Top 9 trendikkäät pitkät t-paidat miehet ja naiset Tyylit elämässä

Pitkät t-paidat eivät ole palanen kakku kaikille. Vaikka ylisuuret vaatteet näyttävät hyvin valtavilta, mutta jos henkilö voi urheilua näitä äärimmäisen suuria t-paitoja, ei ole muuta kuin muotitieto. Alunperin tämä muotoilu koettiin muotivirheeksi, mutta silloin kun useat julkkikset alkoivat käyttää näitä, suosio kasvoi moninkertaiseksi. Pitkät T-paidat ovat luultavasti maailman suosituimpia vaatekappaleita. Tulossa tyyliin, alueeseen, kokoon ja väreihin ovat kirjaimellisesti kaikille.

Parhaat miesten ja naisten pitkät t-paidat 2017:

Tutustu 9 parhaan t-paidan kärkeen.

1. Ylikokoiset T-paidat:

Ylisuuret Long T Shirts

Koska tiedämme, että nämä ovat yli-kokoisia t-paitoja ja joskus ne jopa tulevat pitkähihainen t-paita design. Nämä ovat yleensä kevyitä ja kestäviä ja siksi suosivat useimmat ihmiset. Yleensä olisit löytänyt ihmisiä, jotka valitsevat mustan ja valkoisen värin, mutta se on muuten saatavana kaikissa väreissä.

2. Galaktinen muotoilu:

galaktinen Design Long T Shirt

Nämä pitkät hihat t-paidat naisille tulevat Galaxy-mallin mukaan. Leikkeet ja kangas ovat ainutlaatuisia, ja näyttää siltä, ​​että olet täynnä valtavia tähtiä. Tämä malli on suhteellisen uusi markkinoilla ja erittäin suositeltava.

3. Swag Bandana Style:

Nyytti Bandana Style Long T Shirt

Haluatko näyttää Desi Kalakar Honey Singhilta? Nämä ylimääräiset t-paidat tulevat Swag bandanan tyyliin kuin YoYo Honey Singh. Useimmat ihmiset, jotka pitävät laulajista ja rock-tähdistä, ottavat muotinsa ja pukeutuvat kuten heitä ilmaisemaan arvostustaan.

4. Muoti Killer:

naiset's Fashion Killer Long T Shirt

Toinen ominaisuus näistä pitkiä t-paitoja on, että ne näyttävät erittäin muodikas. Voit yhdistää ne farkkuihin, housuihin ja jopa hulluihin hatuihin ja korkkeihin. Voit myös käyttää itseäsi niin paljon kuin mahdollista päällisellä koruilla koruilla.

5. Miesten muoti:

pitkä T Shirt Men’s Fashion

Miesten pitkät t-paidat sopivat hyvin niille, jotka näyttävät vaikuttamaan muille heidän päivätyllä tavallaan. Markkinat ja internet ovat tulvinut näiden pitkillä t-paidoilla. Voit jopa räätälöidä ne omien vaatimusten ja tarpeiden mukaan.

6. Street Style:

pitkä T Shirt In Street Style

Pitkät t-paidat miesten valikoimasta on myös kadun ulkoasua tai kadun tyyliä. Pojat näyttävät gangstereilta ja ehdottomasti hyvin kuumilta. Löydät aina tytöt, jotka kuolevat huonoja miehiä vastaan, joten jos pitkä paita antaa katutyyliä ja huono kaveri, se on jokaisen penniä.

Katso lisää: Hihaton paita miehille ja naisille

7. Julkkis-tyyli:

Julkkis Style Long T Shirt

Kuten aikaisemmin mainittiin, pitkät t-paidat miehelle saivat sen inspiraation julkkiksia ja pop-tähtiä. Tämä on hyvin yleistä, ja jos kytket musiikkikanavat tällä hetkellä, löydät suurimmat julkkikset pitkillä t-paitoilla. Jopa aiemmin paljon kuuluisuuksia veivät tämän ilmeen.

8. Pitkä Nahka T-paidat:

pitkä Leather T Shirts

Toinen valikoima pitkähihaisia ​​t-paitoja miehille on joitain eksoottisia malleja nahkakudoksessa. Joko ruori on nahkaa tai voi olla täysi t-paita koostuu nahasta, kuten kangasta. Tämä on uutta muotimarkkinoilla, ja yhä useammat ihmiset hyödyntävät samaa.

Katso lisää: Miesten ja naisten Plain T Shirts

9. Pitkä Tail T Shirt:

pitkä Tail T Shirt

Miesten pitkähihainen t-paita on toinen, joka on erittäin pitkä takaa. Näitä kutsutaan pitkäksi hännän t-paidaksi, koska näiden takkien etu- ja takakappale on erikokoisia. Nämä ovat myös melko yleisiä markkinoilla.

Pitkä paita miehelle ja naiselle on ollut trendi pitkään. Voit tutustua markkinoihin selvittämään tuoreita suuntauksia tällä alueella ja luokassa. Nämä ovat erittäin muodikkaita ja erittäin mukavia.

Katso lisää: Miesten Slim Fit t-paita miehille

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 88 = 95