Top 9 Suosittuja Branded T-paitoja Intiassa, jotka ovat parhaita ostamaan

Kun haluat poistua talosi kiireelliseltä, mutta sinun on myös pukeuduttava kunnolla, paras tapa on käyttää T-paitaa ja siirtyä ulos. On olemassa monia t-paita-tuotemerkkejä Intiassa. On olemassa erilaisia ​​T-paita tyylejä ja kuviot suuntaavat näinä päivinä. Mutta jos haluat käyttää merkkituotteita T-paitoja.

Uusi merkki T-paidat miehet ja naiset:

Tässä on joitain vakiintuneita tuotemerkkejä, joita voit kokeilla.

1. Levi Strauss & Co:

Levi Strauss & Co New Brand T Shirt

Tämä on erittäin kuuluisa ja yksi kaikkien aikojen parhaat T-paita -merkit. Levis on saanut suosioaan yksinkertaisen muotoilunsa ja kestävän kangasrakenteensa ansiosta. Tämä brändi on helposti kohtuuhintainen maan korkeammalle keskiluokan väkijoukolle.

2. Ralph Lauren Corporation:

Ralph Lauren Corporation Top Brand T Shirts

Tunnetuin tunnetuin polo-t -paidoiksi, tämä brändi on yksi maailman tunnetuimmista T-paita-brändeistä. Tämä brändi on tyylikkäitä T-paitoja, joista ihmiset haluavat päällään muodollisiin tilaisuuksiin. Nämä merkkituotteet ovat hieman kalliita, mutta kannattaa ostaa.

3. Lacoste:

Lacoste T Shirt Brand Names

On olemassa monia Top Brand T Shirts ostoksia, mutta Lacoste on ainoa suosima monet ihmiset, koska sen kohtuuhintaisuus. Tämä brändi tarjoaa myös T-paitoja eri värivaihtoehtojen vuoksi, koska ihmiset pitävät siitä. Tämä ei ole uusi merkki T-paita, se on sen läsnäolo vuodesta 1933.

4. Adidas:

Branded Adidas T Shirts Names

Tämä on myös erittäin suosittu T-paita-brändi. Kuten nimestäkin ilmenee, nämä merkkituotteet ovat ensisijaisesti urheilijoiden urheiluvaatteita. Tämän tuotemerkin kuivat sovitukset T-paidat ovat suosituimpia.

5. Hugo Boss:

Suosittu Hugo Boss T Shirt Brands

Se on erittäin korkeatasoinen T-paidan merkki. Tämä miesten merkkipyörä tunnetaan ylemmän luokan joukosta. Tämä brändi myy kalliita ja eksklusiivisia T-paitoja, joita voidaan käyttää muodollisiin ja rentoihin tilaisuuksiin.

6. Gucci:

ylin T Shirt Brands Gucci

Tätä pidetään maan parhaimpana T Shirt -brändinä. Gucci T -paidat erottuvat, koska tyyli-ilmoitus ja sen kaltainen kangas on myyty. Ei vain miehet, vaan Gucci ovat kuuluisia naisia ​​myös muiden tuotteidensa puolesta.

Katso lisää: Paras Shoe Brands List miehille ja naisille

7. Brooks Brothers:

Branded T Shirts For Men Brooks Brothers

Tämä ei ole tunnettu T-paita-tuotemerkki Intiassa. Brooks and Brothers on erittäin tunnettu brändi Yhdysvalloista, joka perustettiin vuonna 1818. Tämä yritys palvelee korkealaatuisia T-paitoja sekä innovatiivisia T-paidan malleja ja mukavaa kangasta.

8. Paul Stuart:

Parhaat T Shirt Brands Paul Stuart

Se on erittäin vanha brändi New Yorkista perustettu vuonna 1938. Tämä yritys käsittelee pääasiassa vain vaatteita, joten sitä pidetään maailman kaikkien T-paita-tuotemerkkien parhaaksi. Tällä brändillä on monia myymälöitä ympäri maailmaa, mutta se ei ole niin yleistä Intian markkinoilla.

Katso lisää: Naisten sandaalit

9. Tommy Hilfiger:

Branded T Shirts Tommy Hilfiger

Viimeisenä muttei vähäisimpänä; Tommy Hilfiger on hyvin vakiintunut brändi Intiassa. Ihmiset haluavat ostaa Tommy Hilfigerin sen brändin arvosta ja arvosta, josta ostat vaatteita tai muita esineitä. Tämä brändi tunnetaan myös monista muista tuotteista, jotka vaihtelevat purseista kelloihin.

T-paitoja on vaatekaappi. Maailmassa ei ole ikäryhmää, joka ei ole rakastunut tähän vaatteeseen. T-paitoja voi käyttää lapset, nuoret, aikuiset ja jopa vanhukset. Siksi tämä vaatetus on tullut trendiksi, joka ei koskaan häviä. Hanki oma T-paidan kokoelma ja pysy ajan tasalla trendeissä olevien kuvioiden ja tyyleiden mukaan.

Katso lisää: Suositut hihaton paidat vuonna 2017

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

86 − 78 =