Top 9 terveellistä ruokaa hyvästä ruoansulatuksesta Tyylit elämässä

Joudumme usein aliarvioimaan terveellistä ruoansulatuskanavaa kunnes ja jos kaikki menee pieleen. Me tavalla me syömme. Vatsavaivo tai ummetus, joka johtuu ruoansulatusvaivoista, määrittelee suurelta osin, jos olemme onnellisia ja terveitä tai pahoinvoivia ja sairaita. Joten on vain sopivaa, että me katsomme, mitä suuhun menee sisään, jonka tarkoituksena on kuluttaa elintarvikkeita, jotka auttavat ruoansulatusta. Ruoansulatusmenetelmä on monimutkainen, joka sisältää hajottamalla elintarvikkeita, joita kulutetaan ravinteiden poistamiseksi niistä ja karkottamatta ei-toivottua jätettä. Ruoansulatusjärjestelmää voidaan heikentää useilla tekijöillä, jotka johtavat hapon refluksiin, ummetukseen, kaasuun ja muihin tällaisiin vaivoihin. Onneksi meitä siunataan, että meillä on monia elintarvikkeita, jotka auttavat rakentamaan voimakasta ruoansulatusjärjestelmää. Lue lisää saadaksesi lisätietoja.

Parasta ruoasta hyvästä ruoansulatuksesta:

1. Jogurtti:

ruoka for digestion

Ruoansulatuskanavamme on täynnä hyviä bakteereja, jotka hajottavat ruoan ja auttavat ruoansulatukseen. Samassa jogurssissa on runsaasti probiootteja ja eläviä viljelmiä, jotka lisäävät hyvien bakteerien populaatiota ruoansulatuskanavissamme, jotka auttavat ruoansulatusta. Jogurtin probiotikoiden tiedetään helpottavan ruuansulatusvaivoja, kuten Crohnin tautia ja ärtyvää suolen oireyhtymää.

2. Pavut:

terve Foods for Good Digestion 2

Kuitu on kiinteä osa ruoansulatuskanavan ylläpitämistä ja sen tiedetään helpottavan sileiden suolen toimintoja. Pavut ovat täydellinen tapa saada päiväraha kuituja. Toisin kuin muut vihannekset, jotka ovat myös runsaasti kuituja, pavut ovat vähemmän todennäköisesti aiheuttavat ilmavaivoja.

3. Kalaöljy:

terve Foods for Good Digestion 3

Vaikka me kaikki tiedämme kaikki kalaöljyn ja omega-3-rasvahappojen hyödyt, asiantuntijat vain löytävät kuinka hyödyllisiä nämä ovat ruoansulatukseen. Kuluttamalla kalaa tai kalaa joka päivä ei välttämättä ole tarvittavia annoksia kalaöljyjä hyötyäkseen ruoansulatukseen, mutta kalaöljypakkaukset voivat todella auttaa. Viimeaikaisten tutkimusten mukaan ei ole riittävästi kulutusöljyjä, jotka voivat olla yksi ärtyvän suolen oireyhtymän tai IBS: n.

4. Inkivääri:

Top 9 terveellistä ruokaa hyvästä ruoansulatuksesta Tyylit elämässä

Kuten julkaistussa Euroopan Journal of Gastroenterology and Hepatalogy -lehdessä julkaistussa tutkimuksessa, inkivääri auttaa ruuansulatusta nopeuttaen prosessin, jonka kautta ruoan mahalaukusta pääsee ohutsuoleen. Vaikka se ei ehkä ole miellyttävää maistella jotain inkivääriä itsessään, voi ehkä hemmotella joitakin terveitä inkivääriä tea tai inkivääriä maustettu karkkeja.

5. piparminttu:

Top 9 terveellistä ruokaa hyvästä ruoansulatuksesta Tyylit elämässä

Piparminttu on laajalti tunnettua auttamaan ruoansulatusta ja jopa tarjota helpotuksia IBS-tapauksissa. Voidaan nauttia muutamasta pisara piparminttuöljyä teetä tai jopa ottaa sen täydentävässä muodossa. Tutkimukset ovat osoittaneet, että päivittäinen annos piparminttu-lisäravinteita 4 viikon ajan voi tarjota helpotusta IBS: n äärimmäisissä tapauksissa rauhoittamalla suolistoa ja edistämällä sileiden suolenliikkeiden.

Katso lisää:  Yrtit, jotka lisäävät aivovoimaa

6. Vesi:

Top 9 terveellistä ruokaa hyvästä ruoansulatuksesta Tyylit elämässä

Vaikka vettä ei voida pitää kiinteänä elintarvikkeena, se on vain sisällytettävä tähän, koska vesi on numero yksi ruoansulatuskanavan apu. Juominen runsaalla vedellä päivittäin voi helpottaa suoliston liikkumista, pitää ruumiin hydratoituneena ja pitää ruoansulatuskanavan parhaassa muodossa.

7. Omenat:

terve Foods for Good Digestion 7

Tunnettu runsaasti A-vitamiinia, C-vitamiinia, mineraaleja, foliota, kaliumia ja fosforia, omenat ovat aarrearkku terveydellisistä hyödyistä. Omenien tiedetään auttavan ruoansulatusta ehkäisemällä ummetusta. Omena-aineena oleva pektiini on myös erittäin suotuisa elävien viljelmien ja hyvien bakteerien hoitamiseksi suolistossa, jotka auttavat ruoansulatusta.

Katso lisää:  Yrtit, jotka lisäävät energiaa

8. Banaanit:

Banaani 2

Banaanit ovat jo pitkään olleet kotihoito ripulia varten. Banaanin sisältämä kalium ja elektrolyyttejä tiedetään korvaavan nesteiden ja energian menetyksen, kun ne kulkevat jatkuvasti ulosteet. Banaanit ovat myös korkeita kuiduilla, jotka ovat kiinteitä ruoansulatukseen.

9. Bataatti:

Top 9 terveellistä ruokaa hyvästä ruoansulatuksesta Tyylit elämässä

Kuidut, monimutkaiset hiilihydraatit ja magnesium, bataatit ovat jumalatar, kun on kyse ruoansulatuksesta.

Katso lisää: Elintarvikkeet lisäävät kestävyyttä

Kuvat Lähde: suljinpakkaus

Leave A Comment

− 1 = 6