Top 9 Spikey Hairstyles miehille Tyylit elämässä

spikey hairstyles for men

Spiked kampaus voi vaihdella henkilöstä toiseen. Ne ovat täysin muokattavissa, ja ne voidaan tehdä niin perustuen. Tarjoaa sinulle joka kerta ja tarvitsee, tässä on luettelo 9 miesten top 9 -tyylistä kampausta.

Suosituimmat Spikey Hairstyles For Men:

1. Keskipistoolit:

keskikokoinen spikes

Tällaiset piikit näyttävät hyvältä keskipitkällä hiuksilla. Kaikki, mitä sinun tarvitsee tehdä, on osa hiustesi kummallakin puolella ja jättää huomattavan määrän hiuksia keskelle. Nyt puhaltaa hiukset keskeltä ja pistä hiusvesi siihen. Kun olet tehnyt tämän, harjaa ne ylöspäin ja muotoile ne piikkeiksi ja aseta tyylikkäät piikit paikalleen, käytä keskipitkän pidä muotoilua geeliä. Voit lopettaa tyylillä, voit käyttää hiuslakkaa lopussa.

2. Side Trimmed Spikes:

puoli trimmed spikes

Keskimmäiset hiukset ovat kiristetty aivan kuten edellä mainitussa kampauksessa. Ainoa ero on, että hiukset kummallakin puolella, sen sijaan, että harjataan alas, leikataan. Leikattu hius on hieno työ, joka korostaa piikit vieläkin enemmän, mikä antaa illuusion jopa suuremmalle korkeudelle ja tilavuudelle.

Katso lisää: Parhaat Undercut Hairstyles Miehet

3. Tousled Spikes:

tousled spikes

Käytä vähimmäismäärä hiusgeeliä hiuksillesi ja paljaat kätevästi muotoilkaa hiuksesi tällä tavalla, että epämiellyttävä tunne. Tämä kampauksen paitsi jäähtyä pähkinä heijastaa myös funkyää ja on erittäin karismaattinen. Tämän kampauksen avulla voit varmasti kääntää muutaman päätä joukosta.

4. CR7 Spikes:

CR7 spikes

Olemme nähneet CR7: n kiinnittämisen monissa eri kampauksissa kentällä. Tämä kampaus on kuuluisa aikoja, jolloin hän pelasi Manchester Unitedia. Tämä pirteä up-do on täysin rakennettu lyhyistä hiuksista. Sivuilla olevat hiukset on edelleen leikattu, kun takana oleva kuula pidetään kauas kaulaan asti. Tämä on ihanteellinen esimerkki urheilullinen, viileä, funky ja seksikäs yhdistelmä ja tarjoillaan yhdessä levyssä!

5. Sivusuojatut piikit:

puoli swept spikes

Tämän kampauksen piikit kuvaavat tilavuutta ja hiustenpaksuutta. Piikit ovat kuitenkin erilaisia; toisin kuin muut piikki kampaukset, hiukset tässä kampauksessa on spiked harjalla aivohalvauksia, jotka ovat kulmikkaat eikä suoraan ylös. Tämä antaa myös jonkinlaisen aaltoilevan tunteen hiuksiin ja lisää tyylikkyyttä ulkoasuun.

Katso lisää: Miesten pitkät kampaukset

6. Extreme Funk Spikes:

äärimmäinen funk spikes

Miehille, jotka liittyvät funkiin pelkästään piikkejä lukuun ottamatta, tämä kampaus on täysin samaa mieltä kanssasi. Vaikka piikit hiukset voivat osoittautua täysin ammattimaisiksi, tämä pirteä up-do on se, joka on puhdas funk ja huutaa PARTY! Tässä tapauksessa äärimmäiset piikit voivat olla melko vaikeita hallita, koska ne ovat tavallista pidempään ja tarvitsevat näin ollen huomattavan määrän muotoilua geeliä, jotta ne pysyvät paikoillaan ja toimivat kunnolla.

7. David Beckham Spikes:

Top 9 Spikey Hairstyles miehille Tyylit elämässä

Ristiriidassa yllä olevan kampauksen kanssa tämä hairstyle kuvastaa ammattitaitoa, joka voidaan saavuttaa piikikäs kampaukset. Täysin tyylit, joissa on lyhyet hiukset ja hieman hiusvoitelua ja tavanomainen pidä geeli, tämä kampaus on täydellinen tuohon tulevalle ammattikokoukselle.

Katso lisää: Japanilaiset miesten kampaukset

8. One-Side Trimmed Parted Medium Spikes:

Yksi puoli trimmed parted medium spikes

Hiukset on leikattu toisella puolella vain sen sijaan, että molemmat sivut ovat tässä uber viileässä kampauksessa. Hiusten irtoaminen on hyvin näkyvä ja piikit aallotetaan kulmikkailla harjoitusleikkeillä ja tynnyrillä. On suositeltavaa lähestyä hairstylistia tämän ilmeen.

9. Mohawk Spikes:

mohawk spikes

Vaikka tämä leikkaus ei ole Mohawk, piikkien kuvio muistuttaa Mohawkia. Hiukset kummallakin puolella pidetään lyhyt (ei leikattu hyvin lyhyt), kun taas hiukset keskellä pidetään keskikokoisena ja neulotaan koko ajan antaa Mohawk-y tuntea tämän ainutlaatuisen kampauksen.

Kuvan lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

48 − = 46