisten kanssa eri tavalla. Vintage-nahkavöillä on itsekuvainen nahka, joka näyttää awesomeilta karkeilla farkuilla.

3. Miesten harmaa käsin maalattu italialainen hihna:

Mens-harmaa-käsinmaalattu-italialainen-vyö

Harmaa käsinmaalattu italialainen nahkavyö miehille on yksi suunnittelija vyötärönauhoja, jotka miehet haluavat näyttää jyrkäisiltä. Harmaa nahkainen vyötärönauha näyttää viileältä vaaleilla väreillä housuilla töissä ja jopa rento kulumista. Jotkut miehet pitävät parempana samoja puolueissa.

4. Suunnittelija Italian vyötärönauhoja miehille:

designer-Italian vyötärö vyöt

Italian nahkaisen muotoilijan vyötärönauha on taideteos, joka näyttää fantastiselta. Italialaiset käsityöläiset käsityönä valmistetut nahkahihnat, joissa on erityiset kallo-malleihin, kruunuihin ja pyöreisiin muotoihin kiinnitetyt ripustimet, jotka on kiinnitetty vyöhön, antavat upean ulkonäön. Suunnittelijan vyötärönauhat valitaan ihmisten valinnan mukaan.

Katso lisää: Miesten Reversible Belt

5. Italian kudotut vyötärönauhat:

Italian kudotut-miesten vyötärö-vyön

Miesten kudotut nahkaiset vyötärönauhat ovat mielessä puhaltavat mallit Italian nahkavöillä. Kudotun italialaisen nahkavyön laatu ja valikoima menee korkealle, mutta sen ulkonäkö on lukematon.

6. Navy Blue Casual Italian nahkavyö:

laivasto-blue-italialainen-nahka-vyöt

Navy blue men Italian nahkavyö on tehty selvästi asiakkaan valinnan mukaan. Laivastonsininen väri on upea, ja se näyttää ihmeelliseltä miehen vyötärölinjalta.

Katso lisää: Canvas-vyöt naisille

7. Italian Head Coin vyötärö Vyö:

Italian-head-kolikon vyötärö-vyön

Jotkut italialaiset nahkavyöhihnat on suunniteltu metallipäällysteellä, joka parantaa hihnan muotoilua houkuttelevammaksi. Me löydämme monia malleja nahkojen kansiin ja väreihin.

8. Luxury Suede Italian Miesten vyötärönauhat:

mokka-italialainen-Miesten vyötärö vyöt

Vyölenkillä on vaalea väri erotteleva vaikutus miehille vyötäröllä käytettäessä. Vaaleanruskea tai sanoa ihonvärinen nahka näyttää upealta sekä vaalean värin että tumman värin housujen kanssa.

Katso lisää: Nahkavyö miehille

9. Miesten Italian Skinny Nahkavyö:

Italian-laiha-nahka-vyö

Miesten ohuet nahkavöiset nahkaverhot ovat suunnittelija. Laiha nahkavyö on valmistettu kovaa nahkaa ja on myös kestävä. Ohuet vyötärönauhat näkyvät myös niillä tehdyillä käsineillä. Se on design-henkilökohtainen valinta.

Italian nahkaiset käsityöläiset tekevät kovaa työtä jokaisen nahkavyöhön. Myös nahkahihnojen valmistusprosessi on pitkällinen prosessi. Itse asiassa siksi, että Italian nahkavyöt ovat laadultaan kestäviä, joustavia, upeita malleja ja epäilemättä kappaletta, jota käytetään vuosien ajan.

Italian nahkavyöt voivat olla erittäin helposti erillään muusta. Tuoretta nahkavyöhöä oleva tuoksu eroaa muista, eivätkä kaikki kuten muut kemikaalit. Italian nahan sileys ja joustavuus ovat mielessä. Italian nahan väri on puhdas ja sen käyttöikä on erittäin pitkä, jos sitä käytetään oikein. Italian nahkavyöt ovat jopa raskaita painonsa ja tuntevat rikkautensa vyötäröllä. Itse asiassa se on korkealla muotia yllään italialainen nahkavyö.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 1 = 1