Top 9 temppelit Kanadassa Tyylit elämässä

Kanadalla on massiivinen intialainen yhteisö. Nämä ihmiset kuuluvat yleensä maahanmuuttajien ryhmään, joka alkoi saapua tähän maahan monta vuotta sitten. Intian ihmisten lisäksi Kanadan hinduyhteisö koostuu myös Intiasta peräisin olevista maahanmuuttajista Surinamesta ja muista vastaavista paikoista. Viimeisten viiden vuoden väestönlaskennan mukaan hindujen määrä on kasvanut Kanadassa. Luonnollisesti nämä ihmiset vaativat paikkaa palvoakseen jumaliaan ja jumalattarensa. Onneksi Kanadassa on useita hindulaisia ​​temppeleitä ja pyhiinvaellusjärjestöjä, joiden avulla hindut voivat käydä jumalansa kotiin ja tehdä päivittäisiä rukouksiaan. Kanadan hindujen temppelien joukossa parhaita niistä keskustellaan alla.

1. Shri Vitthal Hindu Mandir:

Shri Vitthal Hindu Mandir

Tämä temppeli sijaitsee Torontossa Kanadassa ja toimii myös uskonnollisena kulttuurisena keskuksena. Intiaanit kaikkialla Kanadassa tulevat vierailemaan temppelissä säännöllisesti. Tämä temppeli on myös rekisteröity voittoa tavoittelematon hyväntekeväisyysjärjestö. Jos olet hindu, ymmärrätte, että tämä temppeli on rakennettu pitäen mielessä hindulaisen kulttuurin ja perinteen. Tämä temppeli on yksi suosituimmista uskonnollisista paikoista kaupungissa ja sitä pidetään yhtenä maan kaikkein pyhin hind pilgrimages.

2. Devi Mandir:

Devi Mandir

Devi Mandir tai temppeli perustettiin vuonna 1988 pieni joukko hinduja. Se vaati paljon töitä rakentaa tämä temppeli ja ottaa se nykyiseen asemaan. Devi Mandir on yksi Kanadan merkittävimmistä hindujen temppeleistä ja vieraili hindujen kautta kaikkialta maasta.

3. ISKCON-temppeli Bramptonissa:

ISKCON Temple in Brampton

Bramptonissa sijaitseva ISKCON-temppeli perustettiin vuonna 1966 yksinkertaisella tunnuslauseella, jonka tarkoituksena oli levittää Vedic-kirjallisuuden merkittävää opetusta kaikkialla Kanadassa. Tämä temppeli tarjoaa lukuisia oppimismahdollisuuksia niille, jotka ovat omistautuneet Vedic-kirjallisuuteen. Yhdessä tämän temppelin kanssa on myös yoga-opetuksia ja meditaation apua.

4. Sringerin temppeli:

Sringeri Temple

Temppeli sijaitsee Torontossa ja on yksi maan vieraista hindujen temppeleistä. Jumalatar Shradamba palvotaan tässä temppelissä. Tämä temppeli seuraa Intian Karnatakassa sijaitsevan Shrinigeri-temppelin arkkitehtuuria. Temppeli on kuuluisa ympäri maata, erityisesti sen kauniin arkkitehtuurin ansiosta.

5. Hindu Sabhan temppeli:

hindu Sabha Temple

Tämä voittoa tavoittelematon organisaatio on yksi Kanadan hindujen parhaista uskonnollisista paikoista. Temppeli on onnistunut säilyttämään Intian kulttuurin ja Intian sivilisaation ikivanhan tyylin. 1800-luvulla tämä temppeli kirjattiin Hindu Sabhan nimeksi. Temppeli vihittiin käyttöön vuonna 1995 yhdellä yksinkertaisella tavoitteella, joka oli Sanatan Dharman kehittäminen.

Katso lisää:  Rikkaat temppelit Intiassa

6. Guruvayurappan Temple of Brampton:

Guruvayurappan Temple of Brampton

Tämä on jälleen yksi Hindu-temppeli Bramptonissa, ja sitä pidetään yhtenä kauneimmista hindujen temppeleistä Kanadassa. Temppeli rakennetaan nykyään ja temppeliviranomainen valmistuu pian.

7. Hindu Temple of Ottawa:

hindu Temple of Ottawa

Ottawan hindutorni sijaitsee pankkikadulla, joka on maaseutualue. 1800-luvulla avattu temppeli rakennettiin yhdessä Kanadan hindujen yhteisillä ponnisteluilla. Temppeli on yli 5 000 hindulaisen palatsin paikka, joka asuu Ottawassa.

Katso lisää:  Temples London

8. ISKCON-temppeli Ottawassa:

ISKCON Temple in Ottawa

Ottawassa sijaitseva ISKCON-temppeli uskotaan olevan yksi kaupungin vieraista hindujen pyhiinvaelluksista. Vuodesta 1971 lähtien siellä oli ISKCON-keskus, joka myöhemmin rahoitti tämän hämmästyttävän temppelin rakentamista. Tämä temppeli rakennettiin yhteen tavoitteeseen, joka oli edistää yhteiskunnan hyvinvointia ja edistää Krishnan tietoisuutta ihmisten keskuudessa.

9. BAPS Shri Swaminarayanin temppeli:

BAPS Shri Swaminarayan Temple

Tämä kaunis temppeli sijaitsee Torontossa, ja se on rakennettu käsin veistetyillä Italian marmoripaloilla.

Katso lisää: Temppelit Amerikassa

Leave A Comment

47 − = 38