Top 9 Temppelit Amerikassa Tyylit elämässä

Uskokaa tai älkää, Amerikassa (Yhdysvallat) on valtava määrä temppeleitä, joista jotkut ovat kuuluisia kauniista arkkitehtuuristaan ​​ja toiset valtavasta kampustaan. Hinduyhteisö Amerikassa on massiivinen ja joukossaan suurin osa ihmisistä on omistettu hindujen jumalien ja jumalattarien palvojille. Näin ollen löytyy useita temppeleitä Amerikassa. Nämä temppelit muistuttavat kotimaastaan ​​intialaista. Amerikan monien temppelien joukossa parhaita niistä keskustellaan jäljempänä.

Kuuluisat temppelit Amerikassa:

1. Jaya Hanumanin temppeli:

Jaya Hanuman Temple

Kaikista Washingtonissa sijaitsevista temppeleistä tämä temppeli on erityisen tunnustettu. Sijaitsee Redmondissa, Washingtonissa, tämä temppeli on omistettu Lord Hanumanille, jonka uskotaan olevan yksi tehokkaimmista hindu-jumaluuksista. Tämä temppeli saa omistautuneita palvelijoita yli valtion ja on suosituin hindu temppeli Redmondissa.

2. Shiva Muruganin temppeli:

Shiva Murugan Temple

Tämä temppeli on omistettu Lord Shivaa ja on yksi suosituimmista temppeleistä kaupungissa. Temppeli sijaitsee San Franciscossa, ja se on rakennettu 1800-luvulla. Legendan mukaan tämä temppeli perustettiin hindu-munkki nimeltä Sivaya Subramuniya Swami, joka oli todella syntynyt Amerikassa.

3. Malibu Hindu Temple:

temppelit in america

Tämä temppeli perustettiin 1700-luvulla ja on omistautunut hindu-jumala Ventakeshwaraan. Temppeli sijaitsee tosiasiassa paikassa Calabasas, joka sijaitsee lähellä Malibua, Kaliforniassa. Tätä temppelia valvoo Etelä-Kalifornian hindutemppeliyhdistys. Tämän temppelin ympäröivä ympäristö on henkeäsalpaava.

4. Shri Swaminarayan Mandir:

Shri Swaminarayan Mandir

Tämä Swaminarayan Hindu-temppeli sijaitsee Downey'ssa ja on yksi historiallisesti tärkeimmistä temppeleistä tällä alueella. Tämän temppelin arkkitehtuuri on poikkeuksellisen kaunista ja on oikeastaan ​​yksi kauneimmista hindulaisista mandyyleistä Amerikassa.

5. Hindu Temple of Delaware:

hindu Temple of Delaware

Delawaren hindutemppeli on omistettu jumalatar Mahalakshmille, jota pidetään vaurauden ja rikkauden jumalana. Viimeisimmän väestönlaskennan mukaan yli 6000 Hindu-perheestä, jotka asuvat Delawaressa, vierailevat säännöllisesti tällä temppelillä.

Katso lisää:  Rikkain temppeli Intiassa

6. Hindu Temple of Central Indiana:

hindu Temple of Central Indiana

Tämä on yksi houkuttelevimmista hindujen temppeleistä, jotka avattiin hiljattain Amerikassa. Pyhiinvaellusta vierailee huomattava määrä palvojia. Tässä temppelissä suoritetaan päivittäiset pujasat ja kirtanit. Tämän temppelin ympäristö saa sinut tuntemaan nostalgista. Temppeli on suunniteltu tarjoamaan palvojille intialaista ympäristöä.

7. Hindu Temple of Florida:

hindu Temple of Florida

Tampaissa on useita hindulaisia ​​temppeleitä, joista paras on Floridassa. Tämä temppeli on myös Tampan kulttuurikeskus ja yksi kaupungin vieraista hindujen pyhiinvaelluksista. Temppeliviranomaisilla on yksinkertainen motto, että "Jumala on yksi - viisas miehet antavat erilaisia ​​nimiä".

Katso lisää:  Lontoon temppelit

8. Sri Marga Iraivan-temppeli:

Sri Marga Iraivan Temple

Tämä on yksi kauneimmista hindujen temppeleistä Amerikassa. Hindut lähes kaikista maan kulmista tulevat vierailemaan temppelissä, erityisesti sen ainutlaatuisen arkkitehtuurin ansiosta. Temppeli on pohjimmiltaan veistetty valkoinen graniittikivi, joka oli itse asiassa veistetty Intiassa. Tämä pyhiinvaellus on omistettu Lord Shiva ja sijaitsee vieressä Wailua-joen. Yksi tämän temppelin mielenkiintoisimmista tosiasioista on ensimmäinen Amerikan yhdysvaltalaisille rakennettu ensimmäinen kaikentyyppinen temppeli.

9. Boise Hare Krishnan temppeli:

Boise Hare Krishna Temple

Tämä temppeli vihittiin käyttöön 1800-luvulla, ja se on myös vedokulttuurikeskus. Temppeli on yksi maan vierailuista hindujen pyhiinvaelluksista. Tämän temppelin pääjumala on Sri Radha-Bankebihari.

Katso lisää: Kanada Hindu Temppelit

Leave A Comment

4 + 5 =