Top 9 TRESemme kuivaa shampooa Tyylit elämässä

Joka aamu hecticrushin välillä aamupakasta aamiaisella ja valitessasi täydellisen asun, olemme usein unohtaneet useita tarpeellisia suihkeita jättäen hiuksemme tahmeaksi ja sekaisin, aivan kuin linnun sotkuinen pesä. Koko päivän aikana hiukset keräävät kaiken saastumisen, pölyn ja hikehiukkasten, ja loppupäivän jälkeen meillä ei ole muuta kuin tylsää kuivuvaa hiusta. Nyt voit kuitenkin laittaa tämän huolen ohi, koska uusimmat kaupalliset markkinat ovat tuottaneet kuivahampoja. Toisin kuin tavallinen kermainen nestemäinen koostumus, nämä shampoot ovat saatavana jauheena tai hiusmuotona, jota on käytettävä vain hiuksiin ja pesemättä iskuasi tai tyyliäsi. Nyt voit käyttää urheilua hiuksina, tuoksuvia ja tuoreita menettämättä tyyliisi.

Tresemme on erinomainen hiustuotteen merkki. Se antaa asiakkailleen kohtuullisia ja laadukkaita tuotteita. Tämä brändi on näkyvä askel askeleelta, koska niiden upeat hiustenhoitotuotteita ja selvästi kohtuulliset kustannukset. Tänään luetelen parhaat 8 Tresemme shampoot, jotka ovat ehdottoman välttämättömiä. Jos et ole vielä yrittänyt shampooja, yritä yrittää ja olen varma, että tulet menemään tuloksiin.

1. Tresemme Fresh Start Volumizing Dry Shampoo:

TRESemmé fresh start volumizing dry shampoo

Tresemen uusi alkuvoimakasvohampoo on hiuslakan muodossa, joka yhdistää kivennäisaineita ja sitrushedelmiä sisältäviä hiukkasia, jotka elvyttävät ja raikkauttavat tylsää aamukahvia, kun taas kevyt suihke shampoo jättää hieman sitrushedelmien aromia hiuksessasi.

Hinta: Rs. 2,413.00

2. Tresseme Fresh Start Basic Care kuiva shampoo:

Tresseme fresh start basic care dry shampoo

Tresemen perushoito, kuiva shampoo, poistaa hiustesi jäännöksestä kosmeettiselta pohjalta mukaan lukien öljy- ja likahiukkaset viikosta aiemmin, kun se sekoittaa B12-vitamiinin ja keratiinin aktiivisuuden voimia pakottaen lian, samalla kun täydentää hiustesi säikeitä antamaan sinulle tuoretta shampooed hiukset näyttää.

Hinta: Rs. 1,139.00

3,5 / 5 tähteä

3. Tresemme Fresh Start Dry Shampoo Smoothing:

TRESemmé fresh start dry shampoo smoothing

Tresemin uusi alkuhuokoinen shampoo käyttää erityisiä silkkiproteiineja, jotka pidentävät hiusten sileyden elämää, jättäen hiukset satiiniin pehmeiksi, kun taas H-vitamiini shampoossa ravitsee ja virkistää hiustasi tuoretta uutta aamuilua varten. liikkeellä.

Hinta: Rs. 1,363.00

2,0 out of 5 tähteä

4. Tresemme Fresh Start uudistava kuiva shampoo:

TRESemmé fresh start renewing dry shampoo

Hanki salonki kuten hiukset vain suihkeella, sillä Tresemin uudistuva kuiva shampoo käyttää kivennäisainepartikkeleita, jotka täyttävät ja virkistävät UN-shampooed tylsiä ja tahmeita hiuksia kääntämällä eloton ketjusi vilkkaaksi ja virheettömäksi saloniksi.

Katso lisää:  Shikakai shampoo

5. Tresemme Instant Refresh Vaahdon vaahto shampoo:

TRESemmé Instant Refresh waterless foam shampoo

Aloe ja sitrushedelmien uutteet sekoittuvat välittömästi Tresemen vedetöntä vaahtokuiva-shampoota puhdistavat ja puhdistavat hiustesi mahdollisesta tuotekuvauksesta ja likaiskakkuista, kun taas noitava hasselpähkinä on luonnollinen supistava aine liottaa liikaa luonnollisia öljyjä hiusten säilyttämiseen tuore ja kevyt.

3,8 out of 5 tähteä
Rs. 4,412.00

6. Tresemme Fresh Start Color Care kuiva shampoo:

TRESemmé Fresh start color care dry shampoo

Värillisesti käsitellyille, värjätyille hiuksille, värilliselle hoitolle tarkoitetulle shampoolle on erikoinen herkku, joka jättää pään valon ja virkistää samalla kun hoidat kemiallisesti värjätyt hiukset, mikä tekee siitä pehmeämpiä ja sileämpiä ilman, että haalistat mahdolliset väriaineet hiuksistasi ja kaikki tämä ilman tarvetta käyttää perinteinen shampoo-menetelmä varattu aamulla.

Katso lisää:  Selsunin sininen shampoo

7. Tresemme Translucent Dry Shampoo:

TRESemmé translucent dry shampoo

Tresemen läpikuultava kuiva shampoo on aivan kuten mikä tahansa muu puhdistusaine, mutta tällä kertaa kierteessä on vain suihkepullo täällä ja siellä, kun tämä kuiva shampoo pakottaa lian ja pilaantumispartikkelit päästäsi, jolloin pääsi tuntuu tuoreelta ja elvytettäväksi.

3/5 tähteä

8. Tresemme Instant Refresh Cleansing kuiva shampoo:

TRESemmé Instant Refresh cleansing dry shampoo

Tresemme pyyhkii välittömästi kuivaa shampooa ja kehottaa sinua suihkuttamaan muutaman päähänsä ja kampaamaan sen läpi perusteellisesti puhtaalle kevyelle shampoolle ilman, että sinun pitää pestä hiuksesi. Tuotteen jäämien ja öljyjen jäämien poisto, tämä shampoo jättää sinut kevyeen ja tuoreeseen.

9. TRESemmé kuiva shampoo, tuore ja puhdas:

Top 9 TRESemme kuivaa shampooa Tyylit elämässä

Älä unohda tuoretta ulkoasua TRESemmé kuiva shampoo, tuore ja puhdas. Se on infusoida B12-vitamiinilla eikä näkyvissä ole jäämiä, kun käytät tätä tuotetta. Tämä jättää tunnesi puhtaaksi ja haisee tuoretta.

Hinta: $ 24,51

Jopa silloin, kun hiukset eivät ole juuri pesty, TRESemmén kuivalle shampoille, voit nopeasti vaihtaa hämmästyttävän ja kimmeltävän hiustesi hiuksiin upeisiin hiuksiin. Painoton kaava näissä shampoissa on infusoida B12-vitamiinilla ja keratiinilla, jättää hiuksesi puhtaaksi ja terveeksi.

Käytä TRESemméä salaisena aseena upeasti tyylejä hiuksia ei ole hiustenpestävää päivää!

Katso lisää: Selsun Shampoo

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

8 + 2 =