Top 9 terveellistä Low Calorie Breakfast Reseptit | Tyylit elämässä

Ajatus on sanottu yhä uudestaan, että aamiainen on päivän tärkein ateria. Lukemattomat terveydenhuollon asiantuntijat ovat korostaneet aamiaisen merkitystä. Pidä tämä mielessä, meillä on usein ongelma siitä, mikä koostuu terveellisestä aamiaisesta, joka on myös alhainen kaloreissa. Useimmat ihmiset, jotka ovat epätoivoisia laihtua, pyrkivät jättämään aamiaisen kokonaan vain välttääkseen kaloreita, jotka tulevat keskimääräisen aamiaisaterian kanssa. Onneksi on ehdottomasti mahdollista saada terveellistä aamiaista vaarantamatta painoa. Lue lisää vähän kaloreista terveellisistä aterioista, joita voit valmistaa kotona.

1. Yhdistelmä kiivihedelmistä, kreikkalaisesta jogurtista ja mustikoista aamiaiselle:

terve Low Calorie Breakfast Recipes 1

Ei ole mitenkään välttämätöntä, että aamuoriuhan on oltava korkea kaloriasia, joka sisältää muun muassa lihavalmisteita, munia ja kahvia. Voit antaa keskimääräisen aamiaisen hukkaan hedelmälliseen yhdistelmään 3 rkl vähärasvaista kreikkalaista jogurttia, joka koostuu 24 kalorista, 50 grammasta mustikoita 29 kaloria ja yksi hienonnettu kiivi, jossa on vain 42 kaloria. Sekoita ne yhdessä ruoan prosessointiin, jotta saadaan smoothie, joka täyttää sekä alle 100 kaloria.

2. Yksi suuri keitetty muna:

matala calorie breakfast

Jos sinulla ei ole aikaa kehittää aamiaista ennen ryntää työhön, yksi suuri keitetty muna koostuu 100 kaloria pitäisi pitää sinut menossa asti puolivälissä aterian tai kevyt välipala myöhemmin päivässä. 1 iso keitetty muna on vain määrä proteiineja pitämään energiasi tasolle asti seuraava ateria.

3. Koko ateria leipää ja hunajaa:

terve Low Calorie Breakfast Recipes 3

Niille meistä, joilla on makea hammas, on luonnollista huolta siitä, että sokeri kiirehtii aamulla. Tämä tarve voidaan helposti täyttää ilman kalorimäärää. Aineksen leipää, joka koostuu noin 55 kaloria ja kaksi ruokalusikallista 40 kaloria sisältävää hunajaa, olisi riittävän hyvä kyllästämään makeat hampaasi. Hunaja antioksidanttisiksi ominaisuuksiksi on myös lisätty terveydellisiä hyötyjä laihdutuksen lisäksi.

4. Vahingotut munat ja sienet:

terve Low Calorie Breakfast Recipes 4

Yksi keskikokoinen muna, joka koostuu noin 78 kaloria, voidaan sekoittaa yhdessä 100 grammaa tuoreita sieniä 13 kaloria arvoinen luoda aterian, joka ei ole vain herkullista, mutta terveellistä. Voit vapaasti lisätä yrttejä, kuten persiljaa tai Baselin makua.

5. Sultana Rusinat, kreikkalainen jogurtti ja murskatut mantelit:

terve Low Calorie Breakfast Recipes 5

Tämä herkullinen ateria, joka koostuu murskattujen manteleiden, sulttaanien ja kreikkalaisen jogurtin seoksesta, ei ole vain miellyttävää makuista vaan myös kaloreista alhaisella tasolla. Kalorien määrän säilyttäminen, joka on 95 kaloria. yksinkertaisesti sekoita kolme ruokalusikallista rasvatonta kreikkalaista jogurttia, yksi rkl sultana-rusinoita ja 4 koko mantelia.

Katso lisää:  Matalaa kylläistä rasvaa ruokavaliota

6. Vesimeloni:

terve Low Calorie Breakfast Recipes 6

Ei ole aikaa valmistella aamiaista ennen töihin lähtemistä, ei tarkoita sitä, että sinun on ohitettava tätä ateriaa kokonaan. Yksinkertaisesti on runsaasti vesimelonia, joka painaa noin 300 grammaa ja nauttia terveellisestä hedelmällisestä aamiaisesta, jossa on alle 100 kaloria. Vesimeloni tunnetaan myös sen kosteuttavista ominaisuuksista.

7. Jauhotut banaanit ja hunaja:

terve Low Calorie Breakfast Recipes 7

Yksinkertaisesti mash up pieni banaani koostuu noin 90 kaloria ja lämmin mikroaaltouuni. Kuorita purutetut banaanit puolen ruokalusikallin kanssa kulhon arvoisia kaloja ja nauttia herkullisesta aamiaisesta, joka koostuu yhteensä sadasta kaloreista.

Katso lisää:  Low Calorie Dinner Reseptit

8. Pinaatti Omelette:

Pinaatti valkuaisen-Munakas-4

Tee yksinkertainen munakas keskikokoisella munalla ja 60 grammaa tuoretta vihreää pinaattia. Muna sisältää normaalisti noin 78 kaloria, kun taas pinaattiesi tulisi olla noin 16 kaloria. Nyt sinulla on terveellinen aamiainen, jossa on alle 95 kaloria.

9. Porkkana hunajaiskuopissa:

terve Low Calorie Breakfast Recipes 9

Keitä 25 grammaa puuroa kauraa veteen, jolloin muodostuu paksu puuro. Lisää kanelupulloja makuun. Kuorita puuroa puolet teelusikallista hunajaa tehdäksesi herkullisen aamiaisen alle 100 kaloria.

Katso lisää:  Low Calorie Lunch Ideat Painonpudotus

Kuvat Lähde: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

20 − 17 =