Top 9 Simple Plain Sarees kuvia Tyylit elämässä

Nykyisen muotivaiheen ollessa kyseessä painat ja kaunistukset, on helppoa laiminlyödä nöyrä tavallinen saree. Mutta tämä ajaton kauneus ei koskaan vanhene. Bollywood on menestyksekäs klassinen tavallinen saree. Käytä niitä voimakkaasti koristeltu pusero tai yksinkertainen, vastaava yksi, tavallinen saree on monipuolinen. Riippumatta siitä, mikä väri tai kangas, tavallinen saree on erityisen viehättävä, mikä antaa käyttäjän armon ja tyylikkyyden. Riippumatta siitä, mikä koko tai muoto, tämä klassinen Simple plain sarees veloittaa jokaisesta kuvasta.

Kaunis Plain Sarees With Pictures:

Selaa kautta meidän top 9 kokoelma yksinkertaisia ​​sileä sarees kanssa kuvia, jotka ovat saatavilla kaikkialla intiassa.

1. Keltainen ja oranssi Ombre Plain Saree:

tavallinen Saris-Yellow And Orange Ombre Sari 1

Kääri itsesi auringonlaskun aikaan. Emanate lämpöä ja kauneutta, kun käytät tätä upeaa ombre saree. Värikäs keltainen ylhäällä vähitellen sekoittuu oranssiksi ja sitten tummanpunainen antaa vaikutelman auringosta. Kultaisen rajan hieno kimallus tekee tästä tavallisesta sareeistä leikattua leikattua kokoamme kokoelmamme yläpuolella.

2. Tavallinen musta Saree:

tavallinen Saris-Plain Black Sari 2

Musta on kaunis ja lumoava. Ikuisesti kausi, ei väliä milloin tilaisuus, et voi koskaan mennä pieleen mustalla. Katso selkeää ja lumoavaa tässä tavallisessa, mustassa sifonki-sareessa, jossa on yksinkertainen antiikki kultainen raja. Koordinoi se voimakkaasti brodeerattuun pussiin ja bling se lisävarusteilla tai säilytä klassinen ja yksinkertainen, joko erinomaisesti illanviettoon tai cocktaileja varten.

3. Punainen Georgette Plain Saree:

tavallinen Saris-Red Georgette Sari 3

Ikuisesti femme fatalale, voit luottaa tähän ilmeeseen asettaaksesi kaikki silmät häikäiseviksi. Tämä ilme puhuu luottamusta ja intohimoa, anna tämän upean punaisen georgette sareen tuoda esiin tulinen puolesi. Musta, koristeltu reunus, voit hämmästyttää sitä jopa enemmän mustalla paljastetulla puserolla tai laskeutua vastaavan punaiseksi. Täydellinen ystävänpäivä tai erityinen ilta ulos.

4. Tavallinen Solid Blue Saree:

yksinkertainen plain sarees

Yksinkertaisuus puhuu suuria määriä. Yksiväriset sileät saree näyttävät määrittelevän tyylikkyyttä, haastaen iän, koon ja muodon rajoja. Tämä kuninkaallinen saree, jossa on vastaava pusero, on yksinkertainen mutta silmiinpistävä. Pehmeä georgette-materiaali houkuttelee kuvan kauniisti antamalla naiselle itsesi tuntea siro ja naisellinen.

Katso lisää: Puhdas puuvilla Sarees

5. Pure White Plain Saree Suunnittelijan reunalla:

tavallinen Saris-Pure White Plain Sari With Border 5

Kokoelmamme tuo sinä vuodenaikojen värin, puhdas valkoinen. Täydellinen kesä. Katsokaa ja tuntuu kuin kreikkalainen jumaluus, kun hohtaa ja liukuu tiensä osapuoliin tässä upeassa georgette saree. Pyöreä paksu, kultainen koristeltu raja ja sopiva suunnittelija pusero, tämä saree on kaunis joka tilanteeseen.

6. Vauvan vaaleanpunainen sifonki Plain Saree:

tavallinen Saris-Baby Pink Plain Sari 6

Pink on jokaisen tytön suosikki väri. Twirl kuin prinsessa tässä sifonvihareessa, jossa on ohut valkoinen, koristeltu reunus. Floaty ja naisellinen, käytä tätä kuumina kesäkuukausina ja tuntuu aika pinkki.

Katso lisää: Fancy Sareen kokoelmat

7. Golden Shimmery Plain Saree:

tavallinen Saris-Golden Shimmery Sari 7

Täydellinen hienostuneisuus herättää tästä kultaisesta hohtavan sareen. Eleganssin uudelleen määrittely, tämä hieno hieno kultainen väri puhuu hienostuneisuutta. Joukko sitä voimakkaasti ornate-puseroilla ja anna sille ylimääräinen rikkaus. Ole kuningatar pallo tässä klassinen saree.

8. Colour Block Georgette Plain Saree:

tavallinen Saris-Colour Block Plain Sari 8

Tämä vilkkaan värilohkon saree herättää jäätelön aurinkotuoleja ja kesäpäiviä. Anna sinun ja hänen persoonallisuutensa loistaa tässä kauniissa georgette sareessa. Frolic kentillä, Bollywood-tyylillä tai täydellisellä päiväksi ystävien kanssa, tämä monivärinen saree on nykyinen suosikki muotikuvassa.

Katso lisää: Uusimmat Silk Sarees

9. Sea Queen Synthetic Plain Saree:

tavallinen Saris-Sea Queen 9

Tunne merenneito kuningatar ja vaivaa katsojia tässä kauniissa aqua ja vihreä sifonki saree. Kuvien skimming täydellisesti, meren sävyt tekevät saree rauhoittava ja houkutteleva samaan aikaan. Kultainen kivi ja Resham-raja täydentävät sitä täydellisesti.

Leave A Comment

97 − = 95