Top 9 Tummy Tuckers – miten se toimii? | Tyylit elämässä

Oletko koskaan käyttänyt tummy tucker piilottaa rasvaa? Miten he työskentelevät? Nykyään liikalihavuus on yleinen ongelma kaikkialla maailmassa. Jokainen haluaa näyttää ohuelta ja sopivalta. Abdominoplasty (tunnetaan tavallisesti tummy tuck) päästä eroon ylijäämä ihon ja rasvan vatsan alueella, kun taas myös kapenevat vatsan seinän.

Tummy Tuck -järjestelmään kuuluu kermaa hieromalla vatsasi, lisäämällä vyön vain väsyttäen. Kuten edellä todettiin, tämä on aina, kun "saalis" on, jos et ole varovainen. Saat mekaanisesti ylimääräistä kermaa postissa joka toinen kuukausi, veloitetaan korttisi, odottaa sinua soittamaan lisäksi peruuttaa. Tummy Tuck -hihna mainostetaan "ihmeen laihdutusjärjestelmänä", joka voi "hoitaa vatsa rasvaa" vain 10 minuutissa päivällä.

Ihanteellinen rungon koristelu kynällä sopivalla pukeutumalla on samanlainen kuin unelma. Tämä lahja tulee sinulle hyväksyttäväksi naamioinnissa, kaikki naiset saattavat ehkä palauttaa hahmosi tämän tummy tuckers.

Tummy Tuckersin työskentely:

Tummy Tuck Beltin käyttö toimii kolmella eri tavalla. Ensisijainen on käyttää sitä 10 minuuttia päivässä 30 päivän ajan tarkkailemaan sitä sulattaa pois vatsa rasvaa puuttuu tärkeä laihtuminen. Tämä väite voi nähdä fallout puuttuu muuttaa tapasi lisätä ruokavalio ja käyttää. Toinen menetelmä absorboi yhdistämällä sen ruokavalioon ja liikuntaan. Se ilmoittaa pystyvänsä luomaan oman ruokavalion ja harjoittelujakson jopa nelinkertaiseksi tehokkaammaksi. Tee 10 minuutin rutiini aamulla ja sitten harjoittele jonakin päivänä päivässä. Vain kuluminen ja se sekä tiukka kangas auttavat tarjoamaan välittömän laihdutustekijän. Järjestelmä tulee lämpökiihdytingeelillä, joka on hyödyllinen puhtaalle mahalle ennen hihnan käyttöä, jotta se toimisi paremmin.

Tummy Tuckers:-

1. Super Control Tuummi Tucker Panty Skin:

Tämä on virheetön, korkea-vyötäröinen mid-reisiluun super-kontrolli tummy tucker panty, pudottaa ylimääräisiä kiloja sekä erittäin hyödyllistä vähentää, että turvota vyötärösi. Tämä on erittäin sopiva annostelun jälkeen vähentää vyötäröä. Get Inches Off näyttävät paremmalta myös ohuemmilta vaatteissasi! Koko päivän kestävä rauhoittava ja kestävä huolto on taattu! Ota vatsasi, lantiosi ja pakarat pois 3 senttimetrin päähän. Se on erityisesti suunniteltu pienentämään tuumaa vatsaan, lantiosiin, vyötäröön ja pakaroihin, kun taas viileä pysyvä koko päivän tuki.

Masu tucker1

Hengittävä puuvillapehmustettu Spandex- tai Nylon-materiaali pitää tyylikkäästi oikean kantavan korkeutta heikossa, muuten vatsan lihaksissa. Tummy Tuck (taakse Normaaliin) uusi äiti, Tummy Tuck pehmeästi tukee häntä levossa turvonnut vatsaan, anna elimet, jotka kohtaavat eniten stressiä ja painovoimaa, jotta parantavat niiden oikeaan asentoon.

2. Pink Tuummy Tucker:

www.inonit.in

Näytä kadehdittavan hahmosi yrittämällä tämän vaaleanpunaisen värin alla Quittance-hameen muotoilun alla. Polyesteriyhdistelmästä valmistettu tämä säännöllisesti sopiva muotoilu kuluttaa terveellistä kuin toinen iho on myös erittäin mukava käyttää. Lisäksi tämä muodon kuluminen on täydellinen käytettäväksi alle lyhyitä, polvipituisia hameita. Voit käyttää tätä säännöllisesti.

3. Nude Tummy Tucker:

baggout.com

On aika peittää ne, jotka lisäsivät tyyliä, yrittäen tämän alaston värin muodon kulumista panty Monomerista. Siinä on koukun pää, lisäksi koukku, joka sopii erinomaisesti sovitukseen. Se on valmis puuvillaseoksesta; tämä säännöllisesti sovitettava päällysvaatteet housut ovat yksinkertaisesti kaikkien koko päivän alle.

4. Tummy Tucker Clovia:

sweetcouch.com

Ne valmistetaan nylon- ja spandex-materiaalien tasapainosta; ne tarjoavat sinulle eniten helppous myös vähentää ei-toivottuja kuoppia ja pullistuma lajit. Nämä upeat vaatetusvaatteet antavat sinut näyttämään riittävän hoikkaalta, jotta voit sopeutua leningeihin 1 tai 2 kokoa pienempiä kuin normaalisti. Uusista saumattomista tiedoista koostuvat he hyppivät sukkahousuista ja tarjoavat lisäksi virheetöntä viimeistelyä vaatteiden alla. Puuvillan haaraosa mahdollistaa sen, että tämä muoti on alusvaate, kuten hieno. On suuri elastisuus; ne esittävät kehollasi kohtuullisen kaarevia, luo sinulle parhaiten.

5. Black Tuumie Tucker:

topvintage.nl

Jos irtonainen vatsa on estänyt sinua käyttämästä näitä hahmoja vaatteita, myöhemmin tämä mustan värinen tummy tucker tulee varmasti takaisin. Se on erityisesti suunniteltu mukavaksi; tämä Tumman tucker kuin Pretty Secrets voi yksinkertaisesti käyttää alla hameet, shortsit ja farkut. Se on valmistettu nailoniseoksesta; tämä tummy tucker on pehmeä vieressä ihon ja yksinkertainen pestä niin hienoksi.

Katso lisää:  Fat Burner sivuvaikutukset

6. Tummy Tucker Shapewear:

urbanmuumuu.com

Tämä kaikki-sukkahousut ovat ratkaisevia lyhyitä vyötäröäsi, karsta vatsaasi ja nosta selkääsi, joten voit etsiä rihmastasi ohuissa vaatekappaleissasi alusvaatteiden alla päästä eroon pantyviivoista. Se laajenee hieman rintaliivin alla hyvin pian selän alapuolelle. Pehmeä vyötärönauha istuu rintaliivin alla, jotta kohoavat kohoumat normaalilla vyötäröllä. Erittäin ohut jalkatasot odottavat paikoiltaan ja helpottavat pullistumista. Heillä on täydelliset puolet vielä silmien alla vaatteiden alla. Lyhyt pikkuhousut tarjoavat täydellisen takaosan. Voit kantaa tämän sukkahousun muotoilun alusvaatteistasi, poistaa sukkahousut. Luo hip lisäämällä shortsit ja minis, mutta on yhtä suuri alle housut Kangas Nylon Spandex Puuvilla.

7. Selkänojan sulkeminen Tummy Tucker:

www.shopping.ch

Tämä alin värinen shapewear, joka tekee sinusta näyttävän sopivan ja muodoltaan. Se on valmis polyamidi-elastaania; tämä naisten muoti on ihon ystävällinen ja rento tapa kuljettaa. Tämä muotoilu antaa sinulle mahdollisuuden laskea tiimalasin muotoon. Voit käyttää tätä säännöllisesti.

Katso lisää:  Fit to Fat Celebrities

8. Skinny Tuumie Tucker:

etsy.com

Se muodostaa kehosi ohuemmaksi kuvaksi. Lisäksi se on voimakkaasti hyödyllinen, mutta erittäin mukava ja kevyt. Se auttaa tukemaan selkävaivoja. Se on kuin ylimääräinen mukava korsetti. Se on varovainen rako aukko Ease myös mukavuutta. Puuvillasuutin pitää sinut kuivana ja mukavana. Käytä näitä vaatteita pukeutunut parantunut ja näyttää ylivoimainen.

9. Korkea vyötärö Tuumeri:

bellybandit.com

Peitä tämä ylimääräinen lankku ja löydä täydellinen hahmo yllään Monomerin beige-värinen muovikotelo. Valmistettu polyamidi-elastaania ja tämä nahkainen muoti on ihoystävällinen ja joustava, joka pitää yllä sinua helposti koko päivän.

Joten nämä ovat top 9 tummy tucker, toivottavasti pidät tästä artikkelista ja tämä artikkeli on hyödyllinen sinulle. Pysy aina kunnossa!

Katso lisää: Kuinka vähentää rasvoja kasvosta

Leave A Comment

− 1 = 2